Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Elizabeth Taylor (1932-2011)

Articol publicat de Jovi pe 23 Martie 2011
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Actrita Elizabeth Taylor a murit miercuri, la varsta de 79 de ani, potrivit AFP.

Elizabeth Taylor (născută Dame Elizabeth Rosemond Taylor, la 27 februarie 1932, Londra) a fost considerată „ultimul star al Hollywoodului de altădată”. A fost distinsă cu Premiul Oscar de două ori şi a primit de la American Film Institute Premiul pentru întreaga carieră.

Împlinise 79 de ani pe 27 februarie. Înainte de aniversare, actriţa a fost internată  în centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, în urma simptomelor cauzate de o insuficienţă cardiacă congestivă. Problemele cardiace ale actriţei au început în 2004, iar acum trei ani a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pe cord.

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium