25 octombrie 2016 – PSIHOatelier: MONO vs. POLI (gamie) | cu psihoterpeutii Ligia Moise si Alexandru Busila – intrare 20 ron
FB: https://www.facebook.com/events/550983761777187/
MONO vs. POLI (gamie)
Psihoterapeutul Ligia Moise – tabara pro MONOGAMIE
motto: „Life is good if you make it GOOD!”
Psihoterapeutul Alexandru Busila – tanara pro POLIGAMIE
motto: „Fiecare om are normalitatea lui. Restul este nebunie”
Acest PSIHOatelier este primul din serie care pune fata in fata doi specialisti care trateaza aceasta tema universala. Monogamia, poligamia, poliamoria sunt comportamente social-culturale care merita discutate si clarificate pe baze stiintifice.
Cum cei mai multi dintre noi ajung in cabinetul psihologului pentru a discuta subiecte legate de relatiile intime, ne-am gandit sa aducem mai aproape de publicul larg si sa intampinam tema aceasta de viata inainte de usa cabinetului.
– participarea la eveniment se face cu o scurta rezervare telefonica prin care va anuntati si afilierea la una dintre cele doua tabere de argumentare:
0752 285 286
– pe parcursul evenimentului publicul este invitat sa migreze dintr-o tabara in acealalta daca isi schimba argumentele personale pe baza informatiilor primite de la cei doi specialisti.
– atelierul este unui interactiv si incurajeaza dialogul deschis cu cei doi specialisti invitati
– participarea se face in baza unei donatii sugerate de 20 de ron; fondurile revin in totalitate celor doi invitati
Atelier MONO vs. POLI
Alexandru: – Acum serios, Ligia! Uite-te puțin în jurul nostru… mai vezi tu monogamii? Mai vezi tu, mai simți tu ca oamenii își doresc să fie monogami? Serios! Hai să fim realiști și să recunoaștem… tânjim după poligamie.
Ligia: – Alex, peste tot vezi monogamii. Mai ales acum în perioada nunților. Numai că nimeni nu îi învață ce anume presupune o relație monogamă, cum e să mă simt în siguranță în relația mea, cum e să iubesc un om într-atât încât să nu-mi doresc altceva. Dar, ca orice medalie, are și un revers: pentru a avea toate acestea trebuie să fiu rațional și conștient de fiecare gest și fiecare cuvânt. Cum spunem noi psihologii sa traiesc hic et nunc.