Editorial Recomandat

Bruce Lee vs. Bruce Willis: cine câștigă?

Bruce lee Hd Wallpapers_7În 2013, se aniversează 40 de ani de la cel mai bun film al lui Bruce Lee (întâmplător și ultimul din cariera sa), ”Enter the Dragon” și 25 de ani la primul film din seria ”Die Hard”, serie care i-a confirmat statutul de vedetă lui Bruce Willis. Dacă Bruce Lee s-a întâlnit pe platourile de filmare cu suficienți luptători de renume, printre care îl amintim doar pe Chuck Norris, lupta dintre cei doi Bruce nu s-a întâmplat niciodată. Unul agil și îndemânatic, celălalt rezistent și plin de forță, ar fi ieșit o confruntare de zile mari.

AGoodDaytoDieHard1De aceea, în infograficul de astăzi, ne imaginăm o luptă Bruce Lee vs. Bruce Willis. Se aduc argumente, se strâng scoruri și, în final, cel mai bun va invinge. Voi cu cine țineți, cum credeți că se va sfârși o astfel de confruntare?

Câteva dintre criteriile utilizate în stabilirea învingătorului:

  • ultima luptă a filmului;
  • aprecierile fanilor asupra celor două filme;
  • numărul cadavrelor;
  • imaginea eroului și abilitățile sale.

 

 

 

 

battle-of-the-bruces-enter-the-dragon-vs-die-hard_51e7f4ff53037

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Top 5 animații japoneze care au inspirat Hollywood-ul

Dana Mischie

Top 10 cele mai bune filme văzute în 2019 de Dan Romașcanu (plus 3 filme de evitat)

Dan Romascanu

Filme, cărţi şi câteodată fotbal: 13 iunie 2014

Jovi Ene

2 comments

Razvan 5 august 2013 at 11:10

Ha, ha, ha ,ha!
Tare.

Reply
Jovi 5 august 2013 at 11:12

Deci il bate Bruce Lee? :))

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult