Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Top 5 mașini de la Hollywood

Articol publicat de Jovi pe 31 Martie 2013
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

pontiac_firebird_trans_am_knight_rider_desktop_1024x768_wallpaper286450Despre mașinile din filme am mai vorbit atunci când am prezentat ”Filmele polițiste și urmăririle cu mașini”, dar și când am discutat despre James Bond și gadget-urile sale sau despre James Bond și accesoriile sale.

Lumea filmelor este plină de mașini. De mașini de viteză. Iar multe dintre acestea au lăsat o urmă importantă în acțiunea acestor filme, astfel încât nu ni le putem închipui despărțite. Ce ar fi, de exemplu, seria Batman fără Bat Mobile, mașina acestuia? Eroii au nevoie de ceva în plus, pe lângă superputeri sau o forță fizică de invidiat: de echipamente utilate și unice, de mașini cu multe accesorii și care îi pot ajuta în lupta contra celor răi.

Topul de astăzi, un infografic de altfel, ne dă detalii interesante despre cele mai interesante mașini din filmele de la Hollywood: mașini rapide, mașini care dispar, mașini care călătoresc în timp. Despre fiecare dintre acestea veți citi multe amănunte: costuri, specificații sau îmbunătățiri. Care sunt acestea?

  • 1. Pontiac Trans-Am, supranumit KITT, din serialul Knight Rider (cu David Hasselhoff, cine își mai aduce aminte de el?)
  • 2. DeLorean DMC-12, mașina timpului din franciza ”Back to the Future
  • 3. ”Chitty Chitty Bang Bang” din filmul cu același nume. O mașină plăsmuită special pentru acest film, care merită revăzut
  • 4. Mașina-tanc contruit special pentru Batman, apărut în ”Batman Begins”
  • 5. Aston Martin DB5, mașina lui Bond, care a apărut prima dată în Goldfinger (1964) și care și-a păstrat vigoarea peste ani, fiind una din mașinile din Skyfall.

autoinsurance-coolestcars

Sursa: Dailyinfographic.com.

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium