Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (4 votes cast)

Univers Enciclopedic GoldPentru anul 2016, în lista de priorități a Editurii Univers Enciclopedic se numără diversificarea și creșterea numărului de cărți pentru copii tipărite. Este doar mijlocul lui februarie, iar pe site deja au fost publicate 5 titluri noi.

Fiecare dintre cărțile pe care le găsiți pe www.universenciclopedic.ro a înregistrat deja un mare succes în rândul micilor cititori și al părinților acestora, deopotriva, în țări din Europa și nu numai.

Temele poveștilor sunt din cele mai diverse, cu numeroase personaje frumos ilustrate în pagini. Animale fantastice și vrăjitoare bune sunt gata să le arate micilor cititori, la finalul fiecărei povești, că prietenia, bunătatea, curajul și imaginația sunt adevărate virtuți care ar trebui să fie înțelese și urmate. Astfel, alături de cărțile de povești clasice, pe care probabil deja le aveți în biblioteci, Editura Univers Enciclopedic JUNIOR vă propune următoarele titluri:

1. Urmel iese din ou. O poveste care are în centrul atenției un pui de dinozaur, construită în jurul venirii lui pe lume, după ce oul este adus de un iceberg pe o insulă pe care toate animalele Profesorului Habacuc Tibatong vorbesc. Îi va atrage cu siguranță pe copiii interesați de animalele preistorice.

2. Elefantastic este, desigur, un elefant cu oarece puteri neobișnuite. El se împrietenește cu Anton, un copil care se trezește cu un pachet neamaipomenit de mare la ușă. După ce au împreună o serie de aventuri, Elefantastic și Anton sunt nevoiți să se despartă, pentru că acel colet îi era destinat, de fapt, Luizei. În final, totul se termină cu bine, așa cum puteți afla citind cartea.

3. Fetița care colorează visele. O poveste nespus de frumoasă, care ne îmbie să visăm colorat. Personajul principal, Mini, muncește o întreagă zi pentru a adăuga un strop din albastrul miezului nopții în visul lui Victor. O clipă de neatenție transformă ceea ce trebuia să fie un vis frumos, într-un coșmar. Ar fi util să învățăm de mici cum să ieșim din situațiile de criză, nu credeți? Merită să citiți cartea!

4. Pillo. În căutarea mingii de aur. Poate nu v-ați aștepta, dar Pillo este spiridușul responsabil pentru ordinea poveștilor în fiecare carte! El se îngrijește ca acestea să nu se amestece între ele și fiecare lectură să aibă loc în modul în care ne-am obișnuit, cu o înșiruire logică de evenimente. Totul se clatină în povestea în care Prințul Broască își pierde mingea de aur, iar Pillo trebuie să țină piept a nu mai puțin de 40 de hoți.

5. Mica vrajitoare. Vă vine sau nu să credeți, pe planetă mai trăiește încă o vrăjitoare! Mai mult decât atât, surprinzător este și faptul că ea face doar vrăji bune. Alături de corbul ei prietenos, Abraxas, este gata de a-i pregăti de somn pe copiii cuminți și curioși.

Pentru fiecare dintre aceste cărți, precum și pentru titlurile pe care le veți găsi permanent actualizate pe site în categoriile „Noutăți” și „În pregătire”, drepturile de autor aparțin, în exlusivitate, în România, Editurii Univers Enciclopedic.

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)


« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium