Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Recomandari carte 13 noiembrie 2012

Articol publicat de Jovi pe 13 Noiembrie 2012
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)

Pentru ca se apropie Targul de carte Gaudeamus 2012, mai toate librariile online se intrec in reduceri. Sa va semnalam si noi cateva:

Libraria online Libris.ro va ofera Memento Libris, 30 de titluri care beneficiaza de o reducere de 40%. Dintre acestea, va recomandam:

Mananca, Roaga-Te, Iubeste – Elizabeth Gilbert. Despre aceasta carte, colega noastra Laura a scris: “Mananca, roaga-te, iubeste este o carte ce merita citita prin prisma experientelor relatate, prin faptul ca e un indemn simplu (prea simplu in anumite puncte) de a privi in jurul tau si de a te face sa te intrebi care sunt lucrurile importante in viata ta si ce anume iti doresti pentru a fi fericit. Poate nu e nevoie sa pleci din fata calculatorului in jurul lumii pentru a-ti da seama de aceste lucruri, dar cu siguranta merita sa faci o calatorie in jurul inimii.”

Se Numea Sarah Ed.2 – Tatiana De Rosnay. Delia scria acum ceva timp cuvinte frumoase despre carte: “Recomand cu toata convingerea aceasta carte, atat pentru necesitatea ca cititorii sa faca cunostinta – daca nu au stiut pana acum – cu aceasta tragica fata a Frantei in timpul razboiului, dar si cu o scriitoare cu un condei puternic si plin de inspiratie, cu o minte analitica si cu un suflet empatic.”

Nu trebuie uitate insa, la reducerea de 40%, nici Dragostea in vremea holerei, de Gabriel Garcia Marquez, Setul Stapanul Inelelor de J. R. R. Tolkien (doar 48 de lei!), Zaira lui Catalin Dorian Florescu, cele trei carti din Jocurile Foamei, de Suzane Collins (1, 2 si 3), JFK 11.22.63 al lui Stephen King.

Exista in oferta si doua enciclopedii interesante: Istoria Ilustrata A Lumii si Noul Dictionar Universal Al Limbii Romane.

Dar si carti pentru ingrijirea copiilor: Cartea Retetelor Pentru Bebelusi Si Copii – Bridget Wardley si Dr. Spock 2008 Ingrijirea Sugarului Si A Copilului – Benjamin Spock, Robert Needlman.

Libraria online Elefant.ro va ofera cateva surprize:

20% reducere la ultima carte a lui Andrei Plesu, “Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste;

25% reducere la primul roman pentru adulti al lui J.K. Rowling, creatoarea lui Harry Potter: “Moarte subita”;

tot 25% reducere, la al doilea roman al lui Simon Toyne, creatorul lui Sanctus: “Cheia”.

Editura Nemira va propune o reducere de 35% pentru noutati si o varianta impresionanta de titluri. Promoţia este valabilă până la data de 19 noiembrie şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi. Iata cateva dintre ele:

-“Jocul lui Ender, de Orson Scott Card, format hardcover, la numai 37,64 lei;

Crima de mantuiala“, de Raymond Chandler, la numai 29,84 lei;

-“Ereticii Dunei, de Frank Herbert, format hardcover, la numai 51,29 lei;

Cimitirul animalelor, de Stephen King, format hardcover, la 41, 54 lei.

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)

Etichete: ,

« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium