Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Happy Movie30 mai 2016, orele 19.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

Bilet: 15 ron – bani distribuiți către Institutul pentru Fericire pentru campania de autosusținere a proiectelor pe care le dezvoltă în beneficiul publicului din România

FB: https://www.facebook.com/events/1587597108236702/

Despre HAPPY Movie

HAPPY este documentarul de la care a început totul. Pe 11 februarie 2012 a avut loc lansarea sa internațională, iar în Romania difuzarea a fost organizată de echipa ce la puțin timp după a înființat Asociația “Inițiativa pentru Fericire”. Se așteptau atunci să vina maxim 30 de oameni, adunați dintre prieteni și familie. Au venit, în schimb 200.

De atunci, HAPPY a făcut înconjurul lumii, a fost urmărit de sute de mii de oameni, a câștigat premii la festivaluri din Europa și Statele Unite, a fost folosit ca material educativ în numeroase contexte la nivel mondial și a devenit cel mai descărcat documentar pe iTunes.

HAPPY îmbină informații relevante din psihologie pozitivă și neuroștiință cu povești de viață impresionante de pe mai multe continente, de la mlaștinile din Louisiana, la deșertul Namibia, la plajele din Brazilia și până la Buthan și sătucele din Okinawa.

Te invităm să urmărești trailerul documentarului și să ni te alături la Journey Pub luni, 30 mai, de la ora 19.00:

https://www.youtube.com/watch?v=07t9NOV7SwY

Informații logistice

Difuzarea va avea loc la Journey Pub, iar deschiderea evenimentului va avea loc la ora 19:00.

Participarea presupune o donație sugerată de 15 de lei, dar oricine este binevenit să participe, indiferent de suma cu care poate contribui.

Întrucât numărul de locuri este limitat, particiarea se face pe bază de înscriere cu un click aici: http://www.ipf.ro/evenimente/happy-movie-journey-pub.

Te așteptăm cu drag!

Rezervări la eveniment: http://www.ipf.ro/evenimente/happy-movie-journey-pub

Parteneri media: Orasul Vorbeste – RRC, Gratuitor.ro, RomaniaPozitiva, Chestii Urbane, InOras.ro, OrasulM.eu, Anyplace.ro, Judy Florescu, Filme-Carti.ro, Bookblog.ro

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)

Etichete: ,

« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium