Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Publicăm rar altfel de articole decât cele din domeniul cultural. Ne-am asumat asta, dar asta nu înseamnă că nu am sprijinit, oricând am putut, și acte de caritate, și acte de umanitate.

Unul dintre ele vi-l aduc în fața dvs. astăzi: Gabriel Popa, un om extraordinar, un tată exemplar, un soț minunat, se află într-o situație gravă și doar un tratament scump, efectuat în Germania, îl poate salva și îl poate readuce înapoi la familia sa deosebită. Fiul său, Ștefan, este coleg de clasă și bun prieten cu fiul meu și nu înțelege cum de s-a schimbat așa de mult tatăl său.

Pe scurt, el a fost diagnosticat acum doi ani cu o boală cumplită: neoplasm rectal cu metastaze hepatice multiple, pe scurt cancer osos. Au urmat o operație la colon și ședințe chinuitoare de chimioterapie, apoi o operație la ficat, în martie 2015.  Apoi încă două operații la plămâni pentru înlăturarea metastazelor. Cu tot cu ședințele de chimioterapie și radioterapie, cancerul s-a extins la nivelul oaselor.

Singura lor speranță este acum un tratament inovator la o clinică din Germania. Acest tratament a început, dar e nevoie de mulți bani, în jurul sumei de 60.000 de euro. Statul nu ajută, birocrația este în floare, așa că speranța lui sunt oamenii de bine din jur. Eu, tu, noi, voi.

Puteți afla mai multe amănunte despre situația lui Gabi Popa de pe pagina CâmpinaTV.ro sau Expresul de Prahova.

Contul în care puteți face donații este următorul:

RO90INGB0000999906112813 (deschis la ING Bank, titular POPA GABRIEL).

Pentru cei din afara tarii care vor sa depuna, Codul SWIFT al bancii este INGBROBU.

Mulțumesc tuturor prietenilor mei și ai blogului, care vor înțelege că este nevoie de o mobilizare mare și de ajutor financiar!

Vă rog, faceți un efort cât de mic! Este pentru o familie minunată, pentru ca un băiat de numai 11 ani să-și vadă în continuare tatăl sănătos.

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)

Etichete:

« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium