Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă 2 cărți ”Hobbitul” și 2 invitații duble la filmul ”Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri”! – ÎNCHEIAT!

Hobbit 3_afisCiteşte şi cartea, şi vezi şi filmul. Noi ţi le oferim pe ambele.

De la Peter Jackson, regizorul şi producătorul premiat cu Oscar, vine filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri”, a treia parte din trilogia creată în urma adaptării capodoperei „The Hobbit / Hobbitul”, scrisă de J.R.R. Tolkien. Romanul «Hobbitul» de J.R.R. Tolkien, care stă la baza ecranizării filmului, a fost publicat în traducere românească la Editura RAO.

Filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 19 decembrie 2014, fiind proiectat în format 3D şi IMAX 3D.

Raspunde corect la întrebarea de concurs şi ai şansa de a câştiga două premii, constând (fiecare) dintr-un exemplar din romanul Hobbitul şi o invitaţie dublă la filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri”.

Disclaimer: Invitațiile duble sunt valabile în săptămâna de după premieră (22-25 decembrie 2014), de luni până joi, doar la proiecţiile Cinema City din SUN Plaza din Bucureşti sau la Cinema City din ţară. Lista acelor cinematografe este aici: http://www.cinemacity.ro/cinemas

Despre film:

„Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri” aduce pe marile ecrane o încheiere de proporţii epice pentru aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman), Thorin Oakenshield (Richard Armitage) şi Compania Piticilor. Piticii din Erebor şi-au recâştigat bogăţia vastă a ţării lor natale, dar acum trebuie să suporte consecinţele de a-l fi dezlănţuit pe teribilul Dragon, Smaug, asupra bărbaţilor, femeilor şi copiilor fără apărare din Oraşul de pe Lac.

Regele de sub Munte, Thorin Oakenshield, sacrifică prietenia şi onoarea în căutarea legendarei pietre Arken. Neputând să-l ajute pe Thorin să vadă lucrurile raţional, Bilbo este determinat să facă o alegere disperată şi primejdioasă, neştiind că pericole şi mai mari se află înainte.

Un vechi duşman s-a reîntors în Pământul de Mijloc. Sauron, Lordul Întunecat, a trimis patru legiuni de Orci, într-un atac pe furiş asupra Muntelui Singuratic. Pe măsură ce întunericul se aproprie de conflictul înteţit, Piticii, Elfii şi Oamenii trebuie să decidă – fie sunt uniţi, fie sunt distruşi. Bilbo se află în situaţia de a lupta pentru viaţa lui şi a prietenilor săi, când cinci oştiri măreţe pornesc la război.

Pentru a câștiga unul dintre premiile oferite, va rugam sa raspundeti la urmatoarea intrebare:

Ce așteptări aveți de la ultima parte din Hobbit? (Menționați în răspuns, obligatoriu, și orașul în care veți merge la film)

Condiţii de participare :

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, de pe același computer etc.);
  • se vor desemna doi câștigători ai pachetului carte+film, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată, unul prin tragere la sorti prin intermediul Random.org și unul pentru cel mai inspirat răspuns, de către echipa Filme-cărți.ro.

ATENȚIE!

Concursul este valabil doar pentru persoanele care pot ajunge la film, doar acestea vor primi cartea+invitația dublă!

Asteptam comentariile dvs. pana joi, 18 decembrie 2014, ora 20.00, iar castigatorii vor fi anuntați pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde vor primi pachetul format din: romanul Hobbitul + o invitaţie dublă la filmul Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri/The Hobbit: The Battle of the Five Armies.

Vă rugăm să urmăriți această pagină și adresa de e-mail joi seara, câștigătorii trebuie anunțați organizatorilor până vineri la prânz!

Succes!

Concursuri Online

Later edit (18 decembrie 2014): Au fost desemnați cei doi câștigători:

1. Câștigătorul ales prin tragere la sorți este Mihaeladm: ”Ce astept de la Hobbit ? Contrariul a ceea ce asteapta majoritatea : mai putine efecte speciale si mai multa grandoare. Prima parte a Hobbit a fost o dezamagire in sensul asta pentru mine, prea multe efecte speciale care i-au umbrit tocmai partea de mitologie ce m-a sedus pe mine la LOTR.
Orasul in care am sa merg (oricum) la Hobbit este Ploiesti.”

Tragerea la sorți:

122. Câștigătorul ales de către echipa Filme-cărți.ro pentru cel mai inspirat răspuns este Ancuta: ”Adevarul este ca in comparatie cu Stapanul Inelelor, care avea trei volume si s-au putut face trei filme bune din ele, incercarea de a face din hobbitul (o singura carte nu extraordinar de mare) trei filme la fel ca Stapanul Inelelor nu mi s-a parut prea inspirata. Stapanul Inelelor m-a tinut mai mult cu sufletul la gura si m-am uitat de foarte multe ori la filme de cand au aparut, insa nu am simtit neaparat nevoia sa revad Hobbitul. Sper ca ultima parte sa mai repare acest lucru si sa nu mai avem acele scene lungi, in care in 10 minute se intampla o pagina din carte, sa avem parte de un suspans mai mare (ceea ce este posibil, avand in vedere ca e totusi finalul). Nu am indoieli in ceea ce priveste efectele speciale – pentru ca nici pana acum nu am fost dezamagita. In concluzie, astept cu nerabdare sa vad filmul, as reciti si cartea (am citit-o acum foarte mult timp si sincer, chiar nu imi mai amintesc detalii) si chiar zilele acestea ma gandeam daac oare nu mai exista vreo urmare a Stapanului Inelelor pe undeva, pentru ca o sa-mi fie dor de aceste productii. Da, chiar am devenit putin nostalgica, gandindu-ma ca este ultimul film care mai apare despre Bilbo, Frodo, Gandalf si toti ceilalti.
Orasul: Bucuresti”

Întrucât Ancuța nu a răspuns la mesajul nostru în termen de 2 zile, premiul merge spre al doilea cel mai inspirat răspuns, respectiv: Silvia Pirjol – ”Mi-as dori ca inchierea povestii lui Bilbo Baggins sa fie apoteotica – prin story, efecte speciale, emotie. Sa fie o parte din bucuria Craciunului, fiindca deja in zilele Craciunului aparitia unui nou film marca Peter Jackson, ecranizand o carte a lui J.R.R Tolkien, a devenit un mic ritual care ne bucura pe toti, mici si mari. N-am citit “Hobbitul” lui Tolkien, dar ma astept sa fie o carte la fel de faina ca “Stapanul inelelor”. Furata de fantezia lui Tolkien si a lui Peter Jackson, am uitat si eu sa precizez orasul, imi cer scuze: Bucuresti.”

Felicitări!

Articole similare

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Dincolo de Marte și Venus”, de Dr. John Gray! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Virtual Journey – 28 iulie

Jovi Ene

Festin literar la Editura Nemira: 7 titluri de citit în această toamnă

Jovi Ene

45 comments

Cojocar Viorel 15 decembrie 2014 at 10:34

Asteptarile mele sunt ca filmul sa intreaca primele doua parti, atat in actiune cat si in invingere. Multumim pentru concurs!

Cojocar Viorel 15 decembrie 2014 at 10:36

Am uitat sa precizez localitatea : Constanta.

Silvia Pirjol 15 decembrie 2014 at 11:18

Mi-as dori ca inchierea povestii lui Bilbo Baggins sa fie apoteotica – prin story, efecte speciale, emotie. Sa fie o parte din bucuria Craciunului, fiindca deja in zilele Craciunului aparitia unui nou film marca Peter Jackson, ecranizand o carte a lui J.R.R Tolkien, a devenit un mic ritual care ne bucura pe toti, mici si mari. N-am citit „Hobbitul” lui Tolkien, dar ma astept sa fie o carte la fel de faina ca „Stapanul inelelor”.

Silvia Pirjol 15 decembrie 2014 at 11:19

Furata de fantezia lui Tolkien si a lui Peter Jackson, am uitat si eu sa precizez orasul, imi cer scuze: Bucuresti.

Alina S 15 decembrie 2014 at 11:53

Ma astept ca Binele sa invinga Raul, ca de obieci, in bunul spirit american, insa sa fiu, totusi, luata prin surprindere de modalitate.
Oras: Cluj-Napoca

Raluca 15 decembrie 2014 at 12:00

Astept efecte speciale, emotii puternice si triumful binelui 🙂
oras: Bucuresti

alex 15 decembrie 2014 at 12:11

Sa fie cu mai multe efecte speciale.
Daca o sa castig, invitatia o sa o donez(Gaesti – nu exista cinematograf) de exemplu primului care a scris comentariu pentru a participa la concurs.

Marilena 15 decembrie 2014 at 12:55

Imi doresc sa imi ofere senzatia ca ma aflu acolo, in poveste; imi doresc sa vad peisaje si efecte deosebite; mai ales sper sa nu vad un final trist.

Oras: Bucuresti

Coroi Marian 15 decembrie 2014 at 13:28

Ma astept sa fie mult mai bun ca primele doua parti si sa aiba un final in genul LOTR.
Bucuresti.

Lazar Adrian 15 decembrie 2014 at 14:15

Ma astept ca filmul sa fie cel putin la fel de captivant si plin de actiune ca si partile celelalte.

Jovi 15 decembrie 2014 at 17:13

Orașul în care vei merge la film?

Lazar Adrian 15 decembrie 2014 at 17:24

Bucuresti

Alexandra M. 15 decembrie 2014 at 16:07

Astept filmul cu nerabdare. Mi-au placut si primele parti, dar sper ca acest film sa le intreaca, da fie captivant si sa ma tina in suspans.
Timisoara

Daneliuc Diana 15 decembrie 2014 at 16:37

Bilbo, hobbitul conservator, este un personaj complet: aventuros, romantic, are bun-simt, curajos si…amuzant!
Astept sa vad filmul cu efecte speciale foarte interesante si personaje + creaturi foarte bine conturate.
Era sa uit! Coloana sonora trebuie sa insemne emotie si suspans!! Intr’un cuvant: GENIAL!

Daneliuc Diana 15 decembrie 2014 at 16:38

Scuze. Oras: Bucuresti

constantin maricica 15 decembrie 2014 at 17:04

mi ar place sa fie ceva neprevazut in final dar frumos, iar filmul sa se ridice in toate punctele de vedere la asteptarile noastre!

Jovi 15 decembrie 2014 at 17:13

Orașul în care vei merge la film?

klau 15 decembrie 2014 at 17:59

astept mai multa actiune si mai putina poveste. Bucuresti

Andra T. 15 decembrie 2014 at 19:52

Am asteptari uriase. Le-am urmarit de fiecare data cu sufletul la gura si cred ca de aceasta data ma vor face sa mi-l inghit.Sunt total fascinata de aceasta lume si din pacate, nu am cartea. Simt nevoie neaparata sa citesc si sa vad si acest film. Aceste filme m-au captivat, m-au prins bine si eu am fost cea care nu a vrut sa i se dea drumul. Hobbitul, fara doar si poate, merita toate laudele posibile din aceasta lume. Ne vedem la film, cred!

Andra T. 15 decembrie 2014 at 19:56

Oras: Constanta.

D. Mihail 15 decembrie 2014 at 19:59

Buna seara…am vazut trailerul si lansarea din UK parca…si cred ca este fabulos…”unexpected” de bun…va fi cu siguranta un film pe masura asteptarilor fanilor seriei…abia astept sa-l vad :D. Sunt din Bucuresti.

StefaN 15 decembrie 2014 at 22:14

Eu mi-as dori ca aceasta ultima parte sa detina un final de la care, peste ani, sa mai poata scoate o alta trilogie 😀

Oras: Bucuresti

Florescu Andreea 15 decembrie 2014 at 22:42

Am citit toate cartile, insa filmele le-au intrecut cu mult. Asa ca in incheierea trilogiei Hobbitul ma astept la un final grandios, efecte speciale bune marca Peter Jackson, suspans, aventura, emotii si multe lacrimi. Dar, se stie, toate lucrurile bune au un sfarsit. Si am presimtirea ca ultima parte va incununa cu succes nu numai trilogia Hobbitul, ci si Stapanul Inelelor. (Constanta)

Ancuta 15 decembrie 2014 at 23:14

Adevarul este ca in comparatie cu Stapanul Inelelor, care avea trei volume si s-au putut face trei filme bune din ele, incercarea de a face din hobbitul (o singura carte nu extraordinar de mare) trei filme la fel ca Stapanul Inelelor nu mi s-a parut prea inspirata. Stapanul Inelelor m-a tinut mai mult cu sufletul la gura si m-am uitat de foarte multe ori la filme de cand au aparut, insa nu am simtit neaparat nevoia sa revad Hobbitul. Sper ca ultima parte sa mai repare acest lucru si sa nu mai avem acele scene lungi, in care in 10 minute se intampla o pagina din carte, sa avem parte de un suspans mai mare (ceea ce este posibil, avand in vedere ca e totusi finalul). Nu am indoieli in ceea ce priveste efectele speciale – pentru ca nici pana acum nu am fost dezamagita. In concluzie, astept cu nerabdare sa vad filmul, as reciti si cartea (am citit-o acum foarte mult timp si sincer, chiar nu imi mai amintesc detalii) si chiar zilele acestea ma gandeam daac oare nu mai exista vreo urmare a Stapanului Inelelor pe undeva, pentru ca o sa-mi fie dor de aceste productii. Da, chiar am devenit putin nostalgica, gandindu-ma ca este ultimul film care mai apare despre Bilbo, Frodo, Gandalf si toti ceilalti.
Orasul: Bucuresti

Jovi 19 decembrie 2014 at 10:47

Ești una dintre câștigătoare, așteptăm de urgență datele pe e-mail!

Boloca George 16 decembrie 2014 at 00:07

Ma astept sa fie mult mai bun ca primele doua parti si sa aiba un final in genul LOTR
Bucuresti

Oana Mosteanu 16 decembrie 2014 at 16:21

Actiune intensa, sa ne tina cu sufletul la gura si bineinteles sa invinga binele.
Bucuresti

Stefanescu Mihaela 16 decembrie 2014 at 19:52

Astept la fie la fel de palpitant ca si primele parti.

Bucuresti

Iasmina 16 decembrie 2014 at 20:06

Ma astept sa avem parte de efecte speciale deosebite, actiune incitanta si de o prestatie la fel de buna ca si pana acum a actorilor. Oras: Timisoara

Csoka Eugen 16 decembrie 2014 at 20:44

Rezolvarea finala in mod original.Efecte speciale si palpitatii o sa avem in mod sigur.

RM 16 decembrie 2014 at 21:54

Ma astept sa fie o incununare a talentului lui Peter Jackson si al tuturor celor care au muncit sa transpuna pe ecran povestea lui Tolkien. Ma astept la o coloana sonora epica, in bunul stil al lui Howard Shore. In final, ma astept sa-l vad, in sfarsit, pe Benedict Cumberbatch in rolul Necromantului, caci in rolul lui Smaug a fost pur si simplu de neegalat. 😀 Astept multa actiune, emotie, peisaje ce-ti taie rasuflarea si o poveste convingatoare si de neuitat. 😀 Dupa cum vedeti, am asteptari foarte mari de la finalul seriei Hobbitul. 😀

Orasul: Bacau

Alexandru 16 decembrie 2014 at 22:11

Astept o alta incursiune in lumea creata de J.R.R. Tolkien redata apoi de P Jackson.

Alexandru 16 decembrie 2014 at 22:12

Pitesti

Bidianu Dan Valentin 16 decembrie 2014 at 22:21

Astept sa fie mai bun ca primele doua, mai lung si sper sa se gandeasca serios sa faca un serial in genul la game of thrones in universul asta pentru ca trebuie sa astepti prea mult dupa un film(2-3 ani)iar intr-un serial ar incapea mai mult 🙂
Cluj-Napoca

Mihaeladm 17 decembrie 2014 at 00:39

Ce astept de la Hobbit ? Contrariul a ceea ce asteapta majoritatea : mai putine efecte speciale si mai multa grandoare. Prima parte a Hobbit a fost o dezamagire in sensul asta pentru mine, prea multe efecte speciale care i-au umbrit tocmai partea de mitologie ce m-a sedus pe mine la LOTR.
Orasul in care am sa merg (oricum) la Hobbit este Ploiesti.

Jovi 19 decembrie 2014 at 10:43

Ești una dintre câștigătoare, așteptăm de urgență datele pe e-mail!

Florentina Isabella Mandoc 17 decembrie 2014 at 09:42

Mă aştept să fie cel puţin la fel de spectaculos şi de profund ca primele, prin alegorii, analogii şi metafore. Sunt convinsă că vor fi efecte speciale foarte faine dar pe mine mă interesează mai mult jocul actorilor şi scenariul, la acestea rezonez mai bine, deci le voi urmări cu atenţie. Nu am citit cartea încă pentru că am vrut să văd filmele înainte 🙂 Voi merge la Cinemacity în Piteşti.

Neagu Camelia 17 decembrie 2014 at 10:18

Tot universul cărţilor mele este reprezentat de aventură şi SF,iar apariţia trilogiei Stăpânul inelelor a fost ca un premiu pe care l-am meritat cu prisosinţă. Însă apariţia fimului „Hobbitul” m-a lăsat fără cuvinte, este o peliculă extraordinară şi urmărirea acestuia 3D, aşa cum am văzut celelalte 2 părţi, te face parte din acţiune.Şi acum după 2 ani de la apariţie îmi aduc aminte cum începe prima parte-momentul în care intri practic în casa lui Bilbo şi te transpui în universul hobbiţilor.
Ca aşteptare de la ultima parte am speranţa că nu se va termina aici, că până la urmă va mai fi o altă producţie la fel de spectaculoasă, este greu să aştepţi un an ca să apară filmul şi dintr-o dată să nu mai ai ce să aştepţi. Oraşul este Bucureşti.

Mihai Oana 17 decembrie 2014 at 13:08

Imi doresc sa vad triumful binelui asupra raului si multe efecte spectaculoase.
Oras: Bucuresti

duran marcel 17 decembrie 2014 at 22:04

Daca va fi la fel de bun precum celelalte eu ma declar multumit. Sper sa fie bun pentru ca abia l am asteptat. Mai sper sa mai fie si alte parti. Bucuresti

Mihai Tanasie 17 decembrie 2014 at 22:46

Ma astept sa fie unic sau sa se ridice la nivelul asteptarilor. La mine nu este cinematograf in Mehedinti, dar poate ma voi deplasa la Bucuresti!

Mihailescu Adriana 18 decembrie 2014 at 12:00

Sincer?
Ma astept la un final cu happy-end si ca tot filmul sa fie precum a fost laudat… Din ce am citit in cronicutele celor care l-au vazut deja,am inteles ca este mai tare ca primele.
Bucuresti.

Diana Iulia 18 decembrie 2014 at 16:41

Mă aștept la un film grandios, plin de acţiune și efecte speciale pe măsură.
M-aș bucura tare mult să am și cartea. (Cluj-Napoca)

Iulia Boiu 18 decembrie 2014 at 18:19

Asteptari chiar mari. Au setat asteptarile astea primele parti. Deci nu pot sa ma astept la dezamagiri.

iulia iacobetare 18 decembrie 2014 at 18:50

Prietenie, curaj inegalat, maretie, emotie, iubire, intelepciune, umor,tristete, speranta, suspans toate intr un singur film.
Constanta

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult