Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

TOP Pandora M & PanDA la Gaudeamus 2016

Articol publicat de Jovi pe 21 Noiembrie 2016
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

1070704Duminică, 20 noiembrie s-a încheiat ediția cu numărul 23 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură. Ne-am bucurat să îi cunoaștem pe prietenii cărților pentru pici și școlari de la Pandora M, să le prezentăm noutățile publicate special pentru ei și să-i avem alături la evenimentele noastre – sceneta Lumea lui Oli și lansarea primului volum din seria Poveștiința de Alex Doppelgänger – Cum se face un Univers?. Mulțumim partenerilor noștri –  Fun Science, Teatrul Ion Creangă și Jucării cu dragoste care ne-au ajutat să vă putem oferi momente de neuitat la acest târg.

La această ediție Gaudeamus, în topul preferințelor cititorilor noștri s-au regăsit volumele pentru preșcolari și școlari:

  1. Mog și vulpile de Judith Kerr
  2. Elmer și Moș Roș de David McKee
  3. Cum se face un Univers? Poveștiința vol. 1 de Alex Doppelgänger
  4. Aventurile râmei Oli de Olga Gudynn
  5. Profesorul Astro Cat și Aventura Atomică de Dr. Dominic Walliman & Ben Newman

pandoram

Însă acestea nu au fost singurele titluri preferate de cititorii care ne-au vizitat standul, mulți dintre ei alegând și titluri din colecțiile Literary Fiction, StArt sau literatură middle grade:

1. Cei care pleacă și cei ce rămân, volumul 3 din Tetralogia napolitană de Elena Ferrante
2. Dă mai departe de Catherine Ryan Hyde
3. Vânații, al doilea volum al serie Spirit Animals, de Maggie Stiefvater
4. Costumul Nici-nu-contează și alte povestiri de Sylvia Plath
5. Confesiunile unei dependente de artă de Peggy Guggenheim

Mulțumim tuturor celor care au vizitat standul Pandora M & PanDA! Ne revedem la Bookfest 2017 cu cărți spectaculoase și surprize extraordinare pentru toți prietenii noștri!

panda

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium