Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Ce a realizat Goodreads în 2013?

Articol publicat de Jovi pe 19 Ianuarie 2014
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

goodreads_fȘtim că mulți dintre dvs., mulți dintre cititorii de cărți sunt fani ai site-ului Goodreads. Chiar dacă am și eu cont, nu am mai actualizat de mult cărțile citite sau pe care doresc să le citesc, nu mi-am stabilit targeturi pentru acest an. Dar știu că acolo găsim aproape tot ce dorim în domeniul literaturii: articole interesante, aproape toate cărțile din lume, poți scrie impresii sau îți poți stabili numărul de cărți pe care îl dorești să îl citești în fiecare an și pe care îl poți actualiza periodic. Poate de aici vine și succesul site-ului, care îți organizează ”viața literară” cum nu pot face alte rețele de socializare (și Goodreads este, în esență, tot o astfel de rețea).

Ei bine, Goodreads a realizat și publicat de curând un infografic cu cele mai importante realizări ale anului 2013. Pe lângă vestea că numărul de vizitatori aproape s-a dublat pentru al doilea an consecutiv (25 de milioane de membri față de 13 milioane în 2012), sunt numeroase date interesante care merită menționate:

  • 294 de milioane de cărți au fost adăugate pe site în 2013;
  • 20 de milioane de pagini au fost citite în 2013;
  • au fost publicate 29 de milioane de recenzii de carte;
  • cea mai populară carte din 2013: Infernul, de Dan Brown;
  • câteva nume importante au devenit membri în 2013, printre care Stephen King, Chuck Palahniuk sau Khaled Hosseini.

Iată infograficul:

1389129876-1389129876_goodreads_misc

Sursa: Ebookfriendly.com

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium