Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

2014-animation-moviesSunt timpuri foarte bune pentru filmele de animație, acestea făcând de ceva ani încasări foarte mari, umplând topurile de gen. Nu numai copiii sunt ”de vină”, ci faptul că acum, după o perioadă de stagnare care s-a terminat la începutul anilor 1990, animațiile atrag în cinematografe nu numai pe cei mai tineri, ci și pe adulți, atrași de povești sau de ingineriile specifice noului val de cinema (3D, în primul rând).

Desigur, fiecare dintre noi are niște preferințe și în privința animațiilor, dar infograficul săptămânii tratează acest subiect luând în calcul câteva medii (desigur unele dintre ele subiective, dacă privești la nivel individual) ale rating-urilor de pe IMDb și Rotten Tomatoes, precum și încasările totale. Care sunt, prin urmare, cele mai bune 50 de filme de animație din toate timpurile?

Topul începe cu Toy Story 2, Albă ca Zăpada și cei 7 pitici, Inside Out, Toy Story 3 și Up, pe primele cinci poziții. Discutabil de la început, nu?

Poate ar trebui să faceți propriul top și să ne scrieți despre acesta în comentarii. Până atunci, vă invităm să îl parcurgeți cu atenție pe cel de mai de jos și să citiți despre majoritatea filmelor, în recenziile noastre asupra animațiilor. Sau un alt infografic, aici.

the-top-50-animated-movies-of-all-time_55cc402b52fa3_w1500

Sursa: Visual.ly.

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

2 Raspunsuri la “Cele mai bune 50 filme de animație din toate timpurile [infografic]”

  1. Bookish says:

    101 Dalmaţieni şi Frumoasa şi Bestia au fost preferatele mele în copilărie. Mă mir că nu au inclus şi Ice Age în top.
    Bookish a scris recent..Al zecelea om

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Parerea voastra

Ultimul vostru articol









Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium