Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Libris te promoveaza in newsletter!

Articol publicat de Jovi pe 12 Septembrie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

concursNi se întâmplă tuturor să auzim în jurul nostru expresia „o carte bună”: “Aș citi o carte bună”, “Recomandă-mi și mie o carte bună”, “Am citit-o și este o carte bună”.

Suntem curioși să aflăm ce înțelegeți voi prin “o carte bună”, de aceea vă provocăm să scrieți. Punem la bătaie premii în valoare de 1.200 lei! +  Promovarea unui blog în newsletterul Libris.ro.

Ce trebuie să faci?
1. Scrie pe blogul tău raspunsul la întrebarea noastră: Ce este “o carte bună?”;
2. Ai grijă ca în articol să specifici că este răspunsul la provocarea Libris și să incluzi link spre Libris.ro pe librarie online și pe cărți online;
3. Postează linkul articolului tău pe pagina de facebook a Libris.ro (în comentariu la articolul care anunță concursul), așa încât să avem o evidență a celor înscriși și să jucăm transparent;

Ce poți să câștigi?
Locul 1: Cărți la alegere în valoare de 600 lei! + Prezentarea răspunsului câștigător (sau a unui fragment din el, dacă este foarte lung) într-un newsletter al Libris.ro, cu menționarea autorului și trimitere (link) spre blogul său!
Locul 2: Cărți la alegere în valoare de 400 lei!
Locul 3: Cărți la alegere în valoare de 200 lei!

Cum câștigi?
Pasul 1. Juriul Libris va alege 10 răspunsuri din cele participante și le va propune pentru semifinală;
Pasul 2.Toți cei care s-au înscris în concurs sunt invitați să jurizeze toate cele 10 articole ajunse în semifinală, cu note de la 1-10 (10 fiind nota maximă). Fiecare jurat poate acorda aceeași notă doar o singură dată;
Pasul 3. Așteptăm notele tot pe facebook, și tot pentru transparență;
Pasul 4. Adunăm toate notele, tragem linia și vedem ce clasament ne oferă matematica. Primii trei clasați vor fi desemnați câștigători și își vor primi premiile.

Perioada de desfășurare:
11 septembrie – lansarea concursului
11 – 22 septembrie – înscrierea în concurs a răspunsurilor = bifarea celor trei puncte din secțiunea “Ce trebuie să faci?”
23 – 29 septembrie – jurizare Libris = Pasul 1 din “Cum câștigi?”
30 septembrie – 01 octombrie – jurizarea concurenților = Pasul 2 + Pasul 3 din “Cum câștigi?”
03 octombrie – desemnarea câștigătorilor = Pasul 4 din “Cum câștigi?”
04 octombrie – transmitere newsletter Libris cu includerea răspunsului plasat pe primul loc (sau a unui fragment din el, dacă este foarte lung).

Note:
1. În calcularea mediilor vom lua în considerare toate notele primite în perioada 30 septembrie – 01 octombrie, fără a putea obliga participanții să jurizeze, dacă ei nu doresc acest lucru.
2. Mulțumim tuturor celor care se înscriu în acest concurs și care înțeleg că am ales această modalitate de jurizare pentru că nu ne place spamul și nu îl încurajăm.

Oare ce o fi aia o carte bună?!

(Comunicat de presă Libris.ro)

concurs

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)

Etichete: ,

« »

2 Raspunsuri la “Libris te promoveaza in newsletter!”

  1. Sistemul acesta de jurizare seamana cu un test sociometric :)!
    Ada Angharad a scris recent..Recomanda-mi te rog, o carte buna!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium