Stiri

Câteva știri din lumea filmului românesc (14 – 20 ianuarie 2019)

Știrile săptămânii: Primul Cineclub One World Romania – Adio, iarnă!; The Script Contest – Înscrierile pentru Ediția #3 s-au încheiat; ANIMEST dă start înscrierilor pentru ediția din 2019; Spotul festivalului One World România, secțiunea centrală și primele abonamente!; ”Păsări Călătoare / Birds of Passage” și ”Amanda”, din primăvară în cinematografele din România, distribuite de Bad Unicorn; Frizerul de câini – câștigătorul Premiului Palm Dog va susține câinii abandonați, din 25 ianuarie; Cursuri de pregătire pentru Admiterea 2019 – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”.

Primul Cineclub One World Romania – Adio, iarnă!

Duminică, 20 ianuarie, de la ora 18:00, la POINT are loc lansarea noului proiect dezvoltat de Asociația One World Romania – Cineclubul OWR. De două ori în fiecare lună din 2019 vedem împreună filme documentare care au lăsat urme în istoria genului. 

Primele patru cinecluburi, organizate până pe 3 martie, inclusiv, vor acționa ca o încălzire a publicului bucureștean pentru cea de-a 12-a ediție a Festivalului de Documentar și Drepturile Omului One World Romania, abordând teme pe care le regăsim și în selecția festivalului.

Duminică, 20 ianuarie 2019, de la ora 18:00 vom proiecta filmul „Adio, iarnă!” („Winter Adé”, regia: Helke Misselwitz). Realizatoarea Helke Misselwitz va fi prezentă la Cineclub pentru a discuta cu cei doi coordonatori ai proiectului, Vanina Vignal și Andrei Rus, totodată coordonatorii selecției ediției a 12-a a festivalului. Fimul durează 110 minute și va fi subtitrat în limba engleză.

„Adio, iarnă!” a fost realizat de Helke Misselwitz la mijlocul anilor ’80, într-o Germanie de Est care trecea printr-o perioadă de liberalizare, dar unde reprezentarea intimității rămăsese o raritate în fața limbajului de lemn și a raportării idealizante la realitate. Cineasta parcurge țara cu trenul intervievând femei, de vârste și categorii sociale diferite, încercând să afle ce le lipsește și ce și-ar dori de la viitor. Nu de puține ori, ele ajung să povestească detalii extrem de intime ale vieții lor profesionale, sau ale vieții de mame sau de soții, transformând filmul într-unul dintre cele mai prețioase documente despre felul în care femeile est-germane se raportau la ele însele și la societatea ultimilor ani de comunism. 

Helke Misselwitz s-a născut la Planitz, în Germania. Între 1978 și 1982 urmează cursurile de regie ale Academiei de Film și Televiziune din Potsdam-Babelsberg. În 1985 își începe masteratul la Academia de Arte a Germaniei de Est, sub îndrumarea regizorului Heiner Carow. În această perioadă realizează și documentarul „Adio, iarnă!”. Între 1988 și 1991 este angajată a Studioului de Film Documentar din cadrul DEFA. În 1992, Misselwitz regizează primul său lungmetraj de ficțiune – „Herzsprung”, urmat de „Englechen”. Din 1997 face parte din catedra de regie a Universității de Film „Konrad Wolf”, din Babelsberg.

Pentru următoarele ediții ale Cineclubului am pregătit proiecții ale unor filme de Peter ForgacsAndrei Ujică și Jonas Mekas și dezbateri speciale cu invitați pe care îi vom dezvălui în curând. 

Intrarea la evenimentele din cadrul Cineclubului este liberă, dar primim cu bucurie donații, la fața locului, de la toți cei care apreciază și doresc să susțină demersurile Asociației One World Romania. Donații se pot face și online în cadrul programului „Prietenii OWR”, despre care puteți afla detalii aici: https://www.oneworld.ro/ro/prietenii-owr.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/140346903516443/

Evenimentul de duminică, 20 ianuarie, este organizat de Asociația One World Romania în colaborare cu Goethe-Institut București și este co-finanțat de AFCN.


The Script Contest – Înscrierile pentru Ediția #3 s-au încheiat!

The Script Contest este organizat de Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc și caută să sprijine dezvoltarea cinematografiei române și a scenariilor care merită să ajungă pe marele ecran al festivalurilor de film din lume. TSC este singurul concurs destinat scenariilor de scurtmetraj din România, care oferă ca premiu producția scenariului câștigător.

TSC și-a închis porțile pentru ediția #3, vineri, 11 ianuarie, în competiție fiind înscrise nu mai puțin de 58 de scenarii. Următoarea etapă este reprezentată de citirea scenariilor de către comisia de preselecție alcătuită din Laura Mușat (producător / fondator ADFR / project manager TSC) și Alexandra Safriuc (scenarist / project manager SH Masterclasses / Director Artistic ShortsUp). În data de 21 ianuarie, semifinaliștii ediției #3 vor fi anunțați pagina de Facebook The Script Contest.

Ulterior, cei 9 semifinaliști vor participa la întâlniri cu membrii juriului, în cadrul cărora vor primi feedback pe proiectul lor. Anul acesta, juriul este alcătuit din: Andreea Borțun, Anamaria Antoci și Dorian Boguță.

Scenarist și regizor, Andreea Borțun a absolvit UNATC, București și a studiat la BARD College, Berlin. Scurtmetrajul Blue Spring, și totodată debutul său regizoral, a fost selectat în competiția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Toronto din 2015, iar cel de-al doilea scurtmetraj, Love Locker, a câștigat premiul Berlinale Talents & Canon Short, precum și premiul France 3 (Paris Courts Devant).

Anamaria Antoci și-a început cariera în industria filmului în 2012, alături de casa de producție 4 Proof Film. De atunci, a produs o serie de scurtmetraje și lungmetraje premiate internațional (Ilegitim, Fixeur, Planeta Petrila, Saf). În 2017, Anamaria și-a deschis propria companie de producție de film, Tangaj Production, și are un portofoliu de proiecte cinematografice aflate în diferite stadii de producție.

În august 1999, Dorian Boguță urca în trenul Chișinău–București, pentru a-și îndeplini visul de ani de zile: A FACE FILM. Cu o carieră de aproape 20 de ani, Dorian a jucat în peste 40 de filme, producții românești și străine. Alături de Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol, a deschis o școală de actorie de film. În 2018, a filmat ca regizor și scenarist primul său lungmetraj, Urma. În prezent, scrie scenariul următorului său film.

Pe 21.01.2019 vor fi anunțați cei 9 finaliști pe pagina de Facebook The Script Contest, iar pe 01.03.2019, va fi stabilit câștigătorul final al concursului.

Premiul constă în suma de 500EUR și producția scenariului într-un film de scurtmetraj. Premiul în bani va fi oferit doar acelor scenariști care nu vor să își asume și rolul de regizor.

Pentru mai multe informații, urmăriți pagina de Facebook The Script Contest și site-ul The Script Contest.


ANIMEST dă start înscrierilor pentru ediția din 2019

Festivalului Internaţional de Film de Animaţie provoacă artiștii de pretutindeni să își înscrie cele mai recente filme în cursa pentru Trofeul Animest. Ediția cu numărul 14 a unuia dintre cele mai importante evenimente de gen din Europa va anima Bucureștiul între 4 și 13 octombrie și va trimite filmul câștigător la OSCAR®.

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, câștigătorul Trofeului Animest va intra automat pe lista nominalizărilor din care membrii Academiei votează cele cinci scurtmetraje de animaţie finaliste. Animest este primul festival autohton care primeşte această distincţie din partea Academiei Americane de Film și este, de asemenea, Ambasadorul în România al Premiilor Europene de Animație – Emile Awards.

Perioada de înscriere este deschisă până pe 20 iunie, iar pentru ediția 2019 festivalul aşteaptă filme de animaţie produse după 1 ianuarie 2018, pentru următoarele şase categorii:

Lungmetraj

Scurtmetraj internaţional

Film studenţesc

Videoclip

Scurtmetraj românesc

Minimest (scurtmetraje pentru copii)

Trofee, distincții și premii în bani şi/sau softuri de animaţie for fi oferite câștigătorilor din fiecare categorie. Nu există taxă de înscriere. Filmele se înscriu online, pe site-ul www.animest.ro, iar regulamentul festivalului poate fi consultat aici.


Spotul festivalului One World România, secțiunea centrală și primele abonamente!

Între 15 și 24 martie 2019 va avea loc la București cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania.

Spotul oficial de promovare a festivalului este realizat de Radu Jude. Spotul suprapune fragmente audio înregistrate în timpul Revoluției din 1989 peste imagini contemporane, înregistrate la parada militară din 1 decembrie 2018, sugerând astfel o ambiguitate între cele două momente, între trecut și prezent. Ce și cât s-a schimbat în ultimii 30 de ani? Cât a evoluat România pe calea democrației și a statului de drept? Am ieșit oare din tranziție și încotro ne îndreptăm? Regizorul ne face să medităm asupra temei centrale a acestei ediții – trecerea a 30 de ani de la sfârșitul dictaturilor comuniste și începutul democrației

În centrul selecției de filme– realizată anul acesta de Andrei Rus și Vanina Vignal – se află tocmai secțiunea După revoluții. Această secțiune tematică include 6 documentare care ne vor arăta ce a însemnat revoluția în Iugoslavia, Siria, Uruguay, Libia sau Rusia și ce au schimbat aceste răsturnări în viețile oamenilor.

Unul dintre cele șase filme este Unas preguntas / Una sau douăîntrebări, realizat de Kristina KonradÎn Uruguayul anului 1986, după 12 ani de dictatură militară brutală, societatea se află într-un moment de confuzie de care guvernanții profită pentru a lansa ideea grațierii criminalilor din poliție și armată: o lege a amnistiei care va deruta și mai mult populația. În climatul tensionat al perioadei, două femei ies în stradă, filmează proteste și intervievează trecătorii, chestionându-i despre dreptate și pace. Compilație de reportaje arhivistice și reclame de epocă, Unas preguntas” e cronica unei societăți rupte în două, scindată de valuri de informație diversă și manipulată de fiecare din părți – cei care vor pedepsirea vinovaților și cei care preferă mușamalizarea completă.

Un alt documentar pe care de-abia așteptăm să îl prezentăm publicului este Hotel Iugoslaviaregizat de Nicolas Wagnières. Pornind de la o investigație a relației sale personale cu trecutul Iugoslaviei și cu evenimentele care i-au forțat familia să plece în exil, regizorul analizează istoria particulară a Hotelului Jugoslavija din Belgrad și modalitatea în care schimbările suferite de clădire reflectă schimbările prin care Iugoslavia însăși a trecut după cel de-al Doilea Război Mondial. Construit în 1969 de către Tito și menit să funcționeze ca simbol al unității și fraternității de nezdruncinat a tuturor popoarelor care formau Iugoslavia la momentul respectiv, valențele mitice ale Hotelului se risipesc odată cu destrămarea utopiei socialiste, bazate pe presupunerea că cetățenii Iugoslaviei vor reuși să lase în spate diferențele etnice și culturale care îi despărțeau și vor alege să rămână de bună voie într-o nouă societate, construită împreună.

Și anul acesta, One World Romania va alcătui un nou juriu format din elevi de liceu, pentru singura secțiune competitivă a festivalului. Pentru a se înscrie, elevii interesați sunt invitați să scrie un eseu liber de aproximativ 500 de cuvinte pe care să îl trimită pe adresa juriu@oneworld.ro, pornind de la următoarea temă de reflexie: Descrie o societate sau o comunitate utopică, bazându-te pe propriile experiențe cu grupurile (mai mari sau mai mici) din care faci parte.

Primele 20 de abonamente la preț redus au fost deja puse în vânzare pe platforma partenerilor de la Eventbook. După epuizarea abonamentelor early-bird, prețul unui abonament care asigură accesul la toate proiecțiile și evenimentele principale din cadrul OWR 12 va fi de 120 lei (90 lei preț redus pentru elevi, studenți, pensionari).

Rămâneți conectați la canalele oficiale One World Romania – pe facebook și blog, pentru a afla ultimele noutăți despre ce pregătim pentru cea de-a 12-a ediție a festivalului și pentru toate proiectele asociației! 

De acum înainte puteți susține misiunea Asociației One World Romania și dezvoltarea proiectelor asociației, devenind „Prieten OWR”. Aflați mai multe despre ce înseamnă să fiți alături de noi ca Cinefil” sau ca „Suporter” de aici.


Păsări Călătoare / Birds of Passage” și ”Amanda”, din primăvară în cinematografele din România

Bad Unicorn anunță primele două filme pe care urmează să le distribuie în cinematografele din România în 2019: ”Păsări Călătoare / Birds of Passage” (Columbia, r: Cristina Gallego, Ciro Guerra) și ”Amanda” (Franța, r: Mikhaël Hers).

Păsări Călătoare / Birds of Passage

Lansat internațional în cadrul secțiunii Quinzaine des réalisateurs a Festivalului de la Cannes, ”Păsări Călătoare / Birds of Passage” se află pe lista scurtă a filmelor nominalizate la Oscar pentru Cel mai bun străin din acest an.

Cel de-al patrulea lungmetraj semnat de Ciro Guerra (de data aceasta alături de soția și producătoarea sa, Cristina Gallego) continuă demersul început în 2015 în „Embrace of the Serpent” (film care i-a adus un premiu la Cannes și o nominalizare la Oscar), acela de a spune istoria și legendele triburilor din țara sa natală.

Acțiunea din ”Păsări Călătoare” se petrece între anii 1960 și 1980, în Regiunea Guajira din nordul Columbiei, la granița cu Venezuela. Tribul Wayuu este organizat în jurul familiei, iar familia se ghidează după tradiții, vise și semne. Rapayet și clanul din care face parte sunt printre primii stăpâni ai traficului de marijuana. Atrași de bani și de putere, ei își abandonează ritualurile și credințele, închinându-se unor noi zei: lăcomia și crima. Se nasc primele carteluri de droguri, iar societatea este condusă după alte reguli.

Primit cu entuziasm atât de public cât și de presa internațională, ”Păsări Călătoare / Birds of Passage” a avut un traseu festivalier impresionant, prezența lui în selecția unor festivaluri precum Cannes, Locarno (Piazza Grande), Chicago, London Film Festival sau Palm Springs fiind dublată de distribuția lui în peste 30 de teritorii din întreaga lume. În România, ”Păsări Călătoare” va avea premiera în cinematografe pe 15 martie.

FB Page: www.facebook.com/PasariCalatoare.1503

Trailer internațional: https://youtu.be/QgE8e6QBtt0

Amanda

Prezentat în premieră și premiat cu trofeul ”Magic Lantern” în secțiunea Orizzonti a Festivalului de Film de la Veneţia, ”Amanda”, cel de-al treilea film al lui Mikhaël Hers (Memory Lane, 2010; Ce sentiment de l’été, 2015) va fi lansat în cinematografele din România pe 10 mai. Avându-l în rolul principal pe Vincent Lacoste, unul dintre cele mai importante staruri ale cinematografiei franceze actuale (3 nominalizări la premiile César), filmul a avut un succes răsunător în fața publicului francez.

La 24 de ani, David (Vincent Lacoste) duce o viață boemă în Parisul zilelor noastre. Cursul lucrurilor se schimbă brusc în momentul în care sora lui moare într-un atentat terorist, iar David o ia în grijă pe Amanda, nepoata sa de 7 ani. Lăsând în urmă tragicul eveniment, cei doi construiesc o relație solară, plină de tandrețe, în care fiecare dintre ei învață să devină mai bun pe măsura trecerii timpului.

Amanda este un film profund emoționant, o ecranizare tandră și grațioasă, cu o interpretare incredibilă a lui Vincent Lacoste. Mikhaël Hers este unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale cinematografiei contemporane franceze.”(Screendaily)

FB Page: www.facebook.com/Amanda.TheMovie

Trailer internațional: https://youtu.be/cyGC0W8PfoI

Lansată în 2017, Bad Unicorn este o firmă de distribuție de film de autor. În portofoliul Bad Unicorn se mai regăsesc filmele: Despre trup și suflet / On Body and Soul, Tărâmul Binecuvântat / God’s Own Country, Pororoca, Atelierul / L’atelier, Dovlatov, Utøya – 22 iulie / Utøya: July 22, Vinovatul / The Guilty


Frizerul de câini – câștigătorul Premiului Palm Dog va susține câinii abandonați, din 25 ianuarie

“Mângâie un câine și o să-ți găsești un job permanent”, hrănește-l și te vei bucura de recunoștința și dragostea lui toată viața.  

Frizerul de câini (Dogman), noul film al lui Matteo Garrone (Gomora, 2008) intră în cinematografele românești din 25 ianuarie și își propune să susțină câini abandonați care și-au găsit refugiu în casa proprie a Florielei Grapini. Husse România se alătură cauzei ca partener al distribuției filmului în România, donând hrană pentru câini, pentru o masă, la fiecare bilet vândut în cinema. Acțiunea va acoperi toate proiecțiile din țară, astfel încât toți spectatorii din București și celelalte orașe pot face o diferență.

Adăpostul în cauză este chiar casa Florielei Grapini, care timp de 10 ani salvează câini abandonați în afara Bucureștiului, pe marginea șoselelor dintre localități. Domiciliul Florielei se află în afara capitalei și datorită curții spațioase poate acomoda cei peste 130 de câini care au nevoie de ajutor în prezent. Animalele sunt îngrijite corespunzător fiind hrănite constant, vaccinate și beneficiind de controale veterinare periodice. De-a lungul timpului, cu ajutorul Florielei, aproximativ 200 de câini și-au găsit stăpân.

Am grijă de câini de mulți ani, fără să fi avut un sprijin din alte părți. Pe o parte dintre ei îi iau acasă și îi îngrijesc, pentru că de cele mai multe ori sunt răniți, dar alții rămân acolo, în câmp. Celor rămași le duc mâncare și asta declanșează efectul Pavlov: câinii mă așteaptă acolo unde le-am lăsat hrana. Și nu pot să-i dezamăgesc. De aceea, mă bucur mult de lansarea filmului și de această inițiativă. Le mulțumesc celor implicați și îmi doresc ca tot mai mulți oameni să vadă sau să simtă dragostea de care eu mă bucur zilnic.” spune Floriela Grapini.

Adăpostul independent al Florielei nu este susținut de nicio asociație, de aceea, Husse România va dona câinilor de aici hrană la fiecare bilet vândut la Frizerul de câini.

Husse este o companie suedeză înființată în 1987 în Stockholm. De-a lungul celor peste 30 de ani de dezvoltare a devenit leader la nivel internațional în livrarea la domiciliu a hranei pentru câini și pisici. Mâncarea este preparată din ingrediente de cea mai bună calitate, potrivite consumului uman și este produsă folosind procese unice de fabricație pentru a menține calitatea nutritivă a fiecărui ingredient. Din anul 2018, compania este prezentă și în România, oferind produse de calitate excepțională, consiliere nutrițională și livrare personală și gratuită la domiciliu. Obiectivul Husse: promovarea stilului de viață sănătos pentru animalele de companie. Mai multe detalii pot fi găsite pe www.husse.ro.

Suntem onorați și bucuroși să ne alăturăm Voodoo Films și filmului Frizerul de câini în demersul de sprijinire a adăpostului de căței. Considerăm că facem ceva firesc. Iubim foarte mult câinii și pisicile, așa că totul vine cât se poate de natural și vom continua să ajutăm cât vom putea. Suntem într-o afacere cu hrană pentru animalele de companie și este normal să susținem animalele mai puțin norocoase, iar experiența de peste 3 decenii a Husse ne face mândri să reprezentăm acest brand și în România.” – Cătălin Dumitru, Managing Partner.

Avanpremierele filmului vor avea loc la Cinema Elvire Popesco, sâmbătă, 19 ianuarie de la ora 18:30 (în cadrul Oscar Weekend) și miercuri, 23 ianuarie, de la 20:30.

Frizerul de câini a fost nominalizat pe 9 ianuarie la premiile BAFTA pentru Cel mai bun film într-o limbă străină, aflându-se din nou în competiție cu filme precum Cold War (Războiul Rece), Roma, Shoplifters (O afacere de familie) și Capharnaüm. Premiile vor fi acordate joi 10 februarie la Londra.

Filmul a câștigat anul trecut la Cannes Premiul pentru Cel mai bun actor, Marcello Fonte și Premiul pentru Cel mai bun ansamblu canin, Palme Dog.

Autor al filmelor Gomora și Reality, ambele distinse cu Marele Premiu la Cannes, Matteo Garrone este unul dintre cei mai apreciați regizori contemporani, fiind considerat cineastul care a revigorat cinema-ul italian, alături de Paolo Sorrentino. Filmele lui Garrone se evidențiază prin tematica realistă, preferinţa de a lucra cu actori non-profesionişti şi amprenta vizuală puternică. Acestea sunt câteva dintre trăsăturile care i-au adus comparaţii cu neorealiştii italieni ai anilor ‘60.

Sinopsis:  Într-o lume unde dreptatea aparține celor puternici, Marcello, un simpatic și caraghios frizer de patrupede, își completează veniturile de la salonul canin la care lucrează vânzând și ceva droguri– doar din când în când! Când Simoncino, client fidel de al lui Marcello și fost boxer, e eliberat din pușcarie, cartierul ia foc – iar Marcello se vede nevoit să îi sară în ajutor. Gândind că poate ține bestia în frâu, Marcello se alătură violentului său tovarăș cu devotamentul unui câine credincios care își urmează orbește stapânul. Hotărât să-și ia revanșa după ani îndelungi de umilințe și frustrări – Marcello își face un plan de răzbunare care îl ia până și pe el prin surprindere. Rating: N15

Trailer România: https://goo.gl/9Gd1my

Facebook: https://goo.gl/mpfRrp și Instagram: https://goo.gl/RqFEpF

Website: https://voodoofilms.ro/

Cinematografele din țară unde va fi distribuit filmul, aici.

Filmul se lansează pe 25 ianuarie în 33 cinematografe din 20 orașe.

Filmul Frizerul de câini este distribuit în România de Voodoo Films, cofinanțat prin Programul Europa Creativă al Uniunii Europene. Partener: Husse România. Partener Media Principal: Radio Guerrilla. Parteneri Media: Radio România Cultural, Vice, AARC, Cinefan.


Cursuri de pregătire pentru Admiterea 2019 – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” (UNATC) organizează cursuri de pregătire pentru admiterea din toamna 2019, la Facultatea de Teatru și Facultatea de Film.

Cursurile de pregătire pentru toate specializarile din domeniul Teatru – Artele spectacolului (Actorie, Regie, Păpuși – Marionete, Coregrafie) și Scenografie – se vor desfășura din data de 15 februarie, ora 10.00, pe module de specialitate:

Modul I – 15, 16, 17 februarie 2019

Modul II – 15, 16, 17 martie 2019

Modul III – 12, 13, 14 aprilie 2019

Pentru specializările Artele spectacolului (Actorie), vor fi programate câte două cursuri a câte trei ore fiecare în zilele programate. (orele 10.00-13.00; orele 14.00-17.00).

Pentru specializările Artele spectacolului (Păpuși Marionete, Regie, Coregrafie) și Scenografie – va fi programat câte un curs a câte trei ore fiecare în zilele programate (orele 10.00-13.00).

Taxă: 100 lei/curs.

Cursurile de pregătire pentru admiterea la specializarea Teatrologie – Management cultural, Jurnalism teatral – sunt gratuite şi se desfăşoară de la orele 11.00, în zilele de sâmbătă, 2, 9, 16, 23 şi 30 martie 2019, în sala 1 Teatrologie.

Cursurile de pregătire pentru toate specializările  din domeniul Film  – Regie de film și televiziune, Imagine de film și televiziune, Multimedia: sunet, montaj, Animație, Comunicare audio-vizuală: scenaristică, publicitate media, filmologie – se vor desfășura din data de 16 februarie.

Pentru specializarea Fotografie, cursurile vor începe din data de 23 februarie.

Toate cursurile sunt programate sâmbăta între orele  10.00-13.00.

Pentru fiecare specializare sunt prevăzute zece cursuri.

Taxă: 100 lei/curs.

Pentru alte detalii, accesați site-ul UNATC: http://unatc.ro/admitere/pregatire.php.

Pentru înscrieri, contactați secretariatele celor două facultăți: http://unatc.ro/prezentare/contact.php

Articole similare

Noutăți săptămânale Netflix: Army of the Dead, La Casa de Papel

Jovi Ene

Extraction 2 – Teaser Trailer | Netflix

Jovi Ene

Festival de literatură horror “Vineri 13” la Club A

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult