Recomandari

Viziunea Netflix pentru Sci-Fi

Netflix a anunțat recent lansarea The Cloverfield Paradox în timpul Super Bowl, iar blockbuster-ul Sci-Fi a fost disponibil imediat, în exclusivitate, pe Netflix. Dacă ai o fascinație pentru distopii în care personajele luptă pentru supraviețuirea omenirii sau pentru lumi pline de morți vii, atunci pe Netflix găsești exact ceea ce cauți.

Pornind de la realitatea sumbră din Black Mirror, până la noul serial futurist Altered Carbonaceste povești explorează ipotezele unui viitor apropiat și sumbru și ale unei noi și incitante realități.

Netflix a creat perechi de  filme și seriale pentru a te ajuta să alegi următoarea sesiune de binging – toate din acest gen aflat într-o continuă evoluție. Tu decizi până unde vrei să ajungi în aceste realități întunecate.

În plus, Joel Kinnaman (akaTakeshi Kovacs) din Altered Carbon recomandă câteva titluri sci-fi pentru toți pasionații acestui gen într-un scurt video:

Articole similare

Semnal TV filme: weekend 5-7 august 2011

Delia Marc

Sidney Lumet (1924-2011)

Jovi Ene

Polirom şi Cartea Românească la Bookfest 2015

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult