Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Top 3 bestselleruri PANDORA M în anul 2016

Articol publicat de Jovi pe 23 Decembrie 2016
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Prietena mea genială de Elena FerrantePrietena mea genială, Povestea noului nume și Cei care pleacă și cei ce rămân, primele trei volume din Tetralogia Napolitană de Elena Ferrante, au fost cele mai vândute cărți ale editurii Pandora M. Tetralogia Napolitană este o poveste complexă şi emoţionantă despre două prietene, Elena şi Lila. Acţiunea este plasată în anii 1950, în mahalalele unui Napoli cenuşiu. Elena şi Lila cresc împreună pe străzile pe care se duc războaiele între bande rivale şi învaţă să aibă încredere deplină una în cealaltă. Prietenia lor rămâne profundă, în ciuda drumurilor diferite pe care le va purta destinul. Ferrante spune povestea unei mahalale, a unui oraş şi a unei ţări care suferă transformări.

Seria Cine a fost? – este o serie de biografii dedicată copiilor de 7-12 ani care vor să afle mai multe informaţii despre personalităţi istorice şi contemporane. Cărţile sunt foarte uşor de citit, informaţia este structurată astfel încât să poată fi uşor asimilată de către copii. Datele biografice ale fiecărei personalităţi sunt îmbogăţite cu mici detalii despre epoca în care a trăit şi sunt însoţite de ilustraţii alb-negru. La Editura Pandora M au fost publicate 15 biografii: Cine a fost Albert Einstein?, Cine a fost Leonardo da Vinci?, Cine a fost William Shakespeare?, Cine a fost Iisus?, Cine a fost Cristofor Columb?, Cine a fost Isaac Newton?, Cine a fost Wolfgang Amadeus Mozart?, Cine a fost Pablo Picasso?, Cine a fost Marco Polo?, Cine a fost regina Elisabeta?, Cine a fost Galileo?, Cine a fost Charles Darwin?, Ce sunt Jocurile Olimpice de vară?, Ce sunt Marile Piramide? și Cine este Bob Dylan?.

Seria Mog de Judith Kerr – Mog este o pisică îndrăgită de toată lumea, și, de anul trecut, și în România! Mog pare să intre mereu în bucluc. Fie că uită că are o ușiţă specială sau că tocmai a luat cina, fie că îi salvează viaţa unui bebeluș și primește o recompensă uriașă, fie că dă nas în nas cu nişte vulpi care fac un adevărat dezastru în bucătărie sau că un iepuraș de pluş, pe nume Iepurilă, devine lucrul său cel mai drag, aventurile pisicuței Mog amuză copiii din lumea-ntreagă. În seria Mog, editura Pandora M a publicat: MOG, pisica uitucă, MOG și bebelușul, MOG și Iepurilă, MOG și vulpile, Crăciunul lui MOG.

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium