Stiri

Eveniment caritabil, „Construim biblioteci” in jurul lumii cu EduCab, la Journey Pub

EduCab7 decembrie – eveniment caritabil, „Construim biblioteci” in jurul lumii cu EduCab

POVESTEA:

Buna dragilor,

Va invitam la o seara de film emotionanta, la finalul careia sa putem sustine educatia din Bangladesh prin constructia unei biblioteci.

Cu banii stransi la finalul serii, putem darui bucuria de a citi unei comunitatii din districtul Shatkira.

FILM:

Filmul pe care il vom vedea este Wild Tales via Transilvania International Film Festival (TIFF.15), multumim pentru ca sunteti alaturi. The Guardian scrie despre film ca „This delicious chocolate box of nasty, untamed tales about revenge from Argentina will have you biting your fist with traumatised horror.” Dragoste tradata, trecut care vine sa tulbure prezentul, o tragedie sau chiar violenta ce face parte din detaliile ce alcatuiesc fiecare zi – toate se leaga pentru a-i impinge intr-un abis pe oameni. Insa caderea vine de-odata cu placerea de netagaduit a pierderii controlului. Filmul a strans peste 40 de premii internationale, iar in 2015 a fost nominalizat la Oscar la categoria cel mai bun film strain.

DESPRE NOI:

Bangladesh EduCaB este o platforma inter-institutionala, inter-disciplinara care reuneste profesionisti cu experienta in domeniile de dezvoltare comunitara, culturala si educationala din Romania pentru sprijinirea finalizarii Masud Parves Library, un centru comunitar / biblioteca in sud vestul Bangladesh-ului. Odata activat, acest centru va fi punctul de plecare pentru deschiderea altor centre educationale in districtul Satkhira.

Pentru dezvoltarea Bangladesh EduCaB participa la momentul acesta profesionisti din organizatii precum Centrul Roman pentru Inovatie in Dezvoltare Locala (CRIDL), Institutul pentru Dezvoltare Locala (prin initiativa: Banateni pentru Asia), ADARTA Carité, Teatru intru Teatru, cu sprijinul Transilvania International Film Festival (TIFF.15)

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1507210199607298/

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (28 martie – 2 aprilie 2016)

Jovi Ene

Educație versus Învățământ – eveniment „Te aşteptăm în librărie!”

Jovi Ene

Festivalul FanMOVIE, organizat de copii pentru copii în perioada 18 – 20 septembrie 2015

Jovi Ene

1 comment

Denisa 6 decembrie 2015 at 04:24

Felicitari pentru initiativa si sper ca se va reusi ceea ce s-a propus. E destul de ciudat dar trebuiesc mult mai multe persoane care sa se gandeasca la asa ceva si sa si reuseasca pentru a putea schimba cumva educatia acolo. O biblioteca sunt sigur ca nu va aduce bucurie decat pentru un numar restrans de oameni.

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult