Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Teatrul Nostru pe Lipscani: Recitalu’ Nostru, pe 4 martie

Articol publicat de Jovi pe 25 Februarie 2016
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Afis Lipscani micPe 4 martie, de la ora 19:30, Teatrul Nostru vă invită la Lipscani Atelier Alternativ, la spectacolul „Recitalu’ Nostru”. Oferiţi-le doamnelor şi domnişoarelor un mărţişor teatral deosebit!

Orice spectator îşi doreşte să descopere actorii aşa cum sunt ei, dezbrăcaţi de orice concepte şi concepţii, dezbăraţi de măştile grele care le ascund personalităţile. Un spectacol de teatru nu le poate oferi această satisfacţie. Aşa că cel mai bun răspuns la curiozităţile publicului este … un recital. Doar acolo, actorii nu sunt personaje. Actorii sunt oameni. Sunt ei înşişi. Cu caracterele lor. Cu poveştile lor. Cu secretele lor.

“Recitalu’ nostru” – o seară cu doi actori. O seară în care publicul este invitat în colţurile sufletelor artiştilor. Un eveniment cum rar întâlniţi în teatrul românesc. Vi se vor deschide uşile către inimile actorilor. O ora de poezie si teatru. O ora despre iubire, moarte si viata. Un recital structurat in patru parti captivante: “2 barbati fara jumate”, “Institutiile statului”, “Masochismul la barbati” si “Vise cinematografice”.

Cu: Tadeus Mincă, Sebastian Ghiţă şi Corneliu Reu

Coloana sonora: Corneliu Reu

Concept: Tudor Sicomaş

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium