Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Trailerul zilei “The Hunger Games: Catching Fire”

Articol publicat de Jovi pe 15 Aprilie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.2/10 (5 votes cast)

Jennifer-Lawrence-The-Hunger-Games-Catching-Fire-PosterThe Hunger Games: Catching Fire (2013)

Regia: Francis Lawrence
Distributie: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Philip Seymour Hoffman
Gen: fantezie, SF, aventura
Lansare oficiala SUA: 22 noiembrie 2013
Lansare oficiala Romania: 22 noiembrie 2013

De curând, a apărut primul trailer al mult-așteptatului ”The Hunger Games: Catching Fire”, filmul ce va avea premiera abia pe 22 noiembrie 2013. Un film care mi-a plăcut neașteptat de mult în prima parte, un film care pare interesant în continuare (nu am citit cărțile, nu constituie literatura mea favorită). În trailer, Katniss este în continuare personajul principal, iar cei ”mari” conspiră pentru moartea ei. Președintele Snow spune la un moment dat: ”Ea a devenit o rază de speranță pentru ei. Trebuie eliminată.”

Heavensbee îi răspunde: “Katniss Everdeen este un simbol. Nu trebuie să o distrugi pe ea, ci doar imaginea sa. Arată-i că este una de-a noastră acum. Lasă-i să se convingă de asta. O vor urî atât de mult încât o vor ucide ei pentru tine.” Simpatică premisă, nu?

Trailer:

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium