Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Noutăți Pandora M & PanDA – Gaudeamus 2016

Articol publicat de Jovi pe 4 Noiembrie 2016
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

pandora-mCele mai frumoase și mai interesante cărți pentru copii abia așteaptă să ajungă, de la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus în bibliotecile micilor cititori. Minunate povești tematice care continuă seriile Elmer și Mog – Elmer și Moș Roș, Elmer în zăpadă, Mog și vulpile și Crăciunul lui Mog abia așteaptă sa fie luate acasă de micuții care iubesc aventurile cu Moș Crăciun și mulți fulgi de zăpadă. Tot ei vor descoperi cu mare bucurie că îl pot colora pe prietenul lor Oli, în cartea Distrează-te și colorează lumea lui Oli de Olga Gudynn, sau că pot afla cum să-și învingă temerile din cartea Curajul de Bernard Waber.

Cei puțin mai mari se vor amuza copios cu povestioarele Sylviei Plath din Costumul Nici-Nu-Contează, se vor aventura în misterele științei cu Profesorul Astro Cat și Aventura Atomică sau Frank Einstein și Acceleratorul de creiere și vor descoperi povestea din spatele științei prin intermediul primului volum al seriei Poveștiința de Alex Doppelgänger – Cum se face un Univers?.

Alte noutăți așteptate la Gaudeamus sunt volumul al doilea din seria Spirite-Animale – Vânații, Alexandru cel Mare din seria Istoria pe înțelesul copiilor, Ce sunt Marile Piramide?, Cine a fost Charles Darwin? și Tortul de clătite de Sven Nordqvist.

Și pentru că ne plac poveștile cu mesaje pozitive vă semnalăm, printre cărțile de neratat la Gaudeamus, romanul pentru copii Dă mai departe de Catherine Ryan Hyde – o poveste emoționantă despre un puști de numai doisprezece ani, care reușește, în ciuda obstacolelor, să nu-și piardă credința în idealul său și să demonstreze că toți putem fi capabili de fapte bune.

Profitați de reducerea de 30% la toate titlurile Pandora M pe perioada Târgului Internațional de Carte Gaudeamus.

Vă așteptăm la standul Cărți pentru copii Pandora M & PanDA – Pavilionul Central, nivelul 0.00, standul numărul 17.

Evenimentele Pandora M & PanDA

1. Lansare de carte: Distrează-te și colorează lumea lui Oli de Olga Gudynn
Atelier interactiv și scenetă cu personajele din carte
Data, ora: Sâmbătă, 19 noiembrie, 11.00
Locație: Gaudeamus, Pavilionul Central, Salonul de carte pentru copii Ion Creangă – nivelul 3.20
Invitați: Olga Gudynn, Oli și prietenii lui

2. Lansare de carte: Cum se face un Univers?, volumul I din seria Povestiința de Alex Doppelgänger
Data, ora: Duminică, 20 noiembrie, 11.00
Locație: Gaudeamus, Pavilionul Central, Salonul de carte pentru copii Ion Creangă – nivelul 3.20
Invitați: Alex Doppelgänger, Fun Science și Profesorul Trăznit

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium