Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă 2 cărți ”Sandwork expresiv. O abordare jungiană”, de Eva Pattis Zoja! – ÎNCHEIAT!

sandwork_persp_mareDeschide comunitatea, fii parte din schimbare! 

Asociatia Sol Mentis aduce in oras o invitata cu totul speciala: psihanalista Eva Pattis Zoja da intalnire comunitatii bucurestene cu o noua metoda psihologica de lucru dedicata copiilor in situatii vulnerabile – Sandwork expresiv! 

Eva Pattis Zioja este creatoarea metodei si autoarea cartii cu acelasi nume, publicata de editura Herald

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele două exemplare din ”Sandwork Expresiv – o abordare jungiana”!

Despre carte:

Sandwork expresiv este o noua metoda terapeutica pentru asistarea persoanelor aflate in situatii de criza, cum ar fi dezastre naturale sau razboi, ca si pentru asistarea pe termen lung a adultilor si copiilor din zone cu probleme sociale, cum sunt zonele foarte sarace, taberele de refugiati si zonele urbane suprapopulate. Metoda a fost dezvoltată de Eva Pattis Zoja pornind de la practica psihanalitica de abordare jungiana. Ea si-a dovedit succesul inca din anii 1990, prin programe aplicate in gradinite si orfelinate din China, cat si in cartiere sarace din Africa de Sud. Sandwork expresiv a fost pentru prima data aplicat cu succes la scara larga in anul 2008, ca terapie dedicata tulburarilor cauzate de stresul posttraumatic.

Cartea vorbeste si despre aspectul social al psihanalizei, importanta jocului si limbajul simbolic al psihicului. Oferind informatii detaliate si practice despre proiectele de sandwork expresiv, este de un real folos nu numai psihoterapeuţilor, dar si celor interesati in aspectele cros-culturale ale psihoterapiei si profesionistilor care lucreaza in situatii de criza sociala.

Pentru a castiga una dintre cele două cărți oferite, vă rugăm să răspundeţi la următoarea întrebare:

Tu in ce fel sprijini transformarile pozitive din comunitatea de care apartii?

Condiţii de participare :

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.);
  • caştigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana marti, 5 mai 2015, inclusiv, iar castigatorii vor fi anunțați pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde vor primi volumul Sandwork Expresiv – o abordare jungiana”.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (7 mai 2015): Tragerea la sorti a avut loc astazi, castigatorii fiind alesi prin intermediul site-ului www.random.org. Am generat o secventa de la 1 la 21 (numarul comentariilor de la acest concurs-site și Facebook), castigatoare fiind comentariile care au respectat condițiile de participare:

12

Câștigători:

Adrian Florin Cotutiu – ”Ma straduiesc sa pastrez curatenia in comunitatea din care fac parte, apreciez pe facebook initiativele cu impact pozitiv, particip la activitatile care vizeaza imbunatatirea modului de viata in mediul urban.”;

Nona – ”Am lucrat cu UNHCR România acum 6 ani. Am format profesorii de științe sociale pentru a implementa un opțional ”Drepturile refugiaților și drepturile omului”. A fost o experiență cu totul specială. Pe de altă parte, voluntariatul este o componentă activă și cât de poate de actuală a vieții mele cotidiene. Am fost voluntar Salvați Copiii mai bine de 6 ani (de altfel am și condus o filială a acesteia mai bine de 5 ani), am lucrat și voi mai lucra cu diferite ONG-uri, în măsura în care va fi nevoie de experiența mea profesională și umană.”

Felicitari!

Articole similare

Teatrul Arte dell’ Anima: „Iubeşte-mă…AMERICA!”, pe 28 februarie

Jovi Ene

Marilena de la P7 – online pe CINEPUB: O poveste fragilă despre băieți de cartier

Jovi Ene

Siobhán Parkinson vine în România

Jovi Ene

20 comments

Georgiana Mihaila 29 aprilie 2015 at 10:59

Mi-a placut intotdeauna frumosul, am sprijinit orice schimbare pozitiva oriunde am intalnit-o. De aceea, in calitatea mea de blogger, vorbesc despre carti, activitati culturale si nu numai. 🙂 Am scris, de exemplu, despre turul pietonal „Bucurestii lui Mircea Eliade” sau despre motivele pentru care merita sa ajungi la Opera Nationala Romana. Recenzia cartii „1984” a avut, de asemenea, succes in randul cititorilor mei. 🙂

Nona 29 aprilie 2015 at 12:40

Am lucrat cu UNHCR România acum 6 ani. Am format profesorii de științe sociale pentru a implementa un opțional ”Drepturile refugiaților și drepturile omului”. A fost o experiență cu totul specială. Pe de altă parte, voluntariatul este o componentă activă și cât de poate de actuală a vieții mele cotidiene. Am fost voluntar Salvați Copiii mai bine de 6 ani (de altfel am și condus o filială a acesteia mai bine de 5 ani), am lucrat și voi mai lucra cu diferite ONG-uri, în măsura în care va fi nevoie de experiența mea profesională și umană.

Sorina 29 aprilie 2015 at 13:32

Imi place sa ma joc, imi plac lucrurile, locurile si mai ales oamenii frumosi…incerc mereu sa transmit prietenilor mei aceste sentimente si de cele mai multe ori reusim sa ne distram, sa savuram fiecare clipa si sa vedem ca viata este frumoasa. Incerc sa-i conving ca greutatile ne fac sa apreciem si mai mult momentele de bucurie.

Andreea Dobre 29 aprilie 2015 at 14:51

Pai le-as sprijini mai mult,dar in orasul meu nu se fac prea multe activitati.Eu le spijin facand voluntariat la un Centru Europe Direct si inafara de asta ajutand persoanele pe care le cunosc cum pot.

inspirity 29 aprilie 2015 at 17:06

Imi place foarte mult sa scriu, imi plac copiii si voluntariatul. Am facut volutariat la azile de batrani, loc unde ii incurajam pe cei varstnici, ii faceam sa se simta bine, glumind cu ei, povestind, si cantand. Am lucrat la o gradinita, loc unde ii incurajam pe copii sa fie ei insisi, sa fie liberi in a se exprima, sa fie independenti si faceam tot posibilul sa-i ajut sa aiba incredere deplina in ei. Imi placea sa-i vad fericiti si multumiti.
Acum e momentul in care lucrez eu insami cu mine, invatand sa gandesc pozitiv, aspect pe care il transmit mai departe, prin postari pe facebook. Si pentru ca imi place sa citesc, recomand la randul meu carti care m-au ajutat mult (prin adresa de blog sau de facebook), cum ar fi cartea ,,100 de cai spre automotivare” de Steve Chandler.

Lazar Adrian 29 aprilie 2015 at 17:11

Imi donez din cartile citite de mine si care ajuta la dezvoltare.

Stepanschi George 29 aprilie 2015 at 18:56

am donat multe carti bibliotecii municipale

rosca raluca daniela 29 aprilie 2015 at 19:39

Imi place sa ma joc, imi plac lucrurile, locurile si mai ales oamenii frumosi…incerc mereu sa transmit prietenilor mei aceste sentimente si de cele mai multe ori reusim sa ne distram, sa savuram fiecare clipa si sa vedem ca viata este frumoasa. Incerc sa-i conving ca greutatile ne fac sa apreciem si mai mult momentele de bucurie.

Ionitescu Gabriela 29 aprilie 2015 at 19:47

Încerc sa fiu pozitiva in gândire si sa nu judec oamenii pentru simplul motiv ca nu avem idealuri comune.Empatizez atât la bucurie cat si la necaz cu persoanele cu care intru in contact.
O rana sufleteasca o poți vindeca daca știi sa,, asculti”
Satisfactia ca ai putut ajuta pe cineva este incomensurabila.

Ancuta 29 aprilie 2015 at 21:22

Imi place sa ajut oamenii din jur,in special copiii ,de aceea am donat jucariile pastrate de cand am fost mica unei gradinite mai sarace din satul meu.

oana stanciu 29 aprilie 2015 at 21:54

imi place sa ofer macar un zambet, un sfat, un gand bun, atunci cand nu pot oferi mai mult, incerc sa nu fac rau nimanui, sa fiu un bun ecologist si un bun cetatean, un om bun si altruist, sadesc un copac, hranesc un animal, ajut un batran

Plesa Maria 30 aprilie 2015 at 12:46

Am facut voluntariat la mai multe organizatii non-guvernamentale, atat de mediu, dar si pentru sprijinirea morala a copiilor cu posibilitati materiale reduse.Imi place sa ajut oamenii, sa stiu ca am contribuit la fericirea lor.

costas123 30 aprilie 2015 at 13:23

voluntariat

Anca 30 aprilie 2015 at 23:12

Voluntariat!

Catalina Cotic 1 mai 2015 at 01:22

Am facut voluntariat.

Bocaniala Angela 1 mai 2015 at 19:41

Eu sprijin aceste transformari prin incercarea de a fi o persoana cat mai buna in viata de zi cu zi si participand la diferite activitati de voluntariat in folosul comunitatii

Csoka Eugen 2 mai 2015 at 18:56

Exemplul personal si donatii caritabile pentru bolnavi cu posibilitati financiare reduse.

Pintilie Bianca 3 mai 2015 at 16:50

Desi suna banal,pot spune doar ca particip la schimbarile pozitive din comunitatea mea, fiind eu însămi una dintre ele. 🙂 De curând am devenit voluntară intr-o asociatie locală,ce mizează pe schimbare si inițiativa si pot spune ca desi primi pasi sunt stângaci,ne îndreptăm usor-usor către a pune bazele unei comunități responsabile si unite.O comunitate fericita. 🙂 Dăruim speranta de Paste,CitiM,incercam sa ne cunoastem între noi si sa deschidem usile oamenilor frumosi. 🙂

Adrian Florin Cotutiu 4 mai 2015 at 11:36

Ma straduiesc sa pastrez curatenia in comunitatea din care fac parte, apreciez pe facebook initiativele cu impact pozitiv, particip la activitatile care vizeaza imbunatatirea modului de viata in mediul urban.

Roșca Valentina 5 mai 2015 at 16:01

Incerc sa influntez oamenii din jurul meu pozitiv. Le arat ca nu trebuie sa priveasca viata ca pe o problema, daca fac asta inseama ca fac din start un pas gresit. Viata este un mister ce trebuie trait, iubit, experimentat.

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult