Stiri

9 days of home theatre, 4 ani de În Culise aniversați „acasă”

4 Ani IN CULISETeatrul În Culise deschide anul 2016 cu aniversarea a patru ani de existență prin 9 days of home theatre, un minifestival în care vor defila cele mai noi producții ale teatrului. Așadar, între 9 și 17 ianuarie sunteți invitați „acasă”, în mansarda La Scena (Calea Călărașilor nr. 55), să vă bucurați de spectacol.

Acasă nu e un loc, ci un sentiment. Iar din 2011, pentru mica echipă de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori și iubitori de teatru, „acasă” înseamnă În Culise – pentru că îi găsești aici în fiecare zi. 9 days of home theatre este evenimentul prin ești invitat să intri în casa și în intimitatea acestei echipe de visători care au un singur scop – să furnizeze distracție și bucurie.

După patru ani în care a trăit prin spectacol și a mâncat numai bruschete cu teatru, echipa În Culise te invită să-i cunoști și să experimentezi diversitatea ofertei din mediul independent: comedii delicioase, spectacole romantice (fără sirop), tragicomedii, spectacole erotice, drame puternice sau stand up comedy. În cadrul evenimentului 9 days of home theatre vă puteți bucura de spectacole cu intrare liberă și de noutățile și vârfurile de lance ale acestei stagiuni, printre care se numără: premiera The Blue Room – un spectacol despre sex, avanpremiera Qui est Mohamed? – un spectacol-excursie în intimitatea cuplului modern, Orchestra Titanic – o călătorie teatrală prin vis, Clinica Sinucigașilor – o comedie a speranței, și alte câteva titluri care promit să vă aducă zâmbetul pe bune în acest început de an.

Hai și tu… Acasă, într-o mansardă încăpătoare, care a ținut de cald multor generații de artiști. Acasă, într-un spațiu mare, confortabil și relaxat. Acasă, unde suntem adevărați și avem voie să plângem. Acasă, unde greșim și iertăm, apoi ne distrăm și facem gălăgie. Acasă, unde ne îmbrățișăm, avem răbdare și ne iubim! Acasă, În Culise!

Între 9 și 17 ianuarie va puteti alege spectacolul favorit și să mergeti să petreceți o seară ideală cu prieteni în teatru – în mansarda de pe Călărașilor 55. Detalii despre fiecare spectacol se gasesc pe www.inculise.ro, iar rezervările se fac la 0735026762 sau online pe http://inculise.ro/rezervari-online/

Programul integral al evenimentului:

Sâmbătă 9 Ianuarie
19:00 The Blue Room (Premieră)
21:30 The Blue Room (Premieră)

Duminică 10 Ianuarie
15:00 Qui est Mohamed? (Avanpremieră)

18:00 Povești despre tine

21:00 Scrisori către Rita: The show

Luni 11 Ianuarie
20:00 Omul cu o singură aripă (intrare liberă)

Marți 12 Ianuarie
20:00 LUV (intrare liberă)

Miercuri 13 Ianuarie
20:00 Omul de zăpadă (intrare liberă)

Joi 14 Ianuarie
19:00 Black Friday Love (intrare liberă)

Vineri 15 Ianuarie
21:00 Stand Up Comedy

Sâmbătă 16 Ianuarie
19:00 Orchestra Titanic
21:30 Clinica Sinucigașilor

Duminică 17 Ianuarie
18:00 Povești despre tine
21:00 Un bărbat și mai multe femei

Articole similare

Scriitorii invitați la cea de a II-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură de la Timișoara

Jovi Ene

Piesa de teatru „Niste fete” la un ceai

Jovi Ene

Mîine, 4 noiembrie, are loc deschiderea celei de a XI-a ediții a Zilelor Filmului German

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult