Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Trailerul zilei: ”How To Train Your Dragon 2” (2014)

Articol publicat de Deea pe 17 Iulie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)

How_to_Train_Your_Dragon_2_logoHow To Train Your Dragon 2 (2014)

Regia: Dean DeBlois
Scenariul: Dean DeBlois, după cărțile Cressidei Cowell
Muzica: John Powell
Distribuția: Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Fergurson, America Ferrera, Kit Harrington
Lansare oficială România: 20 iunie 2014

Dreamworks are nevoie de filmul acesta. Repede. După un an dezamăgitor în materie de filme animate, How To Train Your Dragon 2 este șansa lor să își curețe numele. Și Doamne, pot spune că sigur că o vor face.

Primul film a fost o surpriză pentru întreaga lume, deoarece trailerul nu arăta aproape deloc lucrurile care îl făceau atât de frumos și de special. Printre cele mai amuzante și mai profunde desene animate de la Toy Story și Disney Classics încoace, povestea alertă a unui viking mult prea deștept pentru lumea în care trăia și a unui dragon rănit a emoționat milioane de oameni, majoritatea adulți.

Acum, aceiași oameni ne aduc continuarea. După ce dragonii au devenit prietenii vikingilor, iar Hiccup a primit un nou picior, trailerul ne arată o scenă ce ne amintește de Test Drive, din primul film. Grafica pare a fi mai avansată, norii și apa arătând excelent, iar cei doi zburători sunt realizați mult mai detaliat și cu o mai mare dexteritate în mișcări. Hiccup a inventat primul wingsuit și un sistem mult mai complex de controlare a cozii lui Toothless.

Animat, vesel, trailerul debordează de energie. Acest lucru l-am iubit și la primul film. Fiecare scenă și muzica lui Powell, nominalizat la Oscar în 2010, par să îți pompeze chef de viață prin fiecare notă.

Și, să nu uităm, mare atenție la fragmentul de la final, în care fața lui Hiccup este arătată! Dragul de el, a crescut frumos de tot. Fraza ”You can’t contain all of this…” capătă un nou înțeles acum :).

Câte minute mai sunt până în iunie 2014?


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium