Stiri

O nouă apariţie la editura Vremea: In labirint sunt umbre si lumini

In labirint sunt umbre si lumini, de Codrut Constantinescu –
un nou volum in colectia Autori romani

In volumul In labirint sunt umbre si lumini, Codrut Constantinescu surprinde franturi din viata rudelor sale, dar si din copilaria si adolescenta proprii. Autorul transcrie numeroase scrisori, articole sau documente din alte timpuri pentru a reconstitui lumea din vremea strabunicilor, bunicilor si parintilor sai, un trecut catre care priveste cu nostalgie.

Codrut Constantinescu, editor al site-ului Filme-carti.ro, a absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti si are o bogata activitate publicistica – articole, studii, comentarii în ziare locale, în revistele culturale Observator Cultural, Axioma, Lumea, Revista Noua, Arges, Revista 22, Timpul, Dilema, Dilema Veche, Cuvantul, EUROCOM, si in publicatiile editate de catre Departamentul pentru Afaceri Europene al Guvernului Romaniei. (Consilier European si EuRopeanul).
Este autorul volumelor: Hai-hui prin Occident, Editura Premier, Ploiesti, 2004, Studii irlandeze, Editura Institului European, Iasi, 2006, Enervari sau despre bucuria de a trai in Romania (in colaborare cu Mirel Banica), Editura Polirom, 2007, A trai pentru a citi, Editura Karta-graphic, Ploiesti, 2008. In 2005 a obtinut Premiul Geo Bogza pentru nuvele.

Volumul poate fi comandat online, de pe site-ul editurii: www.edituravremea.ro.

Articole similare

Centenarul Filmului Românesc a pornit de la Iași și va ajunge în 85 de localități din România și 15 din Republica Moldova

Jovi Ene

Lansare la Targul International Gaudeamus

Delia Marc

Săptămâna aceasta, pe Cinepub.ro: „Lumea e a mea”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult