Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă cartea ”Tinerețea lui Anatol Bogdan”, de Rene Duda! – ÎNCHEIAT!

tineretea-lui-anatol-bogdan_1_produsConcursul nostru din această săptămână pune la bătaie o carte de la Editura Allfa:

Este vorba „Tinerețea lui Anatol Bogdan„, de Rene Duda, carte apărută în 2012 la Editura Allfa.

Despre carte:

„Oare cât vor mai dăinui“, se întreba adesea Anatol bântuit de triste presimţiri, întorcându-se sleit şi descurajat din plimbările sale crepusculare de la periferia oraşului, care-i amintea uneori de târgul său natal, „oare cât vor mai dăinui oazele acestea spre care să-ţi întorci pentru câteva clipe privirea şi gândurile obosite de marile şi solicitantele ritmuri ale trăirilor prezente?“

În acele zile grele, de crunte şi inexplicabile deziluzii, Anatol începea să înţeleagă în sfârşit că, încet-încet, pe nesimţite, hoţeşte, copilăria se îndepărtează de el, n-o mai poate reţine, devine o străină, şi că nu mai era el, cel pe care îl cunoştea şi îl înţelegea atât de bine. Şi Anatol desluşea, cu o dureroasă strângere de inimă, că acum copilăria trecuse pentru totdeauna, că intrase într-o lume străină, pe care nu o înţelegea,  nu o agrea şi de care se temea.

Iaşi, anii ’50. Un tânăr student la medicină, bântuit de vagi tristeţi ancestrale încearcă să descifreze cât mai multe din tainele vechiului oraş. Popular printre colegi el petrece alături de aceştia zile pline de exuberanţă, de vesele şi îndelungate libaţii, în timp ce multe alte ispite încearcă să-i stea în cale…

Pentru a castiga cartea oferită, va rugam sa răspundeţi la următoarea întrebare:

Care este cartea dvs. preferată de pe site-ul Editurii All și de ce?

Condiţii de participare :

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.);
  • caştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana dumincă, 11 august 2013, inclusiv, iar castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde va primi volumul Tinerețea lui Anatol Bogdan„, de Rene Duda.

Succes!

Concursuri Online

Tragerea la sorti a avut loc astazi, cei trei castigatori fiind alesi prin intermediul site-ului www.random.org. Am generat o secventa de la 1 la 32 (numarul comentariilor de la acest concurs), cu precizarea ca am asezat comentariile în ordinea cronologică, iar castigatoare sunt comentariile care au respectat condițiile de participare.

1

23

Câștigătorul este:

-comentatorul  – Militaru Gabriela”CUM CASTIGAM TIMP de Marion Kustenmacher, Werner Kustenmacher, deoarece timpul,sau mai bine zis,lipsa lui, este cu adevarat problema secolului 21”.

Felicitari!

Articole similare

Lansare de carte: ”Epistolar genevez. Student în Occident”, de Codruț Constantinescu

Jovi Ene

Recomandari carte 13 noiembrie 2012

Jovi Ene

Generația Z discută despre viitor în cadrul festivalului luna.doc#9

Jovi Ene

32 comments

Stoian Iasmina 5 august 2013 at 11:20

Misterul Nocebo. Stirile ne pot imbolnavi cu adevarat? de Patrick Lemoine, o carte interesant, cu un subiect de actualitate

Alina S 5 august 2013 at 13:54

Cartea care mi-a placut cel mai mult pana acum este „Sus, in aer”, in care autorul, Walter Kirn, descrie intr-un stil condensat efectele corporatismului american: depersonalizarea, instrainarea, confuzia si goana dupa false valori.

Alina. 5 august 2013 at 15:37

P.S. TE IUBESC de Cecelia Ahern deoarece este o carte de succes, o poveste de iubire de care nu m-am putut dezlipi pana nu am terminat-o.

Rusu Alex Paul 5 august 2013 at 19:06

Prima iubire de Ivan Sergheevici Turgheniev. E cartea în care din primele pagini am intrat în povestea ei, am pătruns în profunzimea ei. A fost prima carte care am citit-o de la cap la coadă fără oprire. Chiar recomand să o citiți , e foarte bună.

Puiu Silvia 5 august 2013 at 19:26

P.S. TE IUBESC de Cecelia Ahern, deoarece am vazut filmul si m-a determinat sa citesc si cartea care e mai frumoasa

Militaru Gabriela 5 august 2013 at 20:25

CUM CASTIGAM TIMP de Marion Kustenmacher, Werner Kustenmacher, deoarece timpul,sau mai bine zis,lipsa lui, este cu adevarat problema secolului 21

sims 5 august 2013 at 22:29

http://www.all.ro/colectia_strada-fictiunii-bestseller/sanctus-1.html Pentru ca sunt un mare fan al cartilor lui Simone Toyne si pentru ca ador acest gen de scrieri axate pe mistere.

Ionescu Aneta 6 august 2013 at 09:21

Imi place Intre acte de Radu Beligan.Prezinta,cu bune si cu rele,lumea mirifica a teatrului.Sunt o mare fana a acestui monstru sacru.

Balan Adrian 6 august 2013 at 10:58

NAPOLEON. SOARELE DE LA AUSTERLITZ VOL. II
de Max Gallo M-a pasionat mereu viata imparatului si geniul sau militar.

Lazar Adrian 6 august 2013 at 11:28

ADOBE ILLUSTRATOR CS2 pentru ca lucrez in domeniu si mi-ar fi utila.

Ciuban Anca 6 august 2013 at 11:30

PACHET ENCICLOPEDIA GALE mi se pare foarte interesant acest pachet de enciclopedii despre mistere fara raspuns, capacitati paranormale, fenomene religioase, magie, fenomenul OZN si mituri aparute in diverse culturi.

alex 6 august 2013 at 11:53

ATLAS RUTIER & TURISTIC. ROMANIA SI REPUBLICA MOLDOVA
Pentru ca este un bun ghid rutier.

Mihaela L 6 august 2013 at 22:45

ÎNTÂLNIRE CU VIAŢA
de Cecelia Ahern
O poveste de dragoste pe care as vrea s-o citesc, misterioasa. Personajul principal lasa partenerul perfect pentru un barbat misterios care ascunde multa suferinta, in schimb, capabil de o iubire profunda pentru toata viata.
Cred ca seamana un pic cu ceva ce am trait eu.

ony 7 august 2013 at 00:48

una cin cartile mele preferate de la editura all este Sanctus, pt ca mereu m-au pasionat misterele, ocultismul, religia

Mihai T. 7 august 2013 at 01:30

Imi place cartea Convorbiri cu Alex Stefanescu. De ce? Pentru ca exprima cu emotie viata unui critic literar ca Alex Stefanescu.

Nemo Emanuel 7 august 2013 at 01:34

Cartea Radu Beligan mi-a placut in mod deosebit pentru ca am invatat lucruri minunate pe care nu le stiam de la acest om.

rosca raluca daniela 7 august 2013 at 13:13

Cartea Radu Beligan mi-a placut in mod deosebit pentru ca am invatat lucruri minunate pe care nu le stiam de la acest om.

Cristina Alexandru 7 august 2013 at 13:36

„SHANTARAM” de Gregory David Roberts este o carte autobiografica extraordinara ! O lectie viata… scuzati-mi acest cliseu, dar este expresia cea mai potrivita pentru aceasta carte pe care o recomand tuturor ! O lectura foarte placuta si captivanta !

Miron Raluca 7 august 2013 at 14:17

Jurnalul unui cantaret de jazz de Bujor Nedelcovici , deoarece este o carte care me inspira, o carte interesanta pe care o recomand…

Adrian 7 august 2013 at 16:37

P.S Te iubesc-Cecelia Ahern pentru ca este dovada ca dragostea adevarata continua chiar si dupa moarte

Curieru I. 8 august 2013 at 01:47

Intalnire cu viata, Cecilia Aheren, pentru ca este o carte ce aduce in evidenta nebanuitele intamplari din viata noastra, a oamenilor!

Vasile Carmen 8 august 2013 at 01:54

Cheia de sanctus. E o carte ce fascineaza prin continutul sau.

Bordei Alexandru-Ionut 8 august 2013 at 09:30

SANCTUS de Simon Toyne este cartea mea preferata deoarece te capteaza total in desfasurarea actiunii romanului

Paul Stefan 8 august 2013 at 13:56

Convorbiri cu Alex Stefanescu este cartea care m-a impresionat, pentru ca ofera experienta sa de viata cititorilor ca pe o gustare.

Radu D. 8 august 2013 at 14:00

Cartea Radu Beligan, Intre acte. Este o carte ce impresioneaza prin continutul sau, ofera un traseu parcurs de insusi Radu Beligan.

Gica C. 8 august 2013 at 14:11

Intalnire cu viata, Cecilia Ahen. De ce? Aceasta carte aduce in evidenta o etapa importanta din viata fiecaruia dintre noi, dragostea, intalnirea cu ea si emotiile care pisca la fiecare moment al intalnirii cu ea.

Taerel E. 8 august 2013 at 15:27

Imi place cartea Intre acte, Radu Beligan, pentru ca acest om deosebit merita sa fie cunoscut. Aceasta valoare merita mai mult!

Eugenia 8 august 2013 at 20:45

Multumesc pentru amintiri-Cecelia Ahern pentru ca este o frumoase poveste de dragoste

Nae M 8 august 2013 at 23:05

Imi place cartea Intre acte, Radu Beligan. Este o carte ce transmite mult profesionalism, talent si inteligenta unui om.

serenela ghiteanu 9 august 2013 at 01:50

Fara ezitare, „Meseria de a trai” de Cesare Pavese.
Nu e o carte usor de citit pt ca , pe langa faptul ca laitmotivul cartii e sinuciderea, care are loc intr-un final,scriitorul, spre deosebire de atatia scriitori care isi scriu jurnalele, nu tine deloc sa se prezinte intr-o lumina „buna”.Dimpotriva, as zice ca isi exagereaza defectele si esecurile ( nu pe acelea sentimentale, acealea sunt reale).E o carte despre un barbat care are curajul sa isi recunoasca slabiciunea/slabiciunile, sa isi vorbeasca siesi fara complezente,sa puna in aceeasi balanta iubirile-dezamagirile si devenirea lui artistica. Viata si literatura sunt pt el un prilej de a arde dar si de a-si analiza arderea.Primeste premiul Strega si la scurta vreme se sinucide, obsesie de la 18 ani,dealtfel.. Literatura fara VIATA implinita nu il (mai) intereseaza. E o carte despre autenticitatea trairii unui scriitor talentat, lucid si extrem de sincer.Nu trebuie citita pana la 20 ani dar dupa aceea e un „must”.

Cefalan Dragos 9 august 2013 at 13:19

P.S. TE IUBESC de Cecelia Ahern deoarece este o carte de succes, o poveste de iubire foarte incitanta

Bumbaru Daniel 11 august 2013 at 20:04

Cheia de Simon Toyne deoarece aceasta carte te prinde inca de la inceput. Suspansul si misterul se unesc si nu iti dau voie sa lasi cartea din mana.

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult