Stiri

Câteva știri din lumea filmului românesc (6 – 12 iunie 2016)

curs actorie vizualȘtirile săptămânii: Actors At Work, workshop pentru actori susținut de Mihaela Mihuț; Retrospectiva REMEMBER MECEFF “7+1” la Mediaș, pe 11 si 12 iunie; Je me tue a le dire – Premiul TV5MONDE, RFI România, Institut français de Roumanie al Juriului tinerilor francofoni; Un nou record de spectatori la TIFF 2016: peste 79.000; Retrospectiva TIFF la București.

Actors At Work, workshop pentru actori susținut de Mihaela Mihuț

În perioada 20 – 24 iunie se va desfășura la București  un curs intensiv  susținut de Mihaela Mihuț, la care pot participa doar 12 actori. Mihaela Mihuț este de peste 10 ani membru al prestigiosului Actors Studio din New York și profesor la una dintre cele mai importante scoli de film din New York, School of Visual Arts.Mihaela a susținut workshopuri similare în Anglia, Grecia sau Estonia. Mihaela Mihuț este actriță si profesoara  de actorie, de origine română, stabilită la New York de 25 de ani. Roluri preferate: Janine in filmul “Perkins 14”, Varia in “Livada de Visini” la Actors Studio cu Ellen Burstyn, Sheena in “Off the King,s Road” pentru care a avut un review in The New York Times si un rol in “Selfie69” regizat de Cristina Iacob.

Scopul principal al acestui proiect este deprinderea actoriei de film, dezvoltarea personală și creativitatea, astfel încât în proiectele viitoare în care vor fi implicați să conștientizeze modul în care trebuie să se prezinte, cum să analizeze textul primit și ce tehnici sa folosească pentru a interpreta mai usor și mai exact personajul dat.

Importanța lucrului în echipă cu partenerul de joc, cum lucrăm cu el astfel încât să ne ajutăm reciproc, metodele, înțelegerea actoriei de film și lucrul în fața camerei de filmat, lucrul pe textul dat, proba filmată, cu video pe care cursanții îl primesc la finalul cursului pentru a-l putea include în CVul lor, sunt câteva din elementele de bază ale acestui curs.

Cursanții vor avea posibilitatea să își aprofundeze aptitudinile prin diverse exerciții, cu metode folosite de-a lungul timpului la faimoasa scoala The Actors Studio din New York, care vor oferi actorilor participanți la curs un nou mod de abordare, de alegeri riscante, care le vor permite să urmeze noi reguli, să se lase inspirați și să învețe cum sa găsească  în interiorul lor personajul pe care îl au de interpretat și să-l scoată la suprafață.

Cursul este organizat de ZAZU Film, la inițiativa regizoarei Cristina Iacob, care  caută actori pentru viitoarele proiecte și dorește să-i antreneze în acest sens.

Detalii înscriere:

Perioada inscriere: 5 iunie – 19 iunie

Vor avea loc 5 zile consecutive de curs intensiv ( 5h/zi)

Locuri: 12 locuri

Taxa de inscriere&participant: 1500 RON

Organizator: Zazu Film

Înscrierile se fac la:  studio@zazufilm.com

Structura cursului

  1. Introducere. Class structure.
  2. Alegerea unui monolog/Choosing a monolouge.
  3. Lucrul pe text/Working with text.
  4. Metode de abordare/Attack it a different way. (diferențele între a cunoaște textul și a-l spune într-un anumit fel)
  5. Metoda. Exerciții pentru diverse tipuri de roluri/The method. Exercises for different types of roles.
  6. Crește-ți miza: de la meditație la energie/Raise the stakes. From meditation to energy.
  7. Ai încredere în cuvinte. Modul de reacție la monologuri/Trust the words. Reacting in monologues.
  8. Actorie pentru film/Acting for screen.
  9. Relația cu regizorii/Colaborating with directors.
  10. Relația cu actorii/Colaborating with actors.
  11. Cum se creează personajele și felul în care joci când esti filmat/Creating characters + your performance on camera
  12. Cum se dau probele/How to audition.
  13. Strategie de carieră/Career strategy

Afis2016-remember-v1.3Retrospectiva REMEMBER MECEFF “7+1” la Mediaș, pe 11 si 12 iunie

Inițiat în 2011, Mediaș Central European Film Festival “7+1” (MECEFF “7+1”) este un festival deja consolidat, ce și-a câstigat notorietatea cuvenită în peisajul cinematografic și cultural european și cu o contribuție artistică, culturală și socială valoroasă la nivel local, național și european.

Mesajul EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) – marcă a Uniunii Europene – pentru MECEFF „7+1” este: „Prin dezvoltarea comunității și creativității în țările europene, echipa festivalului face din Europa un loc mai bun!”

Succesul cultural, artistic, mediatic și organizatoric al celor cinci editii anterioare MECEFF “7+1”, conform publicului cinefil, criticilor și jurnaliștilor de film, personalităților culturale invitate, al presei naționale și internationale prezente, ne impulsionează să organizăm o retrospectivă premergătoare ediției a VI-a, intitulată Remember MECEFF „7+1”, care va avea loc la Mediaș, în perioada 11 – 12 iunie 2016.

Astfel, deși în fiecare an locuitorii orașului și populația din zonă așteaptă cu nerăbdare și vizionează mare parte din filmele prezentate, vom readuce în atenția publicului filmele câștigătoare ale Marelui Premiu al Festivalului și alte filme valoroase, premiate la cele cinci ediții anterioare (2011 – 2015).

Valoarea acestora fost atestată inițial de juriul și publicul MECEFF „7+1”, ulterior câștigând premii importante și la alte festivaluri de film internaționale de prestigiu. Printre acestea, enumerăm filmul câștigător al Marelui Premiu MECEFF “7+1”, ediția a V-a, 2015: Orașul câinilor, în regia lui Kornel Mundruczo, care este și câștigătorul Premiului Un Certain Regard – Cannes 2014.

De asemenea, filmul polonez “Ida”, în regia lui Pawel Pawlikowski, căruia i-a fost decernat Premiul pentru cea mai bună imagine in cadrul ediției a IV-a a MECEFF “7+1”, 2014, în 2015 acesta câștigând Premiul OSCAR pentru Cel Mai Bun Film Străin.

Filmele ce vor fi prezentate GRATUIT în cadrul retrospectivei Remember MECEFF „7+1” la Sala Traube, pe 11 si 12 iunie, sunt:

–        MARELE PREMIU MECEFF „7+1”, ediția a V-a, 2015 si câștigătorul Premiului Un Certain Regard – CANNES, 2014

Orașul câinilor / Fehér isten (2014), regia Kornél Mundruczó, Ungaria, 119 min. 11 iunie, ora 17.00

–      Premiul pentru cea mai bună imagine MECEFF „7+1”, ediția a IV-a, 2014 și câștigătorul Premiului OSCAR pentru Cel Mai Bun Film Străin in 2015.

Ida (2013), în regia lui Pawel Pawlikowski), Polonia, 80 min.  11 iunie, ora 19.15

–         MARELE PREMIU MECEFF „7+1”, ediția a III-a, 2013

Țiganii din Shanghai / Shanghai Gypsy (2012), în regia lui Marko Naberšnik, Slovenia, 124 min. 12 iunie, ora 15.00

–         MARELE PREMIU MECEFF „7+1”, ediția a II-a, 2012

Rosa / Róza (2011), regia Wojciech Smarzowsk, Polonia, 94 min. 12 iunie, ora 17.15

–        MARELE PREMIU MECEFF „7+1”, prima ediție, 2011

Trandafirașul / Różyczka (2010), regizor Jan Kidawa-Błoński, Polonia, 118 min. 12 iunie, ora 19.00

Ediția a VI-a MECEFF “7+1” – Mediaş Central European Film Festival “7+1” va avea loc în perioada 30 august – 03 septembrie și este organizată de Asociația Euro Fest, Primăria Municipiului Mediaş prin Direcţia Pentru Cultură, CNC, ICR, Centrul Rus de Știință și Cultură, A.D.I. Regiunea Târnavelor

je_me_tue_a_le_dire_stillJe me tue a le dire – Premiul TV5MONDE, RFI România, Institut français de Roumanie al Juriului tinerilor francofoni

Juriul tinerilor francofoni TV5MONDE / TIFF 2016 a oferit filmului JE ME TUE A LE DIRE / Mor să-ți spun, în regia lui Xavier Seron, Premiul TV5MONDE, RFI România, Institut français de Roumanie / Prix TV5MONDE, RFI România, Institut français de Roumanie du Jeune jury francophone, sâmbătă seara, în cadrul Galei de închidere a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Valoarea premiului este de 2000 de euro și va ajunge la casa de distribuție care va lansa filmul în cinematografele din România.

Motivația Juriului format din șapte studenți francofoni care provin din România, Franța, Moldova și Israel, spusă în cadrul ceremoniei de sâmbătă seara:

JE ME TUE A LE DIRE / Mor să-ți spun este un film superb, cu o cromatică pe care fiecare spectator o poate vedea diferit. Xavier Seron tratează un subiect obișnuit și totuși atât de sensibil: moartea, felul în care putem fi alături de cineva care se stinge sau cum să (ne) acceptăm sfârșitul. Filmul începe cu imaginea morții și se termină, într-o notă dulce amăruie, cu imaginea vieții. Între acestea, puterea de a trăi decent când moartea bate la ușă și de a râde de lucrurile care ne dor. Acest lungmetraj, în care umorul negru și umanitatea merg mâna în mână, este o experiență cinematografică demnă de împărtășit cu ceilalți.”

Juriul tinerilor francofoni TIFF 2016Juriul de anul acesta a fost format din: Ioana Ciupa (România), Dumitru Neagu (Moldova), Solène Noret (Franța), Georgia Moraru (România), Olimpia Buhai (România), Marine Dori (Franța) și Yarden Tal (Israel).

Ioana Ciupa (România): „Filmul pe care l-am ales a avut chiar de toate: puțin tragism, puțin comic, puțin ludic. A dat și o lecție de viață, prin laitmotivul morții și al relației dintre mama și fiu.”

Dumitru Neagu (Moldova): “Je me tue a le dire a fost un melanj, o îmbinare între tragic și vesel, a atins o bucățică din fiecare. Realizat într-un mod în care fiecare poate interpreta și imagina ce dorește din mixul respectiv. Probabil așa ar trebui să fie orice film. După ce l-am văzut , am început să mă gândesc la sensul vieții. Este un film meditativ. Sper să îmi dați dreptate după ce îl vizionați.”

Georgia Moraru (România):  “Filmul este o comedie dramatică, o idee neagră, foarte frumos ambalată într-o estetică alb-negru. Mi-a plăcut umorul în care sunt prinse poveștile. În general, mă uit foarte mult la cum este construită povestea unui film, ce trăiri sunt acolo, care sunt emoțiile ascunse… Samuel Collardey, tutorul nostru, ne-a spus să alegem cu inima, să nu ținem cont numai de cum arată filmul, ci mai ales de cum îl simțim.”

Marine Dori (Franța): “Punctul forte al filmului este faptul că tratează un subiect dificil: moartea mamei. Plus întrebările pe care ți le pui după, sensul vieții. Este plin de emoție, în genul cinematografului  belgian. Pe mine mă imptresionează, în general, estetica filmului, maniera regizorului de a utiliza forme și culori. Este și cazul lui Je me tue a le dire.

Yarden Tal (Israel): „Știam că acesta este filmul care va câștiga de când l-am văzut. Mi-a plăcut foarte mult muzica. Eu sunt muzician și apreciez mult elementele de compoziție. Aici au fost momente amuzante, iar regizorul s-a jucat frumos cu muzica. Bineînțeles, mi-a plăcut și jocul actorilor. Acestea sunt cele două lucruri importante pentru mine la un film.”

Olimpia Buhai (România): “Hai să îți spun un secret: mi-au plăcut pisicile în filmul acesta! Revenind la o abordare serioasă, subiectul este destul de greu: moartea. Însă totul este învelit în umor negru. Am impresia că nu are cum să nu îți placă filmul acesta. Am vorbit cu colegii mei și am simțit toți că suntem cu sufletul la el.”

Solène Noret (Franța): “M-a emoționat subiectul filmului  Je me tue a le dire. Delicat, tratat cu sensibilitate. O familie și moartea mamei. A avut și o estetică frumoasă, imagini superbe.”

Cei șapte studenți francofoni sunt stabiliți la Cluj și au fost coordonați de cineastul francez Samuel Collardey. Fiecare dintre tinerii jurați are o formare și un profil diferit, însă ceea ce îi unește este pasiunea pentru film și francofonie.

Lungmetrajele jurizate au fost: AU PLUS PRES DU SOLEIL / Prea aproape de soare (regia Yves Angelo, 103 minute, în secțiunea Supernova), VILLE-MARIE / Ville-Marie (regia Guy Edoin, 100 minute, în secțiunea Suspecți de serviciu), TROIS SOUVENIRS DE MA JEUNESSE / Trei amintiri din tinerețe (regia Arnaud Desplechin, 123 minute, în secțiunea Supernova), JE ME TUE A LE DIRE / Mor să-ți spun (regia Xavier Seron, 90 minute, în secțiunea Fără limită) și BORIS SANS BEATRICE / Boris fără Beatrice (regia Denis Cote, 93 minute, în secțiunea Expresul București – Berlin).

Juriul tinerilor francofoni la TIFF 2016 este unul dintre proiectele pe care TV5MONDE, Institutul Francez din România și RFI continuă să le dezvolte împreună pentru a susține tinerii și francofonia. Premiul este acordat la TIFF pentru al treilea an consecutiv.

Deschidere_PiataUnirii_Vlad_Cupsa_1Un nou record de spectatori la TIFF 2016: peste 79.000

Ediția aniversară a celui mai mare festival de film din România s-a încheiat spectaculos pe 5 iunie, marcând un nou record în istoria sa de 15 ani: cele 248 filme din 64 de țări au adus peste 79.000 de plătitori de bilete în sălile de cinema, cu 9% mai mult față de anul trecut. Este al doilea an cu o creștere importantă a numărului de bilete vândute la TIFF, 25% dintre acestea fiind achiziționate online. Numărul total al participanților depășește cifra de 120.000: plătitorilor de bilete li se adaugă cei prezenți la proiecțiile gratuite în aer liber, masterclass-uri, workshop-uri, lansări, expoziții sau întâlnirile de la TIFF Lounge. Circa 1100 de invitați – regizori, producători, actori, profesioniști din industrie și jurnaliști români și străini – au luat parte la proiecțiile și evenimentele speciale din cele 20 de locații.

Cea de-a 15-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania s-a bucurat de numeroase proiecții și evenimente sold-out, printre care premierele românești Sieranevada, de Cristi Puiu, Două lozuri, de Paul Negoescu, și Câini, în regia lui Bogdan Mirică, câștigătorul Trofeului Transilvania, care a beneficiat de două proiecții suplimentare, pe 5 iunie, ambele sold-out într-un timp foarte scurt. Biletele au fost epuizate în avans și la premiera mondială a celui mai recent film semnat de Nae Caranfil, 6,9 pe scara Richter, care a deschis festivalul în Piața Unirii din Cluj, în prezența a circa 3000 de spectatori, proiecția specială în onoarea Sophiei Loren, Căsătorie în stil italian, cine-concertul Patimile Ioanei d’Arc – pentru care a fost programată o proiecție suplimentară, sold-out la rândul ei, cine-concertul Haxan, din programul Weekend la Castel, precum și gala de închidere din 4 iunie.

Un record de trafic a înregistrat și site-ul www.tiff.ro, actualizat în permanență înainte și în timpul festivalului. În cele 10 zile de TIFF, a înregistrat 55.280 de vizitatori unici, 106.946 de vizite și 745.138 de afișări de pagină, cu 15% mai mult decât în 2015. România, Germania, Marea Britanie, SUA, Franța, Ungaria, Italia, Spania, Polonia sunt câteva dintre țările din care provin utilizatorii. Blogul oficial blog.tiff.ro a avut peste 27.000 de afișări în perioada festivalului. Aplicația mobile TIFF 2016, dezvoltată de Greppy Systems, a fost accesată de 190.000 de ori – de patru ori mai mult decât la ediția trecută – de către 4300 de utilizatori activi. Opțiunea nouă de cumpărare a biletelor prin intermediul aplicației a fost folosită de 7300 de ori.

Matrimonio alla italiana - Sophia Loren_foto Nicu CherciuMilioane de utilizatori au urmărit postările și video-urile de pe pagina de Facebook TransilvaniaIFF. Toate clipurile postate pentru această ediție au avut un total de 1.014.746 de vizualizări. Cele cinci spoturi ale campaniei de imagine au înregistrat 614.639 de vizualizări, cu un reach organic de 2.064.000, cel mai popular fiind Taxi Driver aka Taxidermistul, urmărit de 193.481 de ori. Fanii paginii au dat 210.000 de like-uri postărilor din timpul festivalului – o creștere de 500% față de anul trecut – cea mai populară știre fiind cea despre sosirea actriței Sophia Loren la Cluj. Video-urile zilnice au avut o medie de reach de 43.123.

Anul acesta, circa 350 de voluntari din 33 de departamente au ajutat la organizarea evenimentelor în locațiile TIFF. Unii au venit special la TIFF din Oradea, Bacău, București sau Tulcea. Cel mai matur voluntar a avut 37 de ani și s-a numărat printre cei nominalizați pentru titlul de Voluntarul Anului la TIFF, alături de alți 54 de voluntari. Nouă dintre ei vor avea șansa de a lucra la festivaluri partenere.

Invitații TIFF s-au declarat impresionați de selecție, de public și de atmosfera din festival. „Ca actriță, e ușor să fii emoționată, dar de data asta sunt exagerat de emoționată”, a declarat Sophia Loren la acordarea premiului pentru întreaga carieră, încântată de primirea caldă a publicului. „Sunt pentru prima dată la TIFF. E minunat și foarte prietenos, publicul este foarte entuziast, iar sălile sunt pline la filme. Se simte mult sprijin din partea clujenilor pentru filmul românesc și pentru festival”, a declarat Richard Peña, profesor la Columbia University și fost director al New York Film Festival.

Gala de inchidere TIFF 2016 -foto Nicu Cherciu„E o mare onoare să primesc această recunoaștere la TIFF. Mă simt privilegiat, iar România ocupă un loc special în inima mea, deoarece aici am făcut Cold Mountain, un film mare care a schimbat cursul lucrurilor pentru România. Am făcut oamenii din afară să înțeleagă că pot face filme aici”, a povestit producătorul lui Mad Max, Iain Smith. „E foarte tare. Nu că am luat premiul, dar că s-au gândit la mine. Asta este extraordinar de emoționant”, a spus Cristi Puiu, care a primit un premiu surpriză la final de TIFF – Trofeul Transilvania 15 ani.

Wieland Speck, curator principal al secțiunii Panorama la Berlinale și membru al juriului Competiției, s-a aflat pentru prima oară la Cluj, dar contactul cu TIFF-ul l-a stabilit de ani buni. „Deși cunosc destul de bine România de pe marele ecran, mi-am dorit să o văd cu ochii mei. Și, desigur, să-mi vizitez minunații colegi care organizează acest festival, oameni pe care îi admir pentru că fac un program foarte reușit”. Extrem de încântat de ce a găsit la Cluj a fost și Bill Guentzler, director artistic la Cleveland IFF din SUA și membru al juriului.

Referitor la impactul cultural al TIFF asupra Clujului, Ministrul Culturii, Corina Șuteu, a declarat pentru ziarul AperiTIFF: „Cultura este un bun, o investiție al cărei retur nu se măsoară doar din punct de vedere pragmatic. A se observa că studiul despre impactul TIFF s-a făcut după 14 ani. Abia acum știm în ce am investit, pentru că acum putem calcula un impact economic major. În cultură trebuie să fim conștienți că, la fel ca în educație, în sănătate, investiția trebuie să fie pe termen lung”.

Sparrows stillRetrospectiva TIFF la București

O selecție de 20 de filme din programul celei de-a 15-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania va rula între 15 și 19 iunie la Cinema Elvire Popesco din București. În Retrospectiva TIFF ajung și două dintre filmele distinse cu cele mai importante premii la Cluj-Napoca: Vrăbii / Sparrows, în regia lui Rúnar Rúnarsson, câștigătorul Premiului Special al Juriului, și Un loc la umbră / De l’ombre il y a, pentru care actorul David D’Ingeo a fost recompensat cu Premiul pentru Cea mai bună interpretare. Biletele pot fi achiziționate de pe www.eventbook.ro.

La București vor rula două dintre filmele regizorului japonez Sion Sono, descoperit cu entuziasm de publicul TIFF, în cadrul unei ample retrospective: Suicide Club (2001), care vorbește despre valul de sinucideri din Japonia și duce la extrem ideea societății moderne eșuate, și The Virgin Psychics (2015), o comedie trăsnită care abundă în aluzii sexuale și în care adolescenții dețin puteri telepatice.

Ingrid Bergman in Her Own WordsDe neratat este și proiecția-maraton de aproape 5 ore a seriei originale The Accursed, de Hagai Levi. Documentarul Ingrid Bergman: In Her Own Words este construit din înregistrări filmate de actrița însăși cu o cameră de 16 mm, fragmente de jurnal, scrisori și imagini de arhivă. Vor mai rula Mr. Gaga, un documentar spectaculos despre Ohad Naharin, unul dintre cei mai inovatori coregrafi ai lumii, foarte bine primit la TIFF, și Noma: My Perfect Storm, despre faimosul restaurant Noma din Copenhaga.

Belgica este filmul de închidere al TIFF 2016, care i-a adus regizorului belgian Felix van Groeningen Premiul pentru regie la Sundance 2016. Au plus près du soleil (r. Yves Angelo) este un film noir despre un cuplu care ia măsuri extreme pentru a o ține la distanță pe mama biologică a fiului lor adoptiv. Tempête (r. Samuel Collardey) este un portret emoționant al unui pescar care încearcă să-și schimbe stilul de viață pentru a păstra custodia copiilor săi, premiat la Veneția.

Théo et Hugo dans le même bateau (r. Olivier Ducastel și Jacques Martineau, Berlin 2016) surprinde ce înseamnă să fii tânăr gay în Europa, în prezent. Belgianul Je me tue à le dire (r. Xavier Seron), distins la TIFF cu Premiul Juriului Tinerilor Francofoni, este o comedie dramatică absurdă, alb-negru, despre un tânăr ipohondru. Remainder (r. Omer Fast), adaptare după un roman-cult britanic, este un sofisticat thriller psihologic despre rolul memoriei în re-construirea identității. În Island City, regizoarea Ruchika Oberoi ne introduce în Mumbaiul actual prin intermediul a trei povești despre alienare și control în societatea modernă.

Din programul EducaTIFF, dedicat elevilor, pot fi văzute Blanka, Secret Society of Souptown și In Your Dreams!.

PROGRAM TIFF – CINEMA ELVIRE POPESCO

Miercuri, 15 iunie

18.30 – Tyke, Elefantul răzvrătit / Tyke Elephant Outlaw (r. Susan Lambert, Stefan Moore), 79’

20.00 – Vrăbii / Sparrows (r. Rúnar Rúnarsson), 99’

22.00 – Furtuna / Tempête (r. Samuel Collardey), 89’

Joi, 16 iunie

18.00 – Furia demonului / Fury of the Demon (r. Fabien Delage), 60’

19.30 – Damnații / The Accursed (r. Hagai Levi), filmul rulează în două părți, cu o pauză de 15 min., 297’

Vineri, 17 iunie

16.00 – Vezi să nu! / In Your Dreams! (r. Petr Oukropec), 79’ – EducaTIFF

18.00 – Ingrid Bergman, despre ea însăși / Ingrid Bergman: In Her Own Words (r. Stig Björkman), 114’

20.15 – Un loc la umbră / De l’ombre il y a (r. Nathan Nicholovitch), 109’

22.30 – Théo et Hugo dans le même bateau (r. Olivier Ducastel și Jacques Martineau), 90’

Sâmbătă, 18 iunie

11.00 – Societatea secretă din Orașul-Supă / Secret Society of Souptown (r. Margus Paju), 105’ – EducaTIFF

16.00 – Clubul Sinucigașelor / Suicide Club (r. Sion Sono), 99’

18.00 – Mr. Gaga (r. Tomer Heymann), 100’

20.00 – Fragmentar / Remainder (r. Omer Fast), 105’

22.00 – Prea aproape de soare / Au plus près du soleil (r. Yves Angelo), 103’

Duminică, 19 iunie

11.00 – Blanka (r. Kohki Hasei), 75’ – EducaTIFF

13.00 – Belgica (r. Felix van Groeningen), 126’

15.30 – Virginii paranormali / The Virgin Psychicks (r. Sion Sono), 114’

18.00 – Noma, furtuna perfectă / Noma: My Perfect Storm (r. Pierre Deschamps), 100’

20.00 – Trei povești din Mumbai / Island City (r. Ruchika Oberoi), 111’

22.00 – Mor să-ți spun / Je me tue à le dire (r. Xavier Seron), 90’

Articole similare

Noul roman al lui Marian Coman se lansează pe 9 mai în Cărturești Carusel

Jovi Ene

Joi, 18 noiembrie: Norman Manea si Edward Kanterian conferentiaza la Universitatea Bucuresti

Jovi Ene

Lansarea cărţii „Sufism şi poezie mistică în Persia”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult