Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Mic tratat de manipulare pentru uzul oamenilor cinstiţi”, oferite de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT!

coperta1Concursul nostru din această săptămână pune la bătaie trei cărți de la Editura Polirom:

Trei persoane norocoase și inspirate vor câștiga unul dintre cele trei volume ”Mic tratat de manipulare pentru uzul oamenilor cinstiţi”, de Robert-Vincent Joule și Jean-Léon Beauvois, apărut de curând la Editura Polirom-Colecția Hexagon.Practic, în traducerea lui Nicolae-Florentin Petrişor.

Despre carte:

Cum poţi determina pe cineva să facă ceea ce doreşti tu să facă? Răspunsul psihologilor sociali e simplu: nu trebuie nici să ai putere de seducţie, nici să fii un geniu al persuasiunii sau să deţii o poziţie de forţă, ci doar să cunoşti şi să aplici anumite tehnici de manipulare. Vom înţelege aceste tehnici citind povestea plină de umor a doamnei O. Viaţa ei este o adevărată dramă, deoarece nu e în stare să recunoască şi să contracareze încercările de manipulare ale celor cu care intră în contact zi de zi, de la vînzători pînă la cerşetori.

Situaţiile în care doamna O. cade victimă manipulatorilor din jurul ei le permit autorilor să prezinte strategiile cu ajutorul cărora putem obţine de la alte persoane lucruri cu care altminteri ele nu ar fi niciodată de acord. Revizuită şi completată la această ediţie cu un capitol despre manipularea de masă folosită în marketing, cartea a fost reeditată de mai multe ori în Franţa şi tradusă în peste zece limbi.

Pentru a câștiga una dintre cele trei cărți, va rugam sa răspundeţi la următoarea întrebare:

Pe cine ați vrea să manipulați după citirea acestei cărți și de ce?

Condiţii de participare :

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.);
  • câştigătorii vor fi desemnați astfel: doi prin tragere la sorti prin intermediul Random.org și unul pentru cel mai inspirat răspuns, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana duminică, 7 august 2016, inclusiv, iar castigatorii vor fi anuntati pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde vor primi fiecare volumul ”Mic tratat de manipulare pentru uzul oamenilor cinstiţi”, de Robert-Vincent Joule și Jean-Léon Beauvois.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (8 august): Au fost trași la sorți câștigătorii cărții, prin Random.org:

12Aceștia sunt:

1. Mihaela Savu

2. Anton Sava

3. Ales de către echipa Filme-cărți.ro: dragos tutulan.

Felicitări!

Articole similare

Nou la Editura Polirom. Fragment din Radu Polizu, „Printre zeii goi. India, între extaz și miracol”

Jovi Ene

Concurs: Câștigă un pachet de 3 cărți pentru copii, oferite de Editura NICULESCU! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Eminescu explicat fratelui meu, volumul Ioanei Bot, o noua aparitie la Editura Art

Jovi Ene

15 comments

madalina iliuta 1 august 2016 at 11:53

Nu m-am gandit sa manipulez in mod special pe cineva, dar mi-ar placea sa invat sa nu ma las eu manipulata.

dragos tutulan 1 august 2016 at 12:44

As vrea sa manipulez oamenii sa citeasca cat mai multe carti. Voi incepe, probabil, cu cei apropiati… Exista, astazi, o lipsa acuta de interes in ceea ce priveste cititul cartilor. As manipula oamenii pana acolo incat i-as convinge sa-si faca biblioteca sau colt de lectura!

Groza Emil 1 august 2016 at 13:23

As dori să îi manipulez exact pe acei oameni care încearcă la rândul lor să îi manipuleze pe alții.Care doar încearcă…pentru ca ei nu au cartea aceasta. :))

Cristina A 1 august 2016 at 14:18

Nu intentionz sa fac asta, nu m-am gandit niciodata, poate doar sa conving copiii, tinerii, sa citeasca mai mult.

Lazar Adrian 1 august 2016 at 15:16

Pe fiul meu, ca sa nu mai faca rau 😀

Mihai 1 august 2016 at 15:21

As dori sa manipulez oamenii din viata mea, sa ajunga la cea mai buna varianta a lor.

Nu sa le impun eu nimic, ci doar sa ii fac pe ei sa descopere, ramanand la alegerea lor, ce considera ca e mai bun pentru ei.

Alina 1 august 2016 at 15:29

pe sot!

Alina S 1 august 2016 at 16:41

Pe toti cei care lucreaza in domeniul publicitatii, pentru a-i determina sa nu ne mai manipuleze atat.

Anton Sava 1 august 2016 at 19:51

As dori sa pot manipula pe conducatorii nostri, sa-i fac sa construiasca ceva durabil in tara noastra.

Iordana Ferent 1 august 2016 at 21:25

As dori sa pot manipula un director de editura sau eventual doi, pentru a-i convinge sa publice doua carti traduse de mine si fiul meu, doua carti extraordinare, doua carti care imi sunt foarte dragi!

Adrian Florin Cotutiu 1 august 2016 at 23:08

As vrea sa ma pot manipula pe mine insumi, sa fac ceea ce trebuie, cand trebuie.

Anca Iuliana Lazar 2 august 2016 at 13:30

Nu vreau sa manipulez pe nimeni, dar cartea doresc sa o citesc 🙂

Magdalena Lazanu 5 august 2016 at 15:47

As putea face multe lucruri cu aceasta carte.As vrea sa-mi manipulez colegii sa ma asculte.Sunt sefa clasei si am o clasa foarte rebela.As vrea sa fim o clasa unita care sa fie cea mai tare din scoala.

Delia Miron 6 august 2016 at 13:47

Este un antagonism provocator in titlul acestei carti.Manipularea si cinstea ,teoretic, nu sunt congruente. Punandu-le alaturi,prin paradoxul lingvistic creat, deja suntem oarecum manipulati.Suntem „manevrati” sa dorim sa avem cartea, sa o citim,fara a fi constransi prin nimic, fie ca suntem cinstiti sau nu.
Dar oamenii necinstiti nu cred ca citesc acest blog.
Nu vreau sa manipulez pe nimeni.

Stancu Valentin 7 august 2016 at 17:22

Inca nu am citit cartea, dar cum se adresează ”oamenilor cinstiți” , cred că singura persoană care poate fi manipulată în mod cinstit este propria persoană.

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult