Stiri

Noi spectacole Teatrul de Pică în luna aprilie 2017

Lasă-mă să te sărut!

Pe 2 aprilie, începând cu ora 19:30, Teatrul de Pică vă invită la Epic Bar (str. Colței nr. 50) la premiera oficială a comediei „Lasă-mă să te sărut!”.

„Lasă-mă să te sărut!” („Portrete I”) este prima productie a companiei independente „Teatrul de Pică”, din Bucureşti. Spectacolul reuneşte 5 actori tineri care şi-au dorit să aducă teatrul mai aproape de inima publicului. Astfel, în câteva cadre asemănătoare unor diapozitive vii, cei 5 interpreţi prezintă publicului portrete umane extrem de adevărate şi contemporane.

Doamnelor şi domnilor, vă plimbaţi zilnic prin oraş. Treceţi mereu pe aceleaşi străzi. Vă treziţi şi vă îndreptaţi spre o ţintă precisă. Niciodată nu întoarceţi privirea în dreapta sau în stânga. Niciodată nu zăboviţi cu privirea asupra detaliilor din jur. V-aţi gândit vreodată că, poate, dacă v-aţi desprinde ochii de dalele trotuarului aţi descoperi lumea? Nu trăim singuri.

Dragostea la prima vedere e greu de găsit. Dragostea la prima vedere e şi mai greu de păstrat. Să te-ndrăgosteşti e lucru mare. Iubirea e un joc, pe care doi copii îl joacă de-a lungul vieţii. Iubiţi, zâmbiţi şi aplaudaţi dragostea. Sunt doar franturi, mici cioburi de portrete urbane pe care le puteti admira intr-o frumoasa oglinda teatrala.

Dragii noştri, poftiți într-o lume dominată de iubire, pentru a vă delecta cu câteva figuri din societatea urbană. Opriți-vă pentru o oră și ridicați privirea spre scena unde veți descoperi personaje și oameni incredibil…de adevărați. Veți avea, poate, surpriza să vă recunoasteți printre portretele noastre.

Distribuția:
Maestrul de ceremonii: Tudor Sicomaș
Irma Lambert / Ea : Lavinia Alexandru
Pastorul Shannon/ Baiatul: Ştefan Opreanu
Armand : Antonio Tadeusz Mincă
Maggie/ Fata: Oana Burcescu

Un spectacol de Tudor Sicomaş şi Antonio Tadeusz Mincă

Parteneri media: Revista Teatrală Radio, Bucharest City App, Raftul cu idei, filme-carti.ro, Coțofana Urbană, Agenția de Carte, PaulDutu.eu

Rezervări: 0731.775.510 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Teatrului de Pică


Captiv în teatru – Premieră oficială

Pe 9 aprilie, începând cu 19:30, la Epic Bar (str. Colței nr. 50), Teatrul de Pica prezinta a treia premiera a stagiunii 2016-2017: „Captiv in teatru”. Un spectacol cu Antonio-Tadeusz MincaGabriela Alexandru si Mihai Dunarintu (Eenglish Mihai) la vioara. Scenariu si concept – Tudor Costin Sicomas

Vă invităm ca pentru o seară să vă lăsați pradă propriei imaginatii și să deveniți și voi captivi ai Teatrului de Pică. Urmăriți povestea unui actor care nu mai poate părăsi teatrul, oricât și-ar dori. Dar oare chiar își dorește?
Ce credeți că se întâmplă cu spiritul unui actor mort? Trece mai departe? Împietrește undeva între lumi?

O fată care este la fel de…captivată de teatru ca și idolul ei din alte timpuri, face o vizită bătrânului teatru părăsit. Și descoperă că în ea, în propria sa ființă se ascund…misterioase personaje.
O oră de mister, fantezie, umor și lacrimi. Fericire și tristețe. Comedie și dramă. Toate într-un singur spectacol – CAPTIV ÎN TEATRU.

Parteneri media: Revista Teatrală Radio, Bucharest City App, Raftul cu idei, filme-carti.ro, Coțofana Urbană, Agenția de Carte, PaulDutu.eu

Rezervări: 0731.775.510 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Teatrului de Pică

Articole similare

Lansare de carte: Epoca rațiunii – O incursiune în spațiul gândirii critice

Jovi Ene

Favoritul criticilor la Cannes, în premieră la Bucureşti

Jovi Ene

Top vânzări Grupul Editorial Corint la Salonul Internaţional de Carte, Bookfest 2015

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult