Știrile săptămânii: CLB păstrează vie legătura dintre cumpărător şi librar, livrând comenzile online către librăriile de cartier; Sorin Lucaci, Anca Bucur și Viku Zen, la cea de-a șasea ediție „Citesc poezie”; Despre misterul timpului de calitate și noua colecție Corint pentru părinți; Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria F „Promovarea culturii”, publicației TIMPUL; Cel mai șocant thriller pe care îl vei citi anul acesta, apare la Editura Litera, sub semnătura autoarei L.S. Hilton; Noutăți Editura Publica: Concentrat și Gândirea de tip cutie neagră; Program spectacole stagiunea UNATC luna mai.
CLB păstrează vie legătura dintre cumpărător şi librar, livrând comenzile online către librăriile de cartier
Compania de Librării Bucureşti, cel mai vechi lanţ de librării din România şi singura reţea care are filiale în toate cele 6 sectoare ale Bucureştiului, le propune cumpărătorilor o nouă formulă de cumpărare online. Este vorba despre „Rezervă şi ridică” – un sistem de cumpărare extrem de popular pe piaţa de carte germană, dar şi în alte ţări din Occident, dezvoltat din dorinţa de a menţine vie relaţia cititor-librar.
„Compania de Librării Bucureşti are avantajul că are filiale răspândite în toată capitala. Sistemul nostru «Rezervă şi ridică» este comod şi eficient şi, în acelaşi timp, păstrează legătura dintre cititor şi librar, legătură pe care CLB a ştiut să o întreţină timp de peste 66 de ani”, a declarat Marieta Seba, director general al Companiei de Librării Bucureşti.
Publicul ţintă al acestui sistem sunt în special cumpărătorii pro-activi, cei care au frecventat librăriile dintotdeauna, dar care au tot mai puţin timp, în ultima vreme, pentru cumpărături fizice. Accesând site-ul www.clb.ro, ei pot alege orice titlu din stoc, pentru ca mai apoi, cu un simplu click, să îl trimită către oricare dintre filialele CLB din oraş, de unde îl pot ridica.
Dintre cele peste 40 de filiale CLB din Bucureşti, clientul va găsi uşor una în apropierea casei, a şcolii, în drum spre serviciu sau pur şi simplu una în care se simte bine. Un mod rapid şi eficient de a te informa şi apoi de a face o comandă, dar şi un gest de fidelitate faţă de librăriile din oraş, atât de familiare pe vremuri, dar în care intrăm prea puţin în ultima vreme.
În ultimii ani, vânzările online au căpătat o pondere tot mai mare pe piaţa de carte românească. Atât editurile, cât şi librăriile tradiţionale vând online, librăriile virtuale au crescut numeric – o situaţie avantajoasă deopotrivă pentru vânzători, cât şi pentru cumpărători. În acest context, Compania de Librării Bucureşti acordă în ultimii ani o atenţie tot mai mare vânzărilor online. Site-ul companiei, www.clb.ro are în portofoliul activ peste 52.000 de produse, din care mai mult de jumătate sunt cărţi. Cel mai vechi lanţ de difuzare de carte din Bucureşti, cu o reţea care cuprinde 46 de librării şi care a aniversat anul trecut 65 de ani de activitate nu va renunţa însă niciodată la comerţul tradiţional de carte. Îşi propune, în schimb, să îl diversifice şi să îl profesionalizeze, în acord cu noile facilităţi tehnologice.
Sorin Lucaci, Anca Bucur și Viku Zen, la cea de-a șasea ediție „Citesc poezie”
Sorin Lucaci (invitat: Costi Căprioreanu – chitara), Anca Bucur și Viku Zen (invitat: Horia Șerban – didgeridoo) vor fi participanții celei de-a șasea ediții a întâlnirilor literare „Citesc poezie”, care se va desfășura vineri, 13 mai, la Ceainăria Cărturești Verona (str. Arthur Verona, 13-15), de la ora 19:00. Moderatori și realizatori ai programului sunt Emilia Zăinel și Mircea Dan Duță.
În edițiile precedente au fost abordate teme diverse, precum: transmiterea și receptarea poeziei, căutarea poeziei (la propriu și la figurat), moduri de „așteptare” al poeziei, dar și „dăruirea” poeziei către publicul feminin, precum și „dansarea” poeziei. Această întâlnire literară își propune să serbeze poezia într-un mod aparte. Spectatorii vor avea parte de surprize, atât din partea invitaților, cât și a moderatorilor.
Întâlnirile au ca scop popularizarea poeziei și atragerea către ea a unui număr cât mai mare de cititori. Vor avea loc în fiecare a doua vineri din lună, la Ceainăria Librăriei Cărturești Verona, următoarea ediție fiind programată pe 10 iunie, de la ora 19:00.
„Citesc poezie” este numele unei campanii care a debutat în urmă cu jumătate de an și care are ca scop conștientizarea importanței poeziei în viața noastră. Ea se adresează atât celor care citesc poezie, cât și celor care vor să descopere lumea unică a versurilor. Pe pagina de facebook a campaniei se pot citi poeme ale unor autori consacrați, nenumărate motive pentru care scriitori, jurnaliști, critici etc. citesc poezie, dar și motive pentru care cititorii aleg să descopere această delicată formă de expresie.
Despre autori:
Sorin Lucaci – s-a născut în 1970 la București, din părinți ardeleni. A urmat cursurile liceului de filologie-istorie „Zoia Kosmodemianskaia” din București. A absolvit Facultatea de Psihologie a Universității Hyperion în 1994. Înainte de 1989 a fost membru al cenaclului Săgetătorul condus de profesorul Tudor Opriș.
A publicat în revistele literare: SLAST (1989), Contrapunct (1990 și 1991), Litere, Caiete Silvane, Viața Românească, Acolada, Apostrof, Cafeneaua literară, Singur, Vatra, Vitralii, Citadela, Orizont, Arca, Tribuna, Familia, Steaua, Romania Literară. A debutat în volum în 2009 la Editura Vinea, cu Revolta îngerilor. A mai publicat volumele În burta grasă a peștelui de duminică (2012), Ghilotina cu miros de scorțișoară (2014), Victime colaterale (2015) și Oameni de unică folosință (2016). A editat audiobook-ul Lumea ca un spectacol de pantomimă în 2016. Îl va avea ca invitat pe chitaristul Costi Căprioreanu.
Anca Bucur (n. 1989) – urmează cursurile Facultății de Litere din București pe care le absolvă cu o diplomă de master în teoria literaturii, iar, în prezent, este doctorandă CESI cu o teză despre urma lui Wittgenstein în literatură și arta conceptuală. Este, alături de Iulia Militaru și Florentina Cristina Budar (grafică), autoare a volumului de poezie dramadoll. Cartea face parte dintr-un proiect mai amplu, iar o parte a acestui proiect, lucrarea video: Imagini din ziua a opta (regia: Cristina Florentina Budar), a fost selectată în Gesamt 2012 (DISASTER 501 What happened to man?), un proiect coordonat de Lars von Trier și regizat de Jenle Hallund. Instalația a fost montată în cadrul Copenhagen Art Festival, Kunsthal Charlottenborg, 2012. În 2015, video-ul ei, în cod open-source, The confession of an aphasic writer, a fost proiectat în cadrul expoziției artvideoKOELN – audio-visual experience 01, Cologne International Videoart Festival.
Viku Zenescu (Zen) – s-a născut pe 15 decembrie 1989 la Bucureşti. Poet performer, compozitor de muzică experimentală şi artist vizual, trăieşte şi lucrează la Bucureşti. Licenţiat în Sculptură, a participat la mai multe expoziţii personale sau de grup, printre care Beat Genaration Reborn/ Club Legere, Bucureşti; Contempora 6 – Expoziţia Tinerilor Artişti/ Alchemia, Bucureşti şi UNarte la 150 de ani/ Sala Dalles, Bucureşti. În 2013 i-a apărut volumul de versuri A iubi nu e verb, iar în 2016 Anestezicul din palmă, ambele la Editura Tracus Arte. Despre el ca om nu poate spune nimic mai mult, în afara faptului că se inspiră ca să inspire în fiecare zi de luni. Şi crede că dacă este conform nonconformismului nu mai poate fi nonconformist. Viku Zen îl va avea ca invitat pe Horia Șerban, care va cânta la didgeridoo.
Horia Şerban – s-a născut în 1995, în Bucureşti. A publicat în mai multe reviste (Poesis International, Observator cultural), site-uri literare (Subcapitol, Zona nouă) şi în antologia SUBCAPITOL, poezia (Editura Tracus Arte). Studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. A învăţat să cânte singur la didgeridoo.
Despre misterul timpului de calitate și noua colecție Corint pentru părinți
Timp de calitate… acest mult căutat element al parentingului contemporan este o nebuloasă. După ce criterii îl judecăm? Cum ne dăm seama că am ajuns la el? Sau ce înseamnă timpul de calitate petrecut împreună cu copiii, până la urmă?
Aici intră în scenă proaspăta colecție Corint pentru părinți, gata să răspundă la aceste întrebări: petreci timp de calitate cu copiii când îi ajuți să își dezvolte abilitățile, când îi lași să exploreze și să cerceteze lumea, când îi oferi prilejul să se joace. Pe scurt, tot ce vă îndeamnă noul Ghid Usborne pentru părinți – Hai să învățăm în joacă! – prima carte a colecției Corint pentru părinți.
Această carte vă propune numeroase activităţi şi idei de joacă pentru copiii cu vârste între 1 și 6 ani. Toată lumea știe că aceştia nu au nevoie de multă încurajare pentru a se juca: în majoritatea orelor în care sunt treji vor face asta cu jucării, cu alţi copii, singuri sau cu voi.
Copiii explorează şi cercetează lumea prin joc şi, treptat, ajung să o înţeleagă. Rolul vostru în creşterea lor, dragi părinţi, este vital pentru a vă asigura că ei vor avea cât mai multe ocazii de a învăţa prin joc… şi aici intervine ajutorul cărţii
Hai să învățăm în joacă!
Ai putea crede că a inventa cât mai multe ocazii de joacă va fi o misiune destul de greu de îndeplinit, dar reţine un lucru simplu. De exemplu, mersul la cumpărături poate deveni cel mai captivant eveniment al zilei pentru copii dacă te vei strădui. Copiii învaţă din experienţele de zi cu zi, iar pentru ei totul este nou şi incitant.
- De asemenea, această carte poate deveni un manual util atât pentru educatori, cât și pentru învățătorii claselor pregătitoare, precum și pentru cei care își pregătesc susținerea examenului de definitivat în învățământ.
Și o surprizăăăă 🙂
În perioada 6-16 mai, Hai să învățăm în joacă are un preț promoțional pe www.edituracorint.ro, cu 35% mai mic!
În curând, în colecția Corint pentru părinți:
–Hrănește-l sănătos: Alergii? Intoleranţe? Mofturi? Cel mai simplu plan de diversificare! Reţete uşor de preparat, potrivite de la 6 luni la 3 ani.
–Împrietenește-l cu olița: Metode testate şi verificate, valabile şi pentru fetiţe, şi pentru băieţei. Top 3 greşeli părinteşti de evitat în ghidul de folosire a oliţei.
–Ajută-l să scrie și să citească: Teoria bla-bla-ului bebeluşesc explicată! Zeci de jocuri de limbaj. Zeci de idei prolectură. Pe scurt, cum se construieşte un cititor înverşunat.
Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria F „Promovarea culturii”, publicației TIMPUL
La aniversarea a 140 de ani de la apariție, revista de cultură contemporană TIMPUL primește o înaltă distincție din partea Președinției României. „Cu prilejul aniversării a 140 de ani de la înființare, în semn de înaltă apreciere pentru activitatea publicistică de înaltă ținută, în jurul căreia s-a coagulat, în spiritul valorilor și al dialogului ideilor, o elită remarcabilă ce a contribuit la dezvoltarea spațiului cultural și civic din România, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul «Meritul Cultural» în grad de Cavaler, categoria F «Promovarea culturii», publicației TIMPUL”.
Daniel Șandru, directorul revistei TIMPUL: „Distincția acordată de Președintele României înseamnă, pentru noi, cei care formăm astăzi echipa redacțională a revistei TIMPUL, recunoașterea valorii unei publicații care, de 140 de ani, creionează cultural și publicistic normalitatea pe care încercăm să o propunem ca normă în spațiul public, aceea care se regăsește în civilitate, dialog și argumente ideatice. Este, desigur, și o reverență față de toate generațiile redacționale succedate în toți acești ani de existență jurnalistică, după cum este și meritul unei echipe tinere și entuziaste care, în doar doi ani de zile, a reușit să impună revista TIMPUL ca reper axiologic, ca platformă de dezbatere, ca etalon al presei culturale românești. Editată la Iași, dar deloc provincială, revista TIMPUL este astăzi departe de a fi doar glasul unei singure voci. Publicația noastră reprezintă glasul unei generații care se exprimă polifonic și critic, care se poate plasa în diferite arii ideologice și culturale, dar care, în același timp, înțelege importanța cultivării dialogului.”
George Bondor, redactor-șef al revistei de cultură contemporană TIMPUL: „Pentru echipa redacțională care editează revista TIMPUL de doi ani și jumătate încoace, onoranta distincție acordată de Președinția României reprezintă o recunoaștere explicită a faptului că programul nostru editorial și direcția în care merge revista reprezintă o reușită incontestabilă. Moștenind spiritul critic pe care revista l-a cultivat în decursul istoriei sale, TIMPUL de astăzi își propune să îl dubleze printr-o politică de promovare a adevăratelor valori și de analiză echidistantă a lumii de azi. Am putea astfel spune că revista își ia drept ghid editorial bunul simț critic. Reconstrucția sferei publice românești poate avea loc doar dacă depășim falsul centralism administrativ și cultural, dacă identificăm oazele de excelență din toate ariile culturii contemporane, dacă învățăm să dialogăm civilizat, dincolo de opțiunile ideologice și de ideile care sunt la modă astăzi și, nu în ultimul rând, dacă înțelegem ce anume din prezent poate fi valoros pentru ziua de mâine.”
Cu o istorie de 140 de ani, TIMPUL este una dintre cele mai complexe reviste culturale din România. Paginile ei dovedesc un excelent echilibru între prezentarea actualității culturale și reflecția liberă de falsul imperativ al noutății. În paginile revistei de cultură contemporană TIMPUL, observația obiectivă și reflecția critică se întâlnesc în cel mai firesc și mai fericit mod cu putință. Scrisă într-un ritm alert, dar cu idee și argumente, TIMPUL se impune printr-o diversitate care, deloc întâmplător, este perfect unitară. Își găsesc loc evenimentele culturale și analizele politice, literatura și critica literară, cronica de film și cea de teatru, filosofia și reflecția economică, istoria și cronica de arte vizuale.
Cel mai șocant thriller pe care îl vei citi anul acesta, apare la Editura Litera, sub semnătura autoarei L.S. Hilton
ÎNCOTRO SĂ TE ÎNDREPŢI ATUNCI CÂND AI MERS PREA DEPARTE?
În timpul zilei, Judith Rashleigh lucrează la o casă de licitaţii din Londra. Noaptea, este animatoare într-unul dintre barurile rău famate ale capitalei. Disperată să realizeze ceva în viaţă, Judith știe că trebuie să intre în joc. A învăţat să se îmbrace, să vorbească și să se comporte pentru a fi pe placul bărbaţilor. A învăţat să fie o fată cuminte. Dar, după ce descoperă un secret întunecat din lumea artei, Judith este concediată, iar visurile ei pentru o viaţă mai bună sunt spulberate. Așa că apelează la un prieten pe care îl neglijase multă vreme. Un prieten care o ajutase să treacă de necazurile din trecut cu fruntea sus și spatele drept. Un prieten pe care o fată bună ca ea nu ar trebui să îl aibă: furia.
Un thriller psihologic în tradiţia Talentatului domn Ripley și o protagonistă care amintește de Lisbeth Salander.
Lisa Hilton este autoare de cărți istorice, ficțiune istorică, articole în reviste precum Vogue și The Sunday Telegraph, iar sub numele L.S.Hilton a scris cel mai incitant thriller – “Maestra”, carte vândută în 38 de țări.
http://www.litera.ro/adul/col-fictiune/maestra.html
“Maestra” face parte din colecția Buzz BOOKS – cărțile despre care toată lumea vorbește! O colecție cosmopolită, locul de întâlnire a celor mai noi opere de ficțiune contemporană – romane aflate în topurile internaționale, premiate, ecranizate sau în curs de ecranizare, traduse în zeci de limbi – cărți provocatoare,pe care abia aștepți să le citești.
În colecţia Buzz BOOKS au mai apărut: Celeste Ng, Tot ce nu ţi-am spus; Jonathan Dee, Privilegiaţii; și vor apărea: Emma Healey, Elizabeth a dispărut; Fiona Barton, Văduva; Patricia Highsmith, Carol.
Noutăți Publica: Concentrat și Gândirea de tip cutie neagră
Woody Allen nu a deținut niciodată un computer, realizându-și toate scrierile fără a fi distras de vreo sursă electronică, pe o Olympia SM3, o maşină de scris nemțească. Allen împărtăşeşte repulsia față de computere cu Peter Higgs, un fizician teoretic, care îşi desfăşoară munca într-o izolare atât de deplină, încât jurnaliştii nu l-au putut găsi după ce s-a anunțat că i se acordase premiul Nobel. J.K. Rowling, pe de altă parte, foloseşte un computer, însă se ştie că a fost cu desăvârşire absentă de pe social media pe durata scrierii romanelor despre Harry Potter. Ce au în comun cei trei? Munca profundă.
Cal Newport lansează în Concentrat. Cum să prosperi prin muncă profundă într-un mediu perturbator, cea mai recentă carte a sa, ipoteza muncii profunde: abilitatea de a îndeplini o muncă profundă devine din ce în ce mai rară, ajungând să fie, simultan, din ce în ce mai valoroasă în economia noastră. Drept urmare, puținii oameni care cultivă această abilitate, pe care apoi o transformă în esența vieții lor profesionale, vor prospera.
Dacă în prima parte, cartea îşi propune să demonstreze această ipoteză, în cea de-a doua prezintă cele patru reguli prin care putem deprinde abilitatea de a ne concentra intens pentru a deveni mai buni în profesiile noastre şi a ne bucura de sentimentul de împlinire.
”Gândiți-vă la cartea lui Cal Newport ca la un fel de calistenie pentru minte şi începeți programul de astăzi.” – Daniel Pink
Program spectacole stagiunea UNATC luna mai
UNATC „I.L. Caragiale” prezintă în luna mai ultimele reprezentații ale spectacolelor de teatru din stagiunea 2015 – 2016. Vă așteptăm, așadar, să îi vedeți pe studenții noștri pe scenă în 18 producții de Licență și Master, majoritatea premiere.
La toate spectacolele, intrarea este gratuită. Rezervări de locuri la: rezervari.unatc@gmail.com.
Licență
8 mai –„Norway Today” de Igor Bauersima, ora 19, Sala O. Cotescu – Palatul Național al Copiilor
20 mai – „Norway Today” de Igor Bauersima, ora 19, Sala O. Cotescu – Palatul Național al Copiilor
27 mai – „Norway Today” de Igor Bauersima, ora 19, Sala O. Cotescu – Palatul Național al Copiilor
28 mai – „Norway Today” de Igor Bauersima, ora 19, Sala O. Cotescu – Palatul Național al Copiilor
16 mai – „Cu ușile închise” de Jean-Paul Sartre, ora 19.30, Platoul Ion Sava – UNATC
22 mai – „Cu ușile închise” de Jean-Paul Sartre, ora 19.30, Platoul Ion Sava – UNATC
24 mai – „Cu ușile închise” de Jean-Paul Sartre, ora 19.30, Platoul Ion Sava – UNATC
25 mai – „Cu ușile închise” de Jean-Paul Sartre, ora 19.30, Platoul Ion Sava – UNATC
27 mai – „Cu ușile închise” de Jean-Paul Sartre, ora 19.30, Platoul Ion Sava – UNATC
28 mai – „Cu ușile închise” de Jean-Paul Sartre, ora 19.30, Platoul Ion Sava – UNATC
8 mai – „Kathie și hipopotamul” de Mario Vargas Llosa, ora 19, Platoul Ion Sava – UNATC
9 mai – „Kathie și hipopotamul” de Mario Vargas Llosa, ora 19, Platoul Ion Sava – UNATC
13 mai – „Kathie și hipopotamul” de Mario Vargas Llosa, ora 19, Platoul Ion Sava – UNATC
14 mai – „Kathie și hipopotamul” de Mario Vargas Llosa, ora 19, Platoul Ion Sava – UNATC
17 mai – „Kathie și hipopotamul” de Mario Vargas Llosa, ora 19, Platoul Ion Sava – UNATC
30 mai – „Kathie și hipopotamul” de Mario Vargas Llosa, ora 19, Platoul Ion Sava – UNATC
31 mai – „Kathie și hipopotamul” de Mario Vargas Llosa, ora 19, Platoul Ion Sava – UNATC
10 mai – „Camera Albastră” de David Hare, ora 19, Sala O. Cotescu – Palatul Național al Copiilor
18 mai – „Camera Albastră” de David Hare, ora 19, Sala O. Cotescu – Palatul Național al Copiilor
14 mai – „Barbă Albastră” după Dea Loher, ora 19, Sala O. Cotescu – Palatul Național al Copiilor
15 mai – „Barbă Albastră” după Dea Loher, ora 19, Sala O. Cotescu – Palatul Național al Copiilor
16 mai – „Barbă Albastră” după Dea Loher, ora 19, Sala O. Cotescu – Palatul Național al Copiilor
24 mai – „Vrăjitoarele din Salem” de Arthur Miller, ora 19, Sala I. Cojar – Palatul Național al Copiilor
25 mai – „Vrăjitoarele din Salem” de Arthur Miller, ora 19, Sala I. Cojar – Palatul Național al Copiilor
11 mai – „Ora Blu” de David Mamet – Premieră – ora 19, Platoul Ion Sava – UNATC
12 mai – „Ora Blu” de David Mamet, ora 19, Platoul Ion Sava – UNATC
20 mai – „Ora Blu” de David Mamet, ora 20.30, Platoul Ion Sava – UNATC
21 mai – „Ora Blu” de David Mamet, ora 19, Platoul Ion Sava – UNATC
26 mai – „Ora Blu” de David Mamet, ora 20, Platoul Ion Sava – UNATC
29 mai – „Nopți albe” de F. M. Dostoievski – Premieră – ora 20, Platoul Ion Sava – UNATC
9 mai – „Visul unei nopti de vară” de William Shakespeare, ora 19, Sala I. Cojar – Palatul Național al Copiilor
11 mai – „Visul unei nopti de vară” de William Shakespeare, ora 19, Sala I. Cojar – Palatul Național al Copiilor
21 mai – „Visul unei nopti de vară” de William Shakespeare, ora 19, Sala I. Cojar – Palatul Național al Copiilor
23 mai – „Visul unei nopti de vară” de William Shakespeare, ora 19, Sala I. Cojar – Palatul Național al Copiilor
26 mai – „Visul unei nopti de vară” de William Shakespeare, ora 19, Sala I. Cojar – Palatul Național al Copiilor
30 mai – „Visul unei nopti de vară” de William Shakespeare, ora 19, Sala I. Cojar – Palatul Național al Copiilor
14 mai – „Avioane de hârtie” – Premieră – ora 19, Sala I. Cojar – Palatul Național al Copiilor
15 mai – „Avioane de hartie”, ora 19, Sala I. Cojar – Palatul Național al Copiilor
Master
8 mai – „365 de oi” spectacol de coregrafie, ora 19, Sala Atelier UNATC
16 mai – „365 de oi” spectacol de coregrafie, ora 19, Sala Atelier UNATC
24 mai – „365 de oi” spectacol de coregrafie, ora 19, Sala Atelier UNATC
13 mai – „Martiri” de Marius von Mayenburg, ora 19, Sala Atelier – UNATC
17 mai – „Martiri” de Marius von Mayenburg, ora 19, Sala Atelier – UNATC
18 mai – „Martiri” de Marius von Mayenburg, ora 19, Sala Atelier – UNATC
12 mai – „Trei despărțiri” – Premieră, ora 19.30, Sala Ileana Berlogea – UNATC
13 mai – „Trei despărțiri”, ora 19.30, Sala Ileana Berlogea – UNATC
17 mai – „Amazoanele”, ora 19.30, Sala Ileana Berlogea – UNATC
23 mai – „Amazoanele”, ora 19.30, Sala Ileana Berlogea – UNATC
24 mai – „Amadeus”, ora 17, Sala Ileana Berlogea – UNATC
25 mai – „Amadeus”, ora 17, Sala Ileana Berlogea – UNATC
28 mai – „Hikikomori, the `hermit children”, ora 19, Sala Atelier – UNATC
29 mai – „Bordel”, ora 20, Sala Atelier – UNATC