Editorial Recomandat

Ghid turistic Star Wars

Star_Wars–TunisiaV-am mai prezentat în rubrica ”Infograficul săptămânii” asemenea ghiduri turistice, fie că vorbim de ”ghid turistic spre literatura clasică”, fie că vorbim de locurile ”unde s-au filmat The Lord of the Rings și The Hobbit” sau ”Game of Thrones”.

Nici acum nu suntem departe, dar de data aceasta vorbim de un clasic, Star Wars. Dacă în filmele de mai sus e vorba de o fantezie pământeană, iar locurile de filmare au fost doar puțin schimbate pentru a se potrivi poveștii, de data aceasta schimbările trebuiau să fie radicale, pentru că mare parte din acțiunea din Star Wars se petrece în universuri alternative, pe diferite planete ale diferitelor sisteme solare.

Vom afla, așadar, din acest infografic câteva dintre locurile de pe Pământ unde a fost (re)creat universul din Războiul Stelelor: Tunisia, Statele Unite ale Americii (Arizona, California), America Centrală sau Europa (Italia, Elveția, Norvegia și Marea Britanie). Prin toată lumea, mai precis. Pentru fani și nu numai, o splendoare:

Star Wars

Sursa: Dailyinfographic.com.

 

 

Articole similare

Avanpremieră editorială: ”Istoria literaturii române pe înțelesul celor care citesc”, de Nicolae Manolescu

Jovi Ene

Fragment în avanpremieră: ”Fairia – o lume îndepărtată”, de Radu Pavel Gheo

Jovi Ene

Avanpremieră editorială: ”Nici alb, nici negru”, de Aurora Liiceanu

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult