Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Citilă Iepurilă te invită la lectură!

Articol publicat de Jovi pe 13 Aprilie 2017
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

Iată că Citilă Iepurilă a revenit și anul acesta la Editura Herald. Între 6 și 21 aprilie, Citilă Iepurilă te va ajuta să aduci fericire in sufletele celor dragi. Astfel, vei putea să te bucuri alături de apropiații tăi de titluri care abordează cele mai căutate subiecte ale momentului.

Însă atenție! Citilă Iepurilă a adus cu el și un coș plin de ouă cu reduceri. Intră pe www.edituraherald.ro și descoperă cărțile care se bucură de reduceri speciale.

E momentul să savurezi din plin plăcerea lecturii! În secțiunea „Noi apariții” vei descoperi o reducere de 20% la cele mai noi și mai incitante titluri ale Editurii Herald, din domenii variate precum: psihologie, psihoterapie de cuplu, știință, parentaj, filosofie, texte fundamentale și mindfulness. La categoria „Bestsellers”, Citilă Iepurilă ți-a pregătit multe surprize. Cele mai apreciate titluri te așteaptă cu o reducere de 30%. Caută printre rafturile Herald în categoria Selecția editorului” titlurile alese cu multă grijă pentru tine și care beneficiază fiecare de o reducere de 40%. Vei descoperi o lume fascinantă și plină de înțelepciune.

Te așteptăm cu drag în universul cărților Herald!

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium