Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă 2 cărți ”Share!”, de Lucian Mîndruță, oferite de Editura Herg Benet! – ÎNCHEIAT!

ShareConcursul nostru din această săptămână pune la bătaie două cărți de la Editura Herg Benet:

Este vorba despre două exemplare din volumul Share! Cum am învățat din social media să-i iubesc din nou pe români”, de Lucian Mîndruță, carte apărută de curând, la Herg Benet Publishers.

Despre carte:

Draga cititorule,

Daca te-ai uitat ieri mai mult de doua ore la televizor si nu poti fara asta, lasa cartea asta jos.

Daca vrei sa fii de acord cu cineva, cu oricine, nu esti omul meu.

Daca ma stii din tinerete si crezi ca sunt baiatul care se balbaia la prompter, dai banii degeaba.

Daca vrei sa dai cadou cartea asta unui prieten, nu mai bine ii iei o sticla de vin? Eu nu stiu sa ametesc asa bine.

In general, recomand cartea doar catorva oameni.

Cei care vor sa afle cum am ajuns sa traim, iubim, alegem in social media.

Dar mai ales celor care cred ca a scrie poate schimba ceva.

P.S. Poate.

Doar ca trebuie sa scriem cu totii in acelasi timp.

Despre asta e Share! Despre forta social media, cel mai bun amplificator de idei pe care il stiu.

Intr-un fel, daca stai sa te gandesti, si tu ai scris-o.

Nota editorului: pentru a se păstra forma și intenția originară, această carte nu conține diacritice decât în acele pasaje în care textul inițial era deja astfel marcat.

Pentru a cîștiga una dintre cele două cărți oferite, va rugam sa răspundeţi la următoarea întrebare:

Care considerați că este principalul beneficiu al Facebook-ului?

Condiţii de participare :

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, de pe același calculatoretc.);
  • se vor desemna doi câștigători ai cărții, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată, unul prin tragere la sorti prin intermediul Random.org și unul pentru cel mai frumos argumentat răspuns, de către echipa Filme-cărți.ro.

Asteptam comentariile dvs. pana duminică, 1 februarie 2015, inclusiv, iar cârștigătorii vor fi anuntați pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde vor primi volumul Share! Cum am învățat din social media să-i iubesc din nou pe români”, de Lucian Mîndruță.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (3 februarie 2015): Tragerea la sorti pentru cele două cărți puse ca premiu a avut loc astazi, unul dintre castigatori fiind ales prin intermediul site-ului www.random.org. Am generat o secventa de la 1 la 22 (numarul comentariilor de la acest concurs-blog și Facebook), iar castigatorul desemnat prin tragere la sorți este:

12Lazăr Adrian – ”Principalul beneficiu este reclama!”

Castigatorul pentru cel mai frumos argumentat răspuns este:

Roxana Popa – “Daca n-ai Facebook, nu existi” – asta mi s-a spus si mie, ca si altora, pe vremea cand nu aveam inca pagina de socializare. Asa ca m-am conformat, si odata cu deschiderea contului, am descoperit o lume care ne satisface nevoia de autopromovare, care ne mareste stima de sine, care ne confirma calitatea de fiinte sociale si necesitatea de a relationa.
Asadar, cred ca principalul beneficiu al Facebook-ului ar fi socializarea, intrucat ne ajuta sa regasim prieteni vechi, colegi cu care initial am pierdut legatura, sa pastram apropierea cu persoane din alte colturi ale lumii.
In plus, este o buna modalitate de a promova si vinde produse, idei, afaceri, etc… A devenit un spatiu de desfasurare de campanii de toate felurile: electorale, caritabile, strangere de fonduri…
De asemenea, Facebook iti mediaza accesul la elite, la cultura, prin paginile oficiale ale unor scriitori, actori, pictori, inventatori…
Satisface curiozitatea de a afla ce-cum-cand-cui i se intampla. Membrii acestei vaste comunitati nu pot nega ca-i intereseaza ce fac ceilalti.
Nu in ultimul rand, este o modalitate de relaxare: jocurile, articolele interesante, filmuletele amuzante ne deconecteaza de la grijile realitatii cotidiene. Totul e sa nu ajungem la dependenta, incat sa avem un stil de viata strict virtual.
Prin urmare, Facebook nu e daunator, cata vreme nu devine singurul mod de relationare sociala sau singura cale de petrecere a timpului liber.”

Felicitări!

Articole similare

Lansările Editurilor Arthur și Paladin la Târgul de carte Gaudeamus 2015

Jovi Ene

Lansare de carte „Hasdeu. Duhuri”, de George Cornilă, la Câmpina (sâmbătă, 25 februarie)

Jovi Ene

Inventing Anna | Teaser oficial | Netflix

Jovi Ene

19 comments

Lazar Adrian 26 ianuarie 2015 at 11:57

Principalul beneficiu este reclama!

alex 26 ianuarie 2015 at 18:17

Socializarea

Cretu Calin 26 ianuarie 2015 at 20:47

Indiferent care este principalul beneficiu al Facebook-ului, presupunand ca exista asa ceva, acesta este pus in umbra de depedenta pe care o produce, datorita faptului care ofera recompense prea mari pentru eforturi infirme, si de sentimentul de inutilitate pe care il simti cand realizezi timpul pe care l-ai pierdut.
Pe langa acestea, este o modalitate de propaganda bunicica.

Eric Victor 26 ianuarie 2015 at 23:17

Principalul beneficiul al facebookului este socializarea pe care o produce in randul oamenilor.

Alina. 27 ianuarie 2015 at 21:18

Socializarea !

Moldoveanu cornelia 28 ianuarie 2015 at 15:35

Categoric socializarea! Dar și informarea! Evident reclama! Câștigarea unor premii la diverse concursuri! Crează de asemenea DEPENDENTA! Timp pierdut!

Daniela Irina T. 29 ianuarie 2015 at 12:24

Eu cred că principalele beneficii ale facebook-ului sunt faptul că avem şansa de a afla mai multe despre cei din jurul nostru sau despre idolii noştri, faptul că putem comunica cu cei pe care îi iubim, dar sunt mult prea departe, faptul că putem cunoaşte oameni noi, ne putem informa, putem ajuta campanii, putem face atât de multe lucruri!
Nu sunt de acord cu cei care spun că Facebook nu e bun. Facebook-ul e bun, dar să nu îl iei prea în serios. E doar încă un site de socializare, mult mai dezvoltat decât celelalte şi cu mai multe beneficii. De ce să punem atâta seriozitate în Facebook, când el e un mod de relaxare?
Facebook-ul e plin de beneficii, dar noi nu vedem partea plină a paharului. Şi sunt prea serioşi cu ceva cu care nu avem nevoie să fim serioşi?

I (y) Facebook.

Adrian Florin Cotutiu 29 ianuarie 2015 at 12:36

Principalul beneficiu al Facebook-ului este dupa parerea mea posibilitatea de a comunica, intr-un mod eficient, cu prietenii si cercul mai larg de cunoscuti. Astfel, evenimentele, impresiile, sugestiile si de ce nu convingerile ferme cu privire la un subiect sau altul pot fi usor exprimate, mai apoi argumentate, imbunatatite, corectate daca este cazul, fiecare contribuind la progresul semenului sau.

hellena 29 ianuarie 2015 at 15:32

Cred ca principalul beneficiu al facebookului este interectiunea mult simplificata dintre oameni.

ANDREEA 30 ianuarie 2015 at 11:37

socializare! cea mai simpla forma de interactionare! reclama! propaganda! totul cu limita! altfel acestea nu se vor mai numara printre beneficii!

teodora gaina 30 ianuarie 2015 at 17:38

Socializarea cred ca e principalul beneficiu.

RADUTA MIHAELA 30 ianuarie 2015 at 21:58

Un mod de a petrece timpul liber

horade 31 ianuarie 2015 at 01:47

Consider ca accesul la o socializare globala si implicit la usurinta prin care poti gasi si dupa aceea sa comunici cu oricine din lumea aceasta, este cel mai important atu al aparitiei facebookului.

Alexandra M. 31 ianuarie 2015 at 15:27

Pastrez legatura cu persoanele care sunt plecate din tara.

Roxana Popa 31 ianuarie 2015 at 17:01

„Daca n-ai Facebook, nu existi” – asta mi s-a spus si mie, ca si altora, pe vremea cand nu aveam inca pagina de socializare. Asa ca m-am conformat, si odata cu deschiderea contului, am descoperit o lume care ne satisface nevoia de autopromovare, care ne mareste stima de sine, care ne confirma calitatea de fiinte sociale si necesitatea de a relationa.
Asadar, cred ca principalul beneficiu al Facebook-ului ar fi socializarea, intrucat ne ajuta sa regasim prieteni vechi, colegi cu care initial am pierdut legatura, sa pastram apropierea cu persoane din alte colturi ale lumii.
In plus, este o buna modalitate de a promova si vinde produse, idei, afaceri, etc… A devenit un spatiu de desfasurare de campanii de toate felurile: electorale, caritabile, strangere de fonduri…
De asemenea, Facebook iti mediaza accesul la elite, la cultura, prin paginile oficiale ale unor scriitori, actori, pictori, inventatori…
Satisface curiozitatea de a afla ce-cum-cand-cui i se intampla. Membrii acestei vaste comunitati nu pot nega ca-i intereseaza ce fac ceilalti.
Nu in ultimul rand, este o modalitate de relaxare: jocurile, articolele interesante, filmuletele amuzante ne deconecteaza de la grijile realitatii cotidiene. Totul e sa nu ajungem la dependenta, incat sa avem un stil de viata strict virtual.
Prin urmare, Facebook nu e daunator, cata vreme nu devine singurul mod de relationare sociala sau singura cale de petrecere a timpului liber.

dana71 1 februarie 2015 at 00:20

Cel mai important beneficiu este fara indoiala comunicarea si interactiunea intre oameni, fara sa existe bariere si costuri.

Anca Ciochina 1 februarie 2015 at 04:44

Principalul beneficiu al facebook-ului este ca reprezinta o modalitate de comunicare si informare, la mare distanta, gratuita. Astfel face posibila stabilirea unor conexiuni si evidentierea unor probleme sau a unor evenimente indiferent in ce colt al lumii se intampla. Poate fi o forma de protest sau o forma de a cere ajutor. Daca nu ar fi fost facebook nu am fi stiut mai nimic despre Primavara Araba, nu am fi avut protestele online ale femeilor din India sau Arabia Saudita, milioane de campanii umanitare nu s-ar fi desfasurat pentru ca cei care aveau nevoie de bani nu ar fi avut posibilitatea sa porneasca o campanie de strangere de fonduri. Un exemplu care e usor de inteles este acela al unui baiat care si-a pierdut actele pe strada. Cineva le-a gasit si a postat pe facebook si, din share in share, anuntul a ajuns pe grupurile de facebook ale facultatii unde invata.
De aceea cred ca principalul beneficiu al facebook este ca ofera informatie si este un bun promotor pentru libertatea de exprimare.

Mariana M 1 februarie 2015 at 19:17

Principalul beneficiu al Facebook-ului este acela ca, folosit asa cum trebuie, poate fi o sursa bogata de informatii despre oameni, evenimente, cultura…De asemenea, ne putem ajuta semenii care au nevoie de noi.

Emilian S 1 februarie 2015 at 21:41

Cel mai important beneficiu este chiar atingerea unui prag mondial al socializarii intre oameni.

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult