Stiri

Teatrul Avanscena – Program Aprilie și Mai 2017

KETCHUP (comedie într-un act), de Andrei Cotarcea

11 aprilie, ora 20:00 – Ceainaria Artea

Personaje:
El: – Iulian Ilinca
Instalatorul: – Constantin Zamfirescu
Ea: – Ioana-Ancuţa Vochin
Regia: Andrei Cotarcea
Durata: 1,15h, fără pauză.

Prins în capcană, şi la propriu şi la figurat, între o frumoasă amantă şi o brută în postură de instalator, eroul acestei comedii dulci şi picante este nevoit să apeleze la toate mijloacele ce-i stau la dispoziţie pentru a scăpa cu viaţă, pentru că o partidă de amor se transformă pe neaşteptate într-o situaţie pe cât de neprevăzută pe atât de dramatică, în care viaţa îi este pusă în pericol. Cu abilitate şi inteligenţă, el reuşeşte să se transforme din victimă în partenerul agresorului său şi să-l determine pe acesta să renunţe la intenţiile sale. Dar care erau adevaratele intenţii ale acestuia şi cu ce preţ e dispus să renunţe la ele?

KETCHUP – produs din ingrediente amuzante, un amestec de situaţii neprevăzute, ironie şi sarcasm în proporţii variabile.

Suport artistic: 25 lei

Rezervari: 0773 303 113 (intre 14-22)


Intre doua femei

27 aprilie, ora 20 – La Scena
11 mai, ora 20:00 – Ceainaria Artea
Personaje:
Soția: Sidonia Bogomaz
Amanta: Ioana Ancuța Vochin
Regia: Andrei Cotarcea
Durata: 1,15h, fără pauză.
O soţie ce se apropie de vârsta de 50 de ani află că soţul o înșală. Omul căruia i-a dăruit doi copii, tinerețea şi cariera ei nu mai este așa cum îl știa, iar ei îi este teamă. Dar de ce se teme cel mai mult? De infidelitate, de singurătate sau de faptul ca a ajuns la vârsta la care niciun bărbat nu se mai uită la ea? Ea încearcă să afle răspunsuri la aceste întrebări chiar de la amanta soțului, dar aceasta nu doar că ia în râs drama prin care trece sotia, dar are grijă să răsucească cuţitul mai adânc în rană. Poveştile celor două femei se întălnesc într-un bar. Curajul şi disperarea celor două se împletesc într-o poveste pe cât de tragică pe atât de comică, în care răsturnările de situaţie scot la iveală frustrări, disperări şi declanşează gesturi ce pot fi considerate necugetate. Dar care dintre cele doua este vinovată pentru infidelitatea soţului, soţia sau amanta?
Suport artistic: 25 lei

Articole similare

Dacia, dragostea mea, de Cinepub.ro

Jovi Ene

Ultima carte a scriitorilor rusi ILF si PETROV, la Polirom

Jovi Ene

Concurs: Premii 3 cărţi “Jacob se hotărăşte să iubească”, de Cătălin Dorian Florescu

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult