Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Filmul săptămânii pe CINEPUB: Felicia, înainte de toate

Articol publicat de Jovi pe 12 Noiembrie 2015
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Layout 1A semnat scenariile filmelor “Moartea domnului Lăzărescu”, “Poziția copilului” sau “Marți, după Crăciun” și a debutat în lungmetraj ca regizor cu “Felicia, înainte de toate“. Răzvan Rădulescu, unul dintre cei mai importanți scenariști români, ajunge pe CINEPUB în postura dublă de regizor-scenarist!

Filmul săptămânii pe CINEPUB aduce și un alt debut important în lungmetraj, cel al actriței Ozana Oancea – recompensată cu Premiul pentru Cea mai bună Interpretare (ex-aequo cu Victor Rebengiuc) și Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Debut la Festivalul Internațional de Film Transilvania. Despre apariția Feliciei în cariera sa, Ozana spune: “Evitând să mă ratez în mod nasol, m-am lansat în mod mișto”.  (Hotnews.ro)

Premiera săptămânii: Felicia, înainte de toate

Regia: Răzvan Rădulescu și Melissa de Raaf

Două familii, fostul soț și copilul din Olanda, părinții și sora din România, vizita “acasă” în București, ziua plecării, micul dejun copios, tatăl care se teme că nu va trăi să-și vadă fiica din nou, aglomerația capitalei, inevitabila întarziere la aeroport…. pe scurt, “Felicia, înainte de toate” sau cum mulți ani de lipsă de comunicare, concentraţi într-o singură zi, pot dezbina o familie.

Despre film, au scris Delia și Mihaela aici, pe Filme-cărți.ro.

Puteți viziona filmul pe Cinepub.ro:

felicia play

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium