Stiri

Noutățile Netflix ale săptămânii: The Rain, Nightflyers

Vine ploaia, din 4 mai 2018, numai pe Netflix

Lumea, așa cum o știm, a ajuns la final.

La șase ani după ce un virus brutal a eradicat prin intermediul ploii aproape toată populația din Scandinavia, doi frați ies din buncărul în se adăpostiseră pentru a descoperi rămășițele civilizației de altă dată.

Aceștia se vor alătura unui grup tânăr, format din alți supraviețuitori, pentru a porni într-o expediție periculoasă prin Scandinavia, în căutarea unor urme de viață.

Eliberați de regulile societății, tinerii au libertatea de a fi ei înșiși. Astfel, în plină luptă pentru supraviețuire, aceștia descoperă că și în această lume post-apocaliptică există loc pentru iubire, gelozie și dilemele specifice vârstei.

The Rain este primul serial danez marca Netflix și va fi disponibil pe platformă începând cu 4 mai 2018.

The Rain este creat de Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Follow the Money), Esben Toft Jacobsen (The Great Bear, Beyond Beyond) și Christian Potalivo (Dicte, The New Tenants, Long Story Short).

Din distribuție fac parte Alba August (Reliance, Jordskott și Unga Astrid), Mikkel Boe Følsgaard (A Royal Affair, The Legacy), Lucas Lynggaard Tønnesen (Tidsrejen, Department Q: The Keeper of Lost Causes), Lars Simonsen (The Bridge, Brotherhood), Iben Hjejle (Dicte, High Fidelity), Angela Bundalovic (Dark Horse, Blood Sisters), Sonny Lindberg (The Legacy, Anti), Jessica Dinnage (The Guilty, The Man), Lukas Løkken (One-Two-Three Now!) și Johannes Kuhnke (Force Majeure).

Despre Miso Film

Miso Film este o companie fondată în 2004 de producătorii Jonas Allen și Peter Bose, care și-au început colaborarea odată cu Beck și Wallander. Miso Film se mai află în spatele unor producții precum Veum, Those Who Kill, Dicte, Acquitted, Modus și 1864 (scris și regizat de Ole Bornedal).

Pe marile ecrane Miso a adus titluri precum The Candidate și comedia Long Story Short. Compania a mai co-produs și drama Max Manus, extrem de populară în Norvegia, dar și filmul Ginger & Rosa, regizat de Sally Potter.

Miso Film produce la ora actuală Small Town Killers (Ole Bornedal), comedia de familie Iqbal & The Superchip, ultimul sezon Dicte și sezoanele cu numărul doi din Acquitted și Modus.


 

Netflix lansează trailerul serialului NIGHTFLYERS

Bazat pe nuvela lui George R. R. Martin’s, acțiunea din serialul Nighflyers se desfășoară în viitor, când Planeta se apropie de distrugere. O echipă de exploratori se află la bordul navei The Nightflyer, cea mai performantă navă spațială din Univers. Oamenii de știință au misiunea de intra în contact cu lumea extraterestră pentru a afla secretul supraviețuirii.

Pe măsură ce echipajul se apropie de destinație, cei de la bordul navei descoperă că The Nightflyer și căpitanul acesteia, pe care nu l-au văzut niciodată, ar putea să îi îndrume către pericol, în necunoscutul și întunecatul spațiu.

Gretchen Mol (Boardwalk Empire) interpretează rolul lui Dr. Agatha Matheson, Eoin Macken (The Night Shift) îl interpretează pe Karl D’Branin, David Ajala (Fast & Furious 6) pe Roy Eris, Sam Strike (EastEnders) pe Thale, Maya Eshet (Teen Wolf) este Lommie, Angus Sampson (Fargo) – Rowan, Jodie Turner-Smith (The Last Ship) joacă rolul lui Melantha Jhirl, iar Brían F. O’Byrne (Million Dollar Baby) interpretează rolul lui Auggie.

Nightflyers va fi în curând disponibil pe Netflix.

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (26 septembrie – 2 octombrie 2016)

Jovi Ene

“Amantul Dublu”, thrillerul erotic al lui François Ozon, va închide ediția 2017 a Dracula Film Festival

Jovi Ene

Chilling Adventures of Sabrina ne va fermeca prin noi episoade

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult