Stiri

Targul International de Carte LIBREX 2014

banner-pentru-web-300x250-rgbPrin longevitate, amploare, dinamica, valoare si traditie, Targul de Carte LIBREX s-a impus in memoria colectiva ca un eveniment cultural recunoscut, apreciat si asteptat cu multa bucurie, in egala masura, de expozanti si de publicul cititor iesean, si nu numai, la acest eveniment fiind prezenti cititori de toate varstele din aproape toate orasele Moldovei de aici, dar si din cea de peste Prut. In fiecare an, pe fundalul desfasurarii acestui eveniment, Iasul devine un punct de atractie pentru editori, difuzori si autori din intreaga tara care vin aici cu dorinta de a-si prezenta oferta editoriala recenta si pentru a stabili contacte cu publicul cititor, cu bibliotecile, librariile, autorii, traducatorii si toate categoriile profesionale conexe.

LIBREX-ul reuneste anual peste o suta de edituri din intreaga tara, companii distribuitoare de carte romaneasca si straina, papetarie, birotica si muzica, institutii si asociatii de cultura, autori, galerii de arta, artisti plastici, fotografi etc., publicul avand, astfel, oportunitatea de a alege produse tematice si carti din diverse domenii de specialitate: arta, beletristica, stiinta si tehnica, calculatoare, mass-media si comunicare, medicina, psihologie, dezvoltare personala, religie, istorie, drept, economie, resurse umane, management, marketing, limbi straine, carti pentru copii, enciclopedii, dictionare si ghiduri, manuale si auxiliare didactice, carti pentru timpul liber, meditatie si recreere etc.

Prin bogata oferta de carte prezenta la standuri si prin numeroasele lansari de carte, LIBREX-ul ofera un cadru adecvat placerii de a descoperi carti frumoase si valoroase, scrieri autohtone sau traduceri din ce in ce mai sincrone operelor originale aparute la diverse case editoriale din intreaga lume.

Editia a XXII-a a Targului de Carte LIBREX va avea loc in perioada 12 – 16 martie 2014, in incinta Palas Mall din Iasi (Atrium nivel 0 si 1), in inima orasului, langa Palatul Culturii. Sub genericul Primavara cartilor la Iasi, Librex-ul va reuni si in acest an expozanti din domeniul editorial din intreaga tara, precum si din arii conexe acestuia: papetarie, arta, muzica si diverse industrii creative similare.

De interes pentru cititori speram sa fie in acest an urmatoarele serii de evenimente si puncte de atractie:

AGENDA LIBREX 2014, care va cuprinde lansari de carte, prezentari de colectii,sesiuni de autografe, conferinte, seminarii, dezbateri, intalniri cu autorii, mese rotunde, momente artistice, prezentari de produse si servicii, demonstratii de oferta, concursuri etc., in conformitate cu profilul evenimentului; toate aceste actiuni se vor desfasura in trei puncte fierbinti: Agora EX LIBRIS � spatiul de evenimente din cadrul Targului (Atrium, nivelul 0) si in Salile de Conferinte Mozart si Vivaldi, din incinta Palas Mall, nivelul II.

Programul de evenimente al fiecarei zile dedicate LIBREX-ului se va desfasura sub un generic, dupa cum urmeaza:

  •           Miercuri, 12 martie 2014 Primavara, cartile bune ne aduna la Iasi
  •           Joi, 13 martie 2014 La LIBREX 2014, citesti toate cartile autorilor tai preferati
  •           Vineri, 14 martie 2014 Citeste, iesi din multime!
  •           Sambata, 15 martie 2014 Astazi cititor, maine scriitor
  •           Duminica, 16 martie 2014 Cartile fac lumea mai buna

Agenda Târgului poate fi consultată aici.

Articole similare

O veste buna!

Delia Marc

Ultima săptămână de înscriere la Concursul de debut literar „Incubatorul de condeie”

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți „Femei care aleargă cu lupii. Poveşti şi mituri ale arhetipului femeii sălbatice”, de Dr. Clarissa Pinkola Estés – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

1 comment

Laura 10 martie 2014 at 17:44

Recomand tuturor celor care au trecere prin Iasi sa vada Palas Mall.

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult