Stiri

Cartea “Asasin la feminin” intra in Bagajul de Cultura din 17 iulie

Comunitatea SemneBune.ro organizeaza al doilea concurs de recenzie de carte din seria “Bagajul de Cultura” cu premii carti pentru vacanta. Bloggerii impatimiti de lectura sunt invitati sa se inscrie pe http://semnebune.ro/evenimente/inscriere-eveniment/ pentru a primi gratuit spre recenzie volumul “Asasin la feminin”, scris de Monica Ramirez  si oferit de editura Crime Scene.

Volumele pot fi ridicate incepand de duminica, 17 iulie, ora 12, de la ceainaria Serendipity Tea din Bucuresti. Pentru a intra in concurs, bloggerii vor publica pe blogul personal recenzia cartii si vor posta link-ul pe peretele grupului SemneBune de pe Facebook impreuna cu un text de maxim 200 de caractere care sa argumenteze de ce merita citita cartea.

Comunitatea SemneBune va desemna cele mai inspirate recenzii si argumentari votand prin LIKE pana sambata, 23 iulie, ora 18. Primele 3 postari in ordine descrescatoare a numarului total de LIKE-uri vor castiga de la editura Tritonic un pachet de 10 carti (locul 1), un pachet de 5 carti (locul 2), respectiv un pachet de 3 carti (locul 3).

Premierea castigatorilor va avea loc a doua zi, duminica, 24 iulie, la ora 12, la Serendipity Tea.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

Despre SemneBune

SemneBune.ro integreaza informatii despre evenimente cultural-literar, carti, scriitori si editori pentru comunitatea cititorilor si scriitorilor amatori din Romania.

Despre carte

“Asasin la feminin” este un thriller romanesc care pune in lumina psihologia duala a criminalului de sex feminin. Dura dar gingasa, eroina da dovada de curajul nesabuit dar manifersta si teama paralizanta in fata provocarilor cu care se confrunta

Pentru detalii, office@SemneBune.ro

Urmariti SemneBune pe Facebook si Twitter

Articole similare

Editura Herald – Invitatie la Gaudeamus

Jovi Ene

Craciun Sound: concert coral de sarbatori sustinut de Corul Sound

Jovi Ene

Conferințele EBS Radio

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult