Stiri

Câştigătorul concursului „un film documentar la alegerea ta, oferit de FilmExpress.ro”

A venit momentul să desemnăm câştigătorul concursului promovat de Filme-carti.ro şi FilmExpress.ro, având ca premiu un voucher în valoare de 100 lei, respectiv un DVD (documentar) la alegerea câştigătorului.

Asa cum am spus la momentul concursului, castigatorul va fi ales de un juriu format din editorii Filme-carti.ro.

Patru editori de-ai nostri au ales urmatoarele patru raspunsuri:

Alartes a ales comentariul scris de ana maria v.:

http://www.filmexpress.ro/dvd/4260110583374/Advent-and-Christmas-in-Old-Germany.html
„In aprilie se implinesc 5 ani de cand sunt angajata. Ultimul venit nu e chiar bine primit si uneori i se dau sarcini care nu ii apartin, doar pe motiv ca e ultimul venit. Asta mi s-a intamplat si mie, doar ca am avut-o alaturi de mine o colega. Am iubit-o ca pe mama mea, diferenta dintre ea si mama fiind doar de 8 ani. De aproape un an ea este in Germania la munca. Va fi primul ei Craciun acolo si vreau sa vad acest documentar .. pentru ea. Vreau sa traiesc Craciunul alaturi de ea, uitandu-ma la acest documentar. Eu voi vedea partea veche, ea partea noua. Ne vom compelta perfect.”

-Delia a ales comentariul lui Klaus Nether:

„http://www.filmexpress.ro/dvd/5030697015921/Carl-Sagan-s-Cosmos.html

Carl Sagan a facut cel mai bun documentar despre TOT. Din pacate nu exista nici un documentar mai recent cu care sa-l compar. Idei filozofice, religie, fizica, chimie, istorie, biologie, astronomie, genetica etc rezumatul celor mai importante cunostinte ale omenirii in 13 ore. Vedeti acest documentar sau cititi una din cartile lui, va recomend “Lumea bântuită de demoni: știința ca o lumânare în întuneric” si o sa aveti sentimentul ala ca ati pierdut din vedere lucrurile cu adevarat interesante.”

-Codrut a ales comentariul scris de ana maria v. (vezi mai sus)

Jovi a ales comentariul lui Avram Mihail Sorin:

„http://www.filmexpress.ro/dvd/5948221101272/Colectia-In-cautarea-lumilor-pierdute-5-DVD-uri-In-cautarea-lumilor-pierdute.html
Am ales aceasta colectie intrucat, pentru a ne cunoaste si a descifra sensul existentei noastre trebuie in primul rand sa ne cunoastem istoria. In special istoria ascunsa, cea care ne este relevata numai din cateva indicii si care ne poate revela originea si, cine stie, poate chiar sensul vietii si existentei noastre pe aceasta planeta.
Urmaresc cu deosebita placere aceasta categorie de documentare prezentate pe diferite canale si in special Discovery, dar, din pacate, pe unele le-am pierdut si mi-ar face o deosebita bucurie sa am posibilitatea sa le vizionez.

Prin urmare, câştigătoarea concursului este Ana Maria V., care va primi din partea FilmExpress.ro DVD-ul ales. Ea va fi contactata prin email de carte reprezentantii site-ului pentru a trimita numele complet şi adresa poştală unde va fi expediat DVD-ul.

Felicitări câştigătoarei şi vă mulţumim tuturor pentru participare!

Articole similare

Concurs: Castiga 6 cărţi “Sinuciderea. De ce a atacat Hitler Uniunea Sovietică”, de Victor Suvorov, oferite de Editura Polirom

Jovi Ene

Concurs: Câștigă trei cărți ”Vremea Moroiului”, de Viorica Răduță! – ÎNCHEIAT!

Dan Gulea

Concurs: Câștigă una dintre cele două cărți semnate de Carl Sagan, oferite de Editura Herald! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

4 comments

ana maria v. 26 decembrie 2011 at 02:00

Multumesc mult. Astept e-mailul dvs.

Reply
Jovi 26 decembrie 2011 at 09:22

Veti fi contactata prin e-mail de partenerii nostri de la FilmExpress.ro.
Sarbatori fericite!

Reply
Larisa M 27 decembrie 2011 at 14:06

Felicitari ana maria! Cand se vor anunta castigatorii la concursul cu carti oferite de Books Express?

Reply
Jovi 27 decembrie 2011 at 15:21

Probabil maine…
Azi ma chinuie si o durere de masea si este si Sf. Stefan…

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult