Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

animaliumLa Editura Humanitas, au apărut de curând trei cărţi minunate pentru copii şi părinţi deopotrivă. Sunt trei atlase unice prin felul în care au fost structurate informaţiile, dar şi prin ilustraţiile superbe realizate în peniţă şi colorate digital.

Acestea sunt:

Animalium, de Katie Scott şi Jenny Broom

Bun venit la Animalium!
Muzeul este deschis la orice oră.
În sălile sale vizitatorii de toate vârstele pot admira o colecţie extraordinară cu 160 de animale.
Veţi afla secretele evoluţiei vieţii, veţi intra în sălile de disecţie și veţi descoperi marea varietate a habitatelor terestre…
Intraţi şi studiaţi regnul animal în toată splendoarea sa!

 


historium

Historium, de Richard Wilkinson şi Jo Nelson

Bun venit la Historium!
Muzeul este deschis la orice oră.
Vizitatorii de toate vârstele pot admira o uimitoare colecţie, de peste 130 de vestigii arheologice.
Veţi afla cum trăiau popoarele vechi și veţi descoperi extraordinarele obiecte rămase de la ele.
Intraţi şi studiaţi trecutul în toată splendoarea sa!

Așadar, primele două cărți sunt adevărate muzee între coperţi, în care vizitatori de toate vârstele pot cerceta exponate şi admira animale din vechime sau uimitoare colecţii de vestigii arheologice.

 

 


harti-cop1Hărţi. O călătorie prin ţările, mările şi culturile lumii, de Aleksandra Mizielińska şi Daniel Mizieliński

Veţi descoperi lumea întreagă într-un atlas minunat. Această colecţie de 52 de hărţi bogat ilustrate prezintă nu doar geografia lumii, ci şi locurile cele mai frumoase, animalele şi plantele, sărbătorile şi evenimentele culturale, oamenii de seamă şi o mulţime de alte lucruri interesante din fiecare ţară. Această carte este un omagiu adus lumii, cu tot ce cuprinde ea: de la munţii cei mai înalţi până la insectele cele mai mici.
Călătorie plăcută!
Pentru toate vârstele.

 

 

 


Atenție:
Până pe 20 octombrie, cele trei atlase pot fi cumpărate separat la preţul de 99 de lei sau împreună la preţul de 249 lei (preţ special valabil doar în Librăriile Humanitas şi pe www.libhumanitas.ro).

 

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium