Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)

AstrocatConcursul nostru din această săptămână pune la bătaie o carte de la Editura Pandora M:

Este vorba de un exemplar din recenta apariție, „Profesorul Astro Cat și frontierele universului”, de Dr. Dominic Walliman și Ben Newman.

Despre carte:

Profesorul Astro e cea mai deșteaptă pisică din câte s-au văzut – atât de deșteaptă, încât are câte o diplomă în fiecare materie de sub Soare! Că veni vorba despre Soare, se întâmplă să știe foarte multe și despre el. Din Profesorul Astro Cat și Frontierele Universului vei afla absolut totul despre stele, planete, sistemul solar, galaxii și Univers. Profesorul Astro s-a asigurat că așa va fi – e o felină foarte greu de mulțumit!

În fiecare noapte, când Soarele coboară la orizont, ultimele sale raze transformă cerul într‑o frumoasă panoplie colorată. Pe măsură ce se lasă întunericul, aceste culori se transformă într‑un fundal albastru‑închis, pe care apar, ca într‑o tapiserie, multe stele strălucitoare. Când privești stelele și întunericul care le înconjoară, te uiți de fapt la cel mai mare lucru care există: Universul!

Dar unde se duce Soarele nostru noaptea? Din ce sunt făcute stelele și de unde au venit? Suntem singuri în Univers sau ar mai putea fi încă o fată sau un băiat pe o planetă îndepărtată, privind cerul și punându‑și aceleași întrebări?

Universul nostru este foarte complicat și mulți cercetători și‑au petrecut viețile încercând să dezvăluie cele mai mari secrete ale sale. De fapt, multe secrete încă nu au fost descoperite, dar nu vă îngrijorați, Profesorul Astro este aici să vă ajute, iar eu sunt aproape cea mai deșteaptă pisică vagaboandă pe care o veți cunoaște vreodată! Așa că închideți trapele și puneți‑vă centurile de siguranță, pentru că e timpul să decolăm și să descoperim Frontierele Universului, cu Profesorul Astro Cat!

Pentru a castiga cartea oferită, vă rugăm să răspundeţi la următoarea întrebare:

Care este cartea preferată pentru copii de la Editura Pandora M?

Condiţii de participare:

 • folosiţi o adresă de e-mail validă;
 • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.), pe platforma de comentarii de pe site sau pe cea via Facebook;
 • caştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana duminică, 19 iunie 2016, inclusiv, iar castigatorul va fi anunțat pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde va primi volumul  Profesorul Astro Cat și frontierele universului”, de Dr. Dominic Walliman și Ben Newman.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (20 iunie 2016): Câștigătorul a fost tras la sorți prin Random.org:

12Acesta este: Meli.

Felicitări!

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

13 Raspunsuri la “Concurs: Câștigă cartea „Profesorul Astro Cat și frontierele universului”, oferită de Editura Pandora M! – ÎNCHEIAT!”

 1. Cel mai mult imi plac cartile MOG, pisica uituca si MOG si bebelusul.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Alina S says:

  Imi plac cele doua carti cu Frank Einstein aparute pana acum. Asteptam si altele.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. Ana-F says:

  Superscoala drei Rapscott – Elise Primavera

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 4. Gabriela Versan says:

  „Te iubesc zi și noapte” de Smriti Prasadam-Halls și Alison Brown

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 5. Lazar Adrian says:

  Elmer şi prietenii lui. Carte de povești cu autocolante

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 6. Serban Cornel says:

  cartile cu Mog

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 7. Anca Lazar says:

  Sunt timid

  Autor: Karen Bryant Mole

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 8. Catalina Ghitulescu says:

  Pentru ca sunt bunica unei frumoase printese care la toamna va avea 4 anisori, prefer carti potrivite pentru fetite, dar pentru ca sunt chimista consider ca de mici copii trebuie sa aiba parte si de o educatie stiintifica, adecvata bineinteles nivelului lor de intelegere. Deci as preferadin seria Mica printesa cartea “Vreau sa fac eu singura”, cartile cu pisica Mog

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 9. Cristina A says:

  Recomand copiilor orice carte din colectia ” Cina a fost?”, mi se pare o colectie foarte reusita si bine- venita, personalitati ale istoriei cunoasterii umane, prezentate pe intelesul copiilor, si aleg volumul ” Cine a fost Albert Einstein?”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 10. glodeanu-carata catalina says:

  nu am o carte anume dar mi-ar placea s-o citesc pe asta, care o pune editura pandora m in joc.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 11. horade says:

  Eu voi alege istoria, asa ca propun cartea “Iulius Cezar” de Rachel Firth.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 12. Meli says:

  Fred. Prietenul imaginar, de Eoin Colfer

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 13. Adrian Florin Cotutiu says:

  Căpitanul Jack și Pirații

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium