Stiri

7 pași care te vor face să te simți parte din gașca La Casa de Papel!

A doua parte din sezonul final al seriei epice La Casa de Papel, care a avut deja premiera pe 3 decembrie pe Netflix, promite să fie și mai interesantă și surprinzătoare. Va fi plină de acțiune și va veni cu răsturnări de situație neașteptate care te vor ține în priză pe toată durata vizionării! Pentru fanii care abia așteaptă finalul aventurii, Netflix a pregătit câteva trucuri venite chiar de la Profesor. Iată 7 sfaturi care te vor face să te simți parte din echipa lui.

Pasul 1: Creează o identitate în stilul Profesorului 

Tokyo, Berlin sau Helsinki, ori poate un oraș complet diferit și încă neocupat, cum ar fi Frankfurt, Singapore sau București? Ai de unde alege, doar sunt atâtea orașe în România și în lume! Indiferent pe care îl alegi pentru următorul membru din echipa Profesorului, este o idee bună să-l setezi ca nume de profil. Pentru a-l personaliza, după ce te-ai conectat la contul tău Netflix, accesează www.netflix.com/EditProfiles, selectează un profil, apoi editează numele și fotografia după cum îți dorești. Există un întreg rând cu pictograme La Casa de Papel doar pentru tine. 

Pasul 2: Dacă găsești vreun spion, șterge-le dispozitivul

Un oaspete nedorit îți folosește contul de Netflix? Ar putea fi un prieten sau o rudă de pe dispozitivul cărora te-ai conectat la un moment dat, sau poate chiar un fost care încă nu și-a creat propriul cont după ce s-a mutat. Cum alungi intrusul care, asemenea lui [spoiler alert!] Palermo, a renunțat temporar sau definitiv la echipă? Pentru a verifica rapid și eficient dacă numai membrii gospodăriei folosesc contul pe care îl împărțiți, accesează „Cont” din meniul Netflix, selectează „Deconectare de la toate dispozitivele” și apasă click pe butonul care va apărea ulterior pentru a confirma dezactivarea. Un singur click și poți evita o dramă.

Pasul 3: Începe propriul tău jaf – ia și Netflix cu tine

Ai vreo treabă cu banca? Desigur, vorbim despre o simplă vizită pentru a scoate niște bani cash sau pentru a efectua alte tranzacții! În timp ce aștepți la coadă, poți omorî (cea mai importantă regulă – fără victime!) niște timp și să urmărești ceva pe Netflix. Pentru a te asigura că evenimentele neprevăzute nu întrerup acțiunea în timpul vizionării, cel mai bine este să descarci titlul selectat în avans și să îl urmărești offline – de la orice monetărie sau bancă din lume! Selectează titlul pe care dorești să-l vezi în aplicația Netflix și descărcă-l pe dispozitivul mobil. Pe pagina de descriere, atinge pictograma „Descărcări” (pentru seriale și emisiuni, pictograma va apărea lângă fiecare episod disponibil). Odată ce titlul s-a terminat de descărcat, îl poți accesa din secțiunea „Descărcările mele” din aplicație. Acum ești pregătit pentru călătorii oricât de lungi!

Pasul 4: Protejează-ți echipa

Fiecare gașcă are regulile ei – Profesorul le-a clarificat încă de la început. Fără nume, fără informații personale, fără relații apropiate, fără victime. Toate acestea sunt pentru a proteja membrii echipei. Contul tău de Netflix poate fi folosit de până la cinci persoane în același timp, așa că este o idee bună să pregătești profiluri individuale, astfel încât fiecare membru să poată descoperi în siguranță secretele catalogului de filme și seriale, iar părinții să poată superviza totul. În tabul „Profil și Control Parental” găsești o gamă întreagă de opțiuni create pentru Profesor – posibilitatea de a seta un cod PIN, filtre de vârstă sau, opțiunea de a elimina anumite titluri din profil, dar și altele. Doar câteva click-uri și chiar și micul Cincinnati se poate bucura de propriul loc în gașcă și de acces la conținutul său preferat.

Pasul 5: Nu lăsa niciun semn în urma ta

Chiar și cele mai bune jafuri pot fi compromise atunci când lași semne în urmă. Dacă dorești să păstrezi serialele și filmele preferate secrete, îți poți șterge istoricul de vizionare conectându-te la contul tău de Netflix pe Netflix.com. Selectează profilul pentru care dorești să editezi istoricul de vizionare și fă click pe opțiunea „Cont”. Sub „Profilul meu”, selectează „Activitatea de vizionare” și pe „Activitate pentru (numele contului tău)”, apoi fă click pe pictograma de lângă episodul sau titlul pe care dorești să-l ascunzi (dacă ascunzi un episod, ți se va oferi și opțiunea de a ascunde întregul serial). Pentru a ascunde întreaga activitate de vizionare, selectează opțiunea „Ascundeți întreaga activitate” din partea de jos a paginii.

Pasul 6: Accesează Netflix ca Río

Rio este un adevărat as al tastaturii. Dacă vrei să furi meserie de la el, ai grijă să nu scapi din vedere aceste scurtături foarte folositoare atunci când urmărești Netflix de pe computer:

  • Enter și Bara de spațiu – pauză și redare;
  • F – intră în modul full screen;
  • Esc – ieși din modul full screen;
  • Shift + Săgeată dreapta – înainte 10 secunde;
  • Shift + Săgeată stânga – înapoi 10 secunde;
  • Săgeată în sus – crește volumul;
  • Săgeată în jos- scade volumul;
  • M – fără sunet;
  • S – fără introducere;

Pasul 7: Codurile secrete ale Profesorului

Profesorul are întotdeauna un plan A, un plan B, un plan C… și tot așa până la sfârșitul alfabetului. Planurile sale detaliate pentru situații probabile au salvat de mai multe ori echipa de probleme. Povestea din Banca Spaniei se apropie de sfârșit, așa că este o idee grozavă să cunoaștem codurile speciale care vor scoate la iveală producții interesante care ar putea fi îndrăgite de fanii La Casa de Papel:

  • Thrillere TV – 89811
  • Thrillere de acțiune – 43048
  • Acțiune și Aventură – 1365
  • Acțiune și Aventură polițistă – 9584
  • Thrillere polițiste – 10499
  • Seriale polițiste – 26146
  • Filme polițiste – 5824
  • Filme polițiste latino-americane – 4756
  • Spaniol – 81399657
  • Cu suspans – 100055
  • Captivant – 100041

Pentru a le folosi, trebuie doar să adaugi codul la sfârșitul linkului http://www.netflix.com/browse/genre/. De exemplu, dacă dorești să vizionezi „Thrillere polițiste”, tot ce trebuie să faci este să introduci în bara browserului linkul: https://www.netflix.com/browse/genre/10499.

Articole similare

TRIP TALKS #4 – El Camino, experiența Veronicăi Drăgoi

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (21 – 27 noiembrie 2016)

Jovi Ene

Bestsellerurile momentului, colecții noi, cărți premiate și ecranizate își așteaptă cititorii la standul Editurii Litera de la Gaudeamus 2016

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult