Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă un loc la cursul ”Stăpânirea tracului și valorificarea emoțiilor în Public Speaking” – ÎNCHEIAT!

Radio_play_for_NBCFundatia Calea Victoriei va invita, incepand cu 11 septembrie, la Cursul ”Stăpânirea tracului și valorificarea emoțiilor în Public Speaking”, sustinut de lectorul Irina Ungureanu.

Cu această ocazie, partenerii noștri de la Fundația Calea Victoriei oferă un loc gratuit în cadrul acestui curs unui cititor Filme-cărți.ro, care va răspunde la întrebarea concursului.

Despre curs:

Cursul ofera atat instrumentele necesare unor abilitati de comunicare sporite, cat si mediul optim pentru interactiunea cu un public diversificat. Frica de a vorbi in public nu trebuie neaparat sa fie un obstacol in calea transmiterii mesajului nostru, si nici ,,o bila neagra” in felul in care suntem perceputi de catre un interlocutor sau un public anume. Mai mult decat atat, emotiile, asa-zisul ,,trac” in fata situatiei de confruntare cu un public trebuie intelese ca fiind normale, ba chiar un mecanism necesar si valoros care nu are ca scop ,,blocarea” vorbitorului, ci tocmai stimularea abilitatilor sale de captare si convingere.

Odata scapate de sub control, emotiile in fata publicului sau interlocutorului deschid poarta catre judecatile neexprimate, atat catre ceea ce nu dorim sa spunem, cat si catre ceea ce nu dorim sa auzim – ,,vad ca esti nesigur, deci : nu te inteleg, sau nu suntem pe aceeasi lungime de unda, sau nu m-ai convins, nu te cred” etc.

Confortul, pe de alta parte, in fata receptorului mesajului nostru, devine rapid un instrument pretios in a ne transmite cu succes punctul de vedere. O voce calma si calda, o pozitie corporala ferma, dar degajata, o siguranta si flexibilitate in discurs, spontaneitatea si imaginatia, ca si o atentie bine orientata catre semnalele de oboseala sau iritare ale interlocutorului nostru, sunt toate elemente esentiale pentru imaginea si succesul personal.

Considerand ca incepand cu doi oameni putem vorbi de un public si ca cel care vorbeste este un „actor” incepem sa realizam ca intr-un asemenea tip de expunere de nu te poti prezenta fara o pregatire prealabila. Daca un alergator de performanta se antreneaza zilnic pentru a atinge acel nivel sportiv atunci si vorbitorul specializat, intr-o relatie profesionala de exemplu, trebuie sa-si cunoasca regulile si tehnicile, pentru a impune o personalitate ferma, lipsita de inhibitii si o identitate specifica in relatiile inter-umane.

Data incepere: 11 septembrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5

Frecventa: saptamanal, joi

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Amănunte pe larg: Fundatia Calea Victoriei.

Pentru a câștiga premiul oferit, va rugam sa raspundeti la urmatoarea intrebare:

De ce îți dorești să participi la acest curs?

Condiţii de participare :

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, de pe același computer etc.);
  • se va desemna un câștigător, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată, prin tragere la sorti prin intermediul Random.org.

Asteptam comentariile dvs. pana marți, 9 septembrie 2014 inclusiv, iar castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv numele complet, beneficiind de un loc gratuit la Cursul ”Stăpânirea tracului și valorificarea emoțiilor în Public Speaking”, sustinut de lectorul Irina Ungureanu.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (10 septembrie 2014): Tragerea la sorti a avut loc astazi, câștigătorul fiind ales prin intermediul site-ului www.random.org. Am generat o secventa de la 1 la 3 (numarul comentariilor de la acest concurs), iar castigator este comentariul care au respectat condițiile de participare:

13

Castigatorul ales prin Random.org este:

comentatorul nr. 3 – Cristina Patrascu – ”Cred ca ideile au puterea de a schimba lumea, iar ca acestea sa prinda viata e nevoie de cuvant si de o exprimare adecvata. De asemenea, consider ca iscusinta cu care comunicam si relationam cu ceilalti e un factor important al calitatii vietii fiecaruia. In acest context, participarea la un curs cu un practician in domeniul vorbitului in public nu poate fi decat binevenita.”

Felicitări!

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (19 – 25 noiembrie 2018)

Jovi Ene

Filme noi pe Netflix în august 2024

Jovi Ene

Editura Omonia vă prezintă „Relaţiile româno-cipriote”

Jovi Ene

3 comments

Petracci Ivona 5 septembrie 2014 at 02:13

Cred sincer intr-o formare profesionala continua, care sustine nu atat cariera, desi nu-i putem nega valoarea in aceasta directie, cat o dezvoltare personala generala, menita sa depaseasca propriile limite. Sunt interesata de acest curs tocmai pentru tratarea problematicilor „primordiale” si personale ale emitatorului de mesaje in cadrul procesului larg de cumunicare.

Emil Calinescu 6 septembrie 2014 at 11:59

Am mai participat la un curs de public speaking, chiar am nevoie. Iar cursurile fundatiei calea victoriei sunt printre cele mai apreciate 🙂

Cristina Patrascu 6 septembrie 2014 at 12:35

Cred ca ideile au puterea de a schimba lumea, iar ca acestea sa prinda viata e nevoie de cuvant si de o exprimare adecvata. De asemenea, consider ca iscusinta cu care comunicam si relationam cu ceilalti e un factor important al calitatii vietii fiecaruia. In acest context, participarea la un curs cu un practician in domeniul vorbitului in public nu poate fi decat binevenita.

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult