Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Articolele publicate in categoria ‘Trailer azi, in cinema maine’

Trailerul zilei: Noah (2014)

Articol publicat de Deea pe 10 Decembrie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

noah_1Noah (2014)

Regia: Darren Aronofsky
Scenariul: Darren Aronofsky, John Logan
Muzica: Clint Mansell
Distribuția: Russell Crowe, Emma Watson, Anthony Hopkins, Jennifer Connelly

A venit, a venit! La aproape un an de la recenzia mea plină de nesiguranță, iată-ne puși în fața dovezii concrete. Vom pleca într-o aventură demnă de trăit.

Urmărind realitățile acelor vremuri biblice, mergând mai departe de simple revelații divine și vise, Noah pune multe întrebări legate de credința în Dumnezeu și de prețul salvării. Aronofski a menționat faptul că Noe ”se luptă cu vina supraviețuitorului”, iar dacă scena venirii oamenilor la arcă, în încercarea de a se salva, va fi la fel de epică pe cât mi-o imaginez, cred că vom avea parte de o nouă capodoperă a genului. Vor fi multe probleme morale arătate și e interesant cum deja se conturează un conflict înfiorător de actual. Însă Noe nu e singur. Iar încrederea lui este superbă. Citeste continuarea »

Trailerul zilei ”Little Favour” (2013)

Articol publicat de Deea pe 30 Septembrie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (5 votes cast)

Little FavourLittle Favour (2013)

Regia: Patrick Viktor Monroe
Scenariul: Patrick Viktor Monroe
Distribuția: Benedict Cumberbatch, Nick Moran, Colin Salmon
Durata: 22 de minute

Scurt metrajele sunt de obicei terenul de joacă al regizorilor la început de carieră. Formatul scurt și intens le permite atât nenumărate experiemente cu luminile, amplasarea camerei și scenarii controversate, cât și libertatea pe care ți-o oferă lipsa unei companii de producție și cerințele mai degrabă corporatiste decât creative sau artistice. Citeste continuarea »

Trailer și teasere ”La limita de jos a cerului”

Articol publicat de Jovi pe 21 Septembrie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Afis_La limita de jos a ceruluiLa limita de jos a cerului (2013)

Regie: Igor Cobileanski
Scenariu: Corneliu Porumboiu, Igor Cobileanski
Imagine: Oleg Mutu
Distribuție: Igor Babiac, Sergiu Voloc, Ela Ionescu, Igor Caras-Romanov, Angela Ciobanu

Începând din 27 septembrie, filmul va rula în cinematografe din București, Cluj, Ploiești, Botoșani, Craiova, Piatra-Neamț,  Râmnicu-Vâlcea, Târgu Jiu, Târgu Mureș.

Sinopsis:

Viorel este un traficant mărunt de droguri care trăieşte într-un orăşel uitat de lume din Republica Moldova. Cel mai bun prieten al său îl târăşte după el în visul lui nebun de a zbura cu un deltaplan stricat, mama sa îl bate la cap să îşi găsească un serviciu, iar femeia pe care o iubeşte urmează să plece cu iubitul care trebuie să iasă din arest preventiv. Viorel decide să îşi schimbe viaţa în bine, însă realizează curând că binele e o chestiune relativă… Citeste continuarea »

Trailerul zilei: The Fifth Estate (2013)

Articol publicat de Deea pe 18 Iulie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)

1013387_482541748492734_1808729032_nThe Fifth Estate (2013)

Regia: Bill Condon
Scenariul: Josh Singer
Muzica: Carter Burwell
Distribuția: Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl, Laura Linney, Stanley Tucci, Anthony Mackie

Lansare oficială România: 20 octombrie 2013

Dimineața este un moment foarte plăcut pentru a afla noutăți. Te luminează pentru tot restul zilei. Iar primul trailer al filmului The Fifth Estate pare a promite deja un sezon foarte interesant la Globurile de Aur și Oscaruri. Citeste continuarea »

Trailerul zilei: ”How To Train Your Dragon 2” (2014)

Articol publicat de Deea pe 17 Iulie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)

How_to_Train_Your_Dragon_2_logoHow To Train Your Dragon 2 (2014)

Regia: Dean DeBlois
Scenariul: Dean DeBlois, după cărțile Cressidei Cowell
Muzica: John Powell
Distribuția: Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Fergurson, America Ferrera, Kit Harrington
Lansare oficială România: 20 iunie 2014

Dreamworks are nevoie de filmul acesta. Repede. După un an dezamăgitor în materie de filme animate, How To Train Your Dragon 2 este șansa lor să își curețe numele. Și Doamne, pot spune că sigur că o vor face.

Primul film a fost o surpriză pentru întreaga lume, deoarece trailerul nu arăta aproape deloc lucrurile care îl făceau atât de frumos și de special. Printre cele mai amuzante și mai profunde desene animate de la Toy Story și Disney Classics încoace, povestea alertă a unui viking mult prea deștept pentru lumea în care trăia și a unui dragon rănit a emoționat milioane de oameni, majoritatea adulți. Citeste continuarea »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

the-hobbit-the-desolation-of-smaug-posterThe Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Regia: Peter Jackson
Scenariul: Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens
Muzica: Howard Shore
Distribuția: Sir Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Benedict Cumberbatch, Orlando Bloom
Lansare oficială România: 13 Decembrie 2013

Este un proces special în viața unui fan, să poată urmări pas cu pas producția Capodoperei, să vâneze fotografii de pe platou, să caute interviuri cu actorii, să disece fiecare vorbă a regizorului. Mulți cred că așteptarea fură din farmec, însă se întâmplă fix invers. Pauzele de 6 luni sau de an între episoade sau capitole adâncesc misterul și unesc întreaga comunitate și pe toți membrii ei, de oriunde ar fi aceștia. Citeste continuarea »

Trailerul zilei “The Hunger Games: Catching Fire”

Articol publicat de Jovi pe 15 Aprilie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.2/10 (5 votes cast)

Jennifer-Lawrence-The-Hunger-Games-Catching-Fire-PosterThe Hunger Games: Catching Fire (2013)

Regia: Francis Lawrence
Distributie: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Philip Seymour Hoffman
Gen: fantezie, SF, aventura
Lansare oficiala SUA: 22 noiembrie 2013
Lansare oficiala Romania: 22 noiembrie 2013

De curând, a apărut primul trailer al mult-așteptatului ”The Hunger Games: Catching Fire”, filmul ce va avea premiera abia pe 22 noiembrie 2013. Un film care mi-a plăcut neașteptat de mult în prima parte, un film care pare interesant în continuare (nu am citit cărțile, nu constituie literatura mea favorită). În trailer, Katniss este în continuare personajul principal, iar cei ”mari” conspiră pentru moartea ei. Președintele Snow spune la un moment dat: ”Ea a devenit o rază de speranță pentru ei. Trebuie eliminată.” Citeste continuarea »

Trailerul zilei ”Monsters University”

Articol publicat de Deea pe 15 Martie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

IMG. 1 MUMonsters University (2013)

Regia: Dan Scanlon
Voci: Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Julia Sweeney
Muzica: Randy Newman
Lansare oficiala SUA: 21 iunie 2013

După un an dezamăgitor în materie de filme de animație, se pare că studiourile Pixar își vor lua revanșa, cu prequel-ul faimosului Monsters’ Inc. Păstrând în rolurile principale pe inconfundabilii Billy Crystal și John Goodman, pare a fi un film pentru copiii din noi toți: amuzant, inteligent, cu personaje pe care le iubim și acțiune imprevizibilă. Iar Randy Newman compune muzica!!! Ce poți cere mai mult?! Citeste continuarea »

Trailerul zilei: Game of Thrones – Sezonul 3 (2013)

Articol publicat de Deea pe 7 Martie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (6 votes cast)

IMG.1Game of Thrones – Sezonul 3 (2013)

Producător: HBO
Scenariul: David Benioff, D.B. Weiss, după seria de cărți ”Un cântec de gheață și foc” scrisă de George R.R. Martin
Muzica: Ramin Djawadi
Distribuția: Peter Dinklage, Lena Headey, Maisie Williams, Sophie Turner, Richard Madden, Kit Harington, Nikolaj Coster-Waldau, Thomas Sangster, Charles Dance
Apariția în România: 1 aprilie 2013

După o întârziere de o lună, HBO a publicat trailerul oficial pentru cel de-al treilea sezon Game of Thrones! *fangirl joy* Tocmai am terminat de citit cartea (care este excelentă, deși foarte tristă în unele capitole – Spoiler Alert) și sunt fericită să observ că unele scene au fost reproduse excelent. The Unsullied arată foarte impresionant, Thoros și sabia de foc, Mance Rayder, toate personajele și decorurile sunt din nou detaliate și impecabil realizate, iar dialogul pare promițător. Citeste continuarea »

Trailerul Zilei – Hours (2013)

Articol publicat de Deea pe 11 Februarie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)

kinopoisk.ru”Hours” (2013)

Regia: Eric Heisserer
Distribuția: Paul Walker, Genesis Rodriguez, Judd Lormand
Gen: thriller
Lansare oficiala SUA: 2013
Lansare oficiala Romania: ?

Am rămas surprinsă de schimbarea de situație în acest trailer. Inițial, părea a fi doar o altă poveste despre un bărbat care își pierde soția, dar rămâne cu o fiică. Ei bine, acesta promite o dramă de familie superioară și complet diferită.

Plasat în universul distrugerii create de uraganul Katrina, filmul urmărește un tată care luptă să își țină în viața fetița născută prematur. Cu Paul Walker în rolul principal, va fi cu siguranță un film interesant. Laitmotivul celor trei minute mi s-a părut extraordinar și abia aștept să văd dacă l-au dezvoltat așa cum sper. Șansele sunt uriașe ca acest film că fie unul foarte bun. Voi ce credeți? Citeste continuarea »

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium