Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Târgul de Carte LIBREX 2016. Primăvara cărţilor la Iaşi

Articol publicat de Jovi pe 8 Martie 2016
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)

Librex2În perioada 9 – 13 martie 2016, la Iaşi (Palas Mall), se va desfăşura ediţia cu numărul 24 a Târgului de Carte LIBREX. Primăvara cărţilor la Iaşi.

Structural, LIBREX 2016 reuneşte 160 de expozanţi cu un profil axat pe tematica complexă a Târgului (carte, arte vizuale, muzică, papetărie, birotică, jucării), precum și pe zone care derivă din aceasta (instituții de învățământ, centre culturale, promotori culturali, biblioteci etc.). Edituri din întreaga ţară, companii distribuitoare de carte românească şi străină, papetărie şi muzică, instituţii şi asociaţii de cultură, autori individuali etc. își prezintă oferta, publicul având astfel oportunitatea de a alege cărţi din diverse domenii de specialitate: artă, beletristică, ştiinţă şi tehnică, calculatoare, mass-media şi comunicare, medicină, psihologie, dezvoltare personală, religie, istorie, drept, economie, resurse umane, management, marketing, limbi străine, cărţi pentru copii, enciclopedii, dicţionare şi ghiduri, manuale şi auxiliare didactice, cărţi pentru timpul liber, meditaţie şi recreere etc.

Această ediţie a Târgului de Carte oferă publicului de toate vârstele Agenda culturală LIBREX 2016 care cuprinde numeroase lansări de carte urmate de sesiuni de autografe, întâlniri literare de excepție la Conferinţele LIBREX 2016, dezbateri de specialitate, mese rotunde, recitaluri de muzică şi poezie, teatru şi film, expoziţii de artă, ediția a IV-a a Concursului de Interpretare Artistică „Micul Prinţ”, Premiile LIBREX 2016, Tombola „Citeşti şi Câştigi” cu sute de premii în cărți și cu Marele Premiu constând într-o Bibliotecă plină cu cărți oferită de MOBEXPERT etc.

Conferințele LIBREX 2016 vor fi susținute de autorii JEAN PORTANTE, scriitor francez de origine luxemburgheză, autor de romane, povestiri, piese de teatru, poet și jurnalist, DRAŽEN KATUNARIĆ, scriitor croat, poet, prozator, eseist, CLAUDIO POZZANI, poet, scriitor și compozitor, director al Festivalului Internațional de Poezie de la Genova, TUDOR CĂLIN ZAROJANU, scriitor și jurnalist, și CEZAR PAUL-BĂDESCU, scriitor și jurnalist român, prezentator și realizator al emisiunii TV „Cartea cea de toate zilele”.

Evenimentele LIBREX 2016 se desfăşoară în cele trei AGORE EX LIBRIS (spaţii de evenimente) din incinta Palas Mall (nivelul 0 şi nivelul 1), în Sala Mozart (Palas Mall), la Casa Cărţii şi la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Asachi” Iaşi.

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium