Stiri

Binging cu iz românesc de 1 Decembrie, la Netflix

După ce te-ai întors de la parada militară, ai degustat câteva preparate tradiționale românești și ai urat un fericit ”La mulți ani” României, poți să te relaxezi alături de Netflix. Și, în cazul în care începi să te uiți la seriale înainte de a merge la paradă, nu uita că pe Netflix poți să pui pauză și să reîncepi episodul/filmul de unde ai rămas.

Cum este o zi dedicată românismului, iată o listă cu filme și seriale de pe Netflix care includ povești, imagini din țara noastră, actori români sau replici cu referințe la spațiul carpato-danubiano-pontic. Pe scurt, iată ce titluri îți recomandăm pentru un binging cu iz românesc:

Castlevenia (Dracula): Un vânător de vampiri luptă să salveze un oraș asediat de o armată de creaturi nepământene condusă de însuși Dracula. Inspirat de clasicul joc video și de povestea unuia dintre cele mai mitice personaje de pe plaiurile românești.

A Christmas Prince: Regalitate. Iubire. Un prinț de-a dreptul chipeș. El e cea mai importantă misiune a ei de până acum, iar o mare parte din acțiune se petrece în România, la castelul Peleș.

Breaking Bad: Probabil primul serial pe care au făcut binging mulți dintre noi: Breaking Bad prezintă povestea unui prof de chimie bolnav, care se apucă de preparat și vândut metamfetamină. În primul episod nu lipsesc nici replicile în română.

Top Gear: Ei iubesc mașinile și le testează limitele în cele mai diverse moduri și condiții. O emisiune în care celebritățile se întrec cu bolizi de lux și care a fost impresionată de unicitatea Transfăgărășanului.

Captain America: The First Avenger: În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, fragilul Steve Rogers se oferă voluntar pentru experimente științifice care îl transformă în Căpitanul America, supererou. Filmul se lansează pe 1 Decembrie, iar Sebastian Stan joacă și el un rol important.

Mirrors: Kiefer Sutherland joacă în rolul unui agent de pază dificil, care descoperă niște spirite malefice în oglinzile unui magazin distrus într-un incendiu. Aveți grijă, o parte din ”Mirrors” s-a filmat în București…poate nu toate oglinzile au dispărut.

Fury: Un nou recrut trece prin ororile războiului alături de echipajul unui tanc american în luptele crâncene din zilele de pe urmă ale celui de-Al Doilea Război Mondial. În film apare și actrița Anamaria Marinca, în rolul Irmei.

Four Christmases: Sărbătorile de iarnă sunt atât de aproape, încât nu puteam să le trecem cu vederea. Doi tineri îndrăgostiți sunt nevoiți să-și petreacă primul Crăciun împreună, vizitându-și într-o singură zi toți părinții divorțați. Și, dacă sunteți atenți, o veți observa și pe Irena Violette.

Zoolander 2: La zece ani de la obținerea celebrității ca supermodele, Derek și Hansel, legende ale modei, sunt atrași iar în domeniu și recrutați pentru o misiune strict secretă. Iar la un moment dat, în această misiune secretă, apare și Mădălina Ghenea.

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (7 – 13 august 2017)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (14 – 20 septembrie 2015)

Jovi Ene

Gala Art Out 2016 – One world, many cultures

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult