Stiri

Cea de-a cincea ediție a Revelionului ca Altădată are loc În Culise

Revelion 2016Ți-ai imaginat vreodată că poți să faci revelionul în teatru? Pe 31 decembrie de la ora 19:00, actorii În Culise te invită să petreci o noapte pe care ți-o vei aminti tot restul vieții. Cu program de spectacol și comedie românească, bucate alese și licori delicioase, cea de-a cincea ediție a Revelionului ca Altădată transformă mansarda din La Scena (Calea Călărașilor nr. 55) într-un loc ideal pentru a sărbători trecerea dintre ani.

Combinând clasicul cu neconvenționalul, Revelionul ca Altădată#5 îți oferă o experiență memorabilă și te invită într-o incursiune în lumea actorilor, să simți gustul petrecerilor care se întâmplă numai în culise. O noapte specială cu prieteni, spectacol de teatru și comedie, completate cu muzică live, dans, mâncare și băutură, care împing distracția până în zori.

Urmăm rețeta deja de succes, iar gazdele în noaptea dintre ani vor fi actorul Flooooriiiiin Frățilă și maestrul Cristian Bajora, care promit să întrețină atmosfera cu ghidușii, glume proaspete, stand up comedy și alte surprize delicioase. Ca la orice eveniment care se respectă, maeștrii de ceremonii vor fi ajutați și susținuți de o prezență feminină angelică – Teodora Roșu. Spectacolul comic va fi asigurat de actorii Alex Vlad, Bianca Mateescu, Grațiela Popa, Mihai Bădoi și Ionuț Gurgu, care vor reanima scenete celebre ale anilor ’80 și momente amuzante pe care le trăim cu toții în viețile de zi cu zi. Mai mult, în pauzele de spectacol în care mai vorbim și mai ciocnim, ne vor încânta cu muzică live artiștii Mihai Moșoi și Vasile Pitonov.

Revelion ca altadata In Culise7

Vor fi nelipsite băuturile fine, adevărate miracole cu alcool, și meniul artizanal – o explozie de gusturi și arome tradiționale, dar și preparate din bucataria internațională – disponibile toată noaptea la open bar (cu comanda adusă la masă) și open buffet. Urechile ne vor fi răsfățate de muzica live, iar picioarele nu vor sta locului atunci când Ivanna va încălzi ringul de dans. Să ciocnim, să ne bucurăm, să ne distrăm!

Revelion ca altadata In Culise1

Biletele se pot achiziționa ulterior rezervării din Calea Călărașilor nr. 55 (Teatrul În Culise din mansarda La Scena). Pentru informații și rezervări 0735.026.762 sau teatru@inculise.ro. Până pe data de 15 Decembrie 2015 îți poți achiziționa biletul la revelion pentru numai 300 lei. După 15 Decembrie biletul va costa 400 lei.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, OrașulM.eu, Radio Romania Cultural, 4arte.ro, PeLipscani.ro, Cinemagia, CalendarEvenimente.ro, Eva.ro, InOras.ro, Autentici.ro.

Mai multe detalii pe www.inculise.ro

Revelion ca alatadata In Culise3

Articole similare

ICR Berlin – Programe care bat la usa!

Delia Marc

Lansare de carte Brașov: ,,Manual pentru bunici” de Arcadia Solum, prima carte de grandparenting din România

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (16 – 22 martie 2015)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult