Concurs: Câștigă trei cărți ”Negru și Roșu”, de Ioan T. Morar! – ÎNCHEIAT!

DESPRE AUTOR

Jovi Ene

Îmi place să citesc, pe scurt. Așa că am avut ideea acestui blog colectiv cultural prin 2009, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Doar o pasiune, sunt doar un cititor și un pasionat de filme, nicidecum un critic.( 56 )
 • Cr2013

  Do Not Cross de Dora Pavel deoarece este un roman captivant, care m-a facut sa nu las cartea din mana prea usor. Un roman inedit in literatura romana, cu tente homoerotice, trebuie neaparat citit!

 • Alexandra

  Cartea mea de suflet din colectia Fiction Ltd. este Zilele regelui, de Filip Florian, motanul m-a fascinat efectiv.

 • Ursu George

  ”Jacob se hotaraste sa iubeasca”, Catalin Dorian Florescu, pentru că reprezintă o trecere in revista a problemelor, deloc putine ce se ivesc in comunitatile pluri-etnice din Romania… Reintoarcerea si rememorarea Romaniei printr-un scriitor stabilit in Elvetia si scriitor de limba germana reprezinta o aura fantastica regasita (foarte posibil) doar acestui roman.

 • Isabela R.

  „Jurnalul lui Dracula” de Marin Mincu este o carte ce mi-a starnit interesul datorita titlului.Pe parcursul lecturii am descoperit faptul ca autorul capteaza atentia cititorului prin istorisiri macabre si legende cu vampiri.Cartea este scrisa cu ideea de a privi actiunea din perspectiva lui Vlad Tepes si de a relua inca o data isoria sa intr-o noua formula plina de savoare.Recomand aceasta carte tuturor mai ales persoanelor care doresc sa invete istoria unui domnitor al tarii noastre.O carte cu adevarat interesanta.

 • Alexandra

  Sînt o babă comunistă de Dan Lungu. Pentru că nu sînt o babă comunistă.

 • horade

  Voi alege cartea „Do Not Cross” scrisa de Dora Pavel. deoarece am citit multe recenzii pozitive pe bloguri si m-a atras subiectul controversat dezvoltat de autoare.

Comentariile nu sunt permise.