Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Drumul care mă schimbă. Fotograf pe El Camino

Articol publicat de Jovi pe 17 Noiembrie 2016
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

afis-mihai-tutu-web-01Povești și fotografii în premieră, prezentate de Mihai Țuțu, luni, 21 noiembrie, orele 19.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

* intrare liberă; rezervări: 0752 285 286

FB: https://www.facebook.com/events/1259335320753485/

EL CAMINO. O destinație de călătorie unică. Acolo este locul unde din ce în ce mai mulți își propun să ajungă, iar cei care au fost deja își fac planuri pentru a se întoarce sau pentru a merge pe o altă variantă. Creează dependență, creează legături între oameni și amintiri cu totul speciale. Este locul unde am recăpătat încrederea în oameni. Este spațiul cultural/religios/sportiv care bate recordul de prezență de la an la an.

Ce se întâmplă când un fotograf ajunge acolo? Desigur că mai întâi îl dor picioarele. Apoi apasă compulsiv pe buton. Ce a ieșit? Mai jos sunt câteva exemple. Pentru restul de povești și de fotografii vă aștept luni 21 noiembrie începând cu ora 19.
__________________________________________________

Participarea la eveniment este cu intrare liberă, în limita a 100 de locuri. Se recomandă o scurtă rezervare telefonică la numărul 0752 285 286 pentru o mai bună acomodare în sală!
__________________________________________________

Despre Mihai Țuțu
www.mihaitutu.com
Câştigător al concursului organizat de Nikon România, cu tema Portret, în ianuarie 2011.
Expoziţii personale: ”6 Poveşti”, ”Felinar”, ”Cocktail”, ”The Truth”.
Participant la mai multe expoziții de grup.
Autor al albumului de fotografie “Gândurile unui purtător de inimă”, publicat la editura Monitorul Oficial în martie 2014.

”Mihai. Am făcut cunoştinţă cu el la începuturile formării lui ca fotograf, la un curs foto. Şi apoi, am fost de faţă la multe dintre etapele prin care s-a format. Alături de el am creeat prin joacă şi perseverenţă proiecte foto, iar pe parcurs am câştigat un prieten. Un prieten complet dedicat fotografiei, un prieten liant al întâlnirilor noastre şi nu în ultimul rând, un prieten extrem de punctual : ) ”
Adela Tiţă – arhitectă

”Când vezi lucruri cu coada ochiului, rămâne senzaţia că acolo mai era ceva de înțeles. La fotografiile lui Mihai ai același sentiment: chiar şi atunci când îți întorci privirea mai rămâne ceva de înțeles. L-am cunoscut pe Mihai ca dansator, apoi ca om şi am rămas fascinată de povestea lui. Apoi l-am cunoscut şi ca fotograf şi am fost uimită de talentul şi tenacitatea cu care își consumă pasiunea pentru fotografie. M-am lăsat fotografiată ca un gest de prietenie şi generozitate din partea lui: vrei să îți arăt cum arăţi? Deşi sunt un personaj timid şi inconfortabil în situații în care mă expun, Mihai a reușit să aducă pe chipul meu expresii pe care nu ştiam că le am, în același timp făcându-mă conștientă de felul în care sunt eu prezentă în lume. În fotografiile lui m-am simțit de fiecare dată bine în propria piele şi asta s-a văzut prin faptul că atunci când a trebuit să mă promovez prin prisma meseriei, ceilalți au ales de fiecare dată dintre fotografiile pe care el mi le-a făcut.”
Oana Coarfă – arhitectă

”L-am cunoscut pe Mihai în contextul cursurilor de dans contemporan pe care le susţin de ceva vreme. Am aflat apoi că e pasionat de fotografie şi de atunci a devenit un obişnuit al evenimentelor de dans – fie că vorbim despre spectacole, ateliere ori proiecte cu legătură mai mult sau mai puţin directă cu dansul. Deşi am o meserie care înseamnă în esenţă expunere, nu m-am simţit niciodată comod în faţa aparatului de fotografiat. Cu Mihai nu mi s-a întâmplat asta. Poate discreţia şi fineţea ce-l caracterizează, poate calmul pe care îl instalează în încăpere când intră, m-au făcut să mă relaxez. Şi mai e şi faptul că ştii că ai în preajmă un om care face cu/din plăcere fotografie şi aceasta nu are cum să dea un rezultat prost.”
Andreea Novac – coregrafă

”Aş vrea să vă spun câteva cuvinte despre fotograful Mihai. Nu despre dansatorul contemporan Mihai, luptătorul Mihai, alergătorul de maraton Mihai, omul timid şi cu parcă exagerat de mult bun simţ Mihai, deşi asocierea asta de contraste o regăsesc în multe din fotografiile lui. Frumosul în fotografiile lui Mihai merge de la curcubee multicolore ce răsar dintr-un umăr gol, la ochi albaştri şi adânci ca marea învăpăiată de roşul aprins al părului răsfirat într-o iarbă verde smarald, până la trupuri goale încleştate în spasme de tandreţe alb-negru. Fotograful Mihai are răbdarea să vadă şi să arate frumosul în toate. Şi să îi facă pe oamenii din faţa aparatului lui să îşi arate frumuseţea interioară până şi în privire. Fotografiile lui surprind prin imaginaţia cu care abordează diverse teme şi proiecte, dar în acelaşi timp sunt şi cele mai potrivite pentru un CV sau o prezentare business. Luaţi-vă puţin timp să vă descoperiţi aşa cum nu v-aţi văzut niciodată în oglindă, lăsaţi-vă pe mâna lui Mihai.”
Viviana Oprea – antreprenoare

”Pe lângă pozele excelente pe care le face, Mihai te face să te simți în largul tău, aproape că nici nu îl observi în jurul tău în timp ce îți creează povestea. E un fotograf sigur pe el, foarte competent și extrem de calm, iar calmitatea aceasta ți-o transmite și ție. Vi-l recomand cu căldură!”
Romanița Neacșu

Organizator: Mihai Tutu, fotograf – Uzina de pixeli

îGazde: Journey Pub – str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană – 0752 285 286

Parteneri media: Radio Guerrilla, RomaniaPozitiva.ro, Literaturapetocuri.ro, Filme-carti.ro, UrbanThings.com, Bookblog.ro, Gratuitor.ro

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)

Etichete: ,

« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium