Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Tel Aviv Guitar Week

Articol publicat de Delia pe 12 Februarie 2016
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

gogonceaCu sprijinul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv,  România va fi reprezentată în program de tânărul chitarist Mircea Gogoncea care va susține un recital de chitară clasică în data de 1 martie, ora 21:00 și un master class în data de 2 martie, orele 10:00-17:00 la Centrul de Muzică Felicja Blumenthal din Tel Aviv (Str. Bialik nr. 26).

Mircea Gogoncea este considerat a fi unul dintre cei mai talentați și de success tineri chitariști la nivel internațional. Născut în București, Mircea Gogoncea a început să studieze chitara la vârsta de 4 ani, și de atunci a concertat în întreaga lume, fiind invitat sa performeze în peste 350 de concerte live, radio sau apariții TV.  A obținut peste 153 de premii pentru muzică și încă 7 pentru rezultate excepționale în alte sfere ale artelor și științelor, printre acestea numărându-se: Premiul I la Competiția de Chitară Julián Arcas din Alemria, Premiul I la Competiția Solo GFA din Los Angeles și Premiul Publicului la Competiția Francisco Tárrega din Benicassim (Spania).

Primul său concert cu orchestră a fost la vârsta de 13 ani, împreună cu Orchestra Națională a României, interpretând Primul concert op. 30 de Giuliani. În august 2014 și-a început turneul mondial în China, unde a susținut un recital solo și un concert de cameră la Sala de Concerte din Beijing și la Lyceum Theatre. A înregistrat primul album solo în martie 2014, produs la Londra de către John Taylor. A absolvit două prestigioase programe de masterat în muzică la the Robert Schumann Hochschule Düsseldorf și the Royal Academy of Music în Londra.Este laureat al Premiului Inaugural David Russell Prize acordat de the Royal Academy of Music.

Programul complet al Tel Aviv Guitar Week: http://www.fbmc.co.il/?categoryId=97197

Etichete: , ,

« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium