Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Animatii_CINEPUBSăptămâna aceasta, CINEPUB propune cinefililor patru animații de doi regizori din generații diferite. Andrei Sopon semnează scurtmetrajele ”Chi-Ken”, ”Singularity” și ”Spin”, în timp ce Ion Octavian Frecea este autorul filmului ”Cântecul Inocenței”. Animațiile au premiera pe platformă joi, 24 martie, de la ora 20:30.

Două păsări preocupate de petrol, un templu magic, o discuție despre viață si moarte și orașul Washington D.C. sunt personajele și universurile pe care spectatorii le pot descoperi în aceste animații inovatoare.

CINEPUB îi invită pe pasionați să asculte ”Cântecul inocenței” să îl întâlnească pe ”Chi-Ken”, să intre în vârtejul ”Spin” și să ia parte la dezbaterile din ”Singularity”.

”Cântecul inocenței”, animația semnată de Ion Octavian Frecea, spune povestea a două păsări care, atunci când dau peste o cantitate mare de petrol pe plaja oceanului, trebuie să își reconsidere planurile. ”Cântecul inocenței” propune o călătorie într-un univers aparte.

cantecul-inocentei-play

Andrei Sopon semnează trei dintre filmele care au premiera în această săptămână pe CINEPUB. Un erou neașteptat, un templu secret și un artefact necunoscut creează magia din animația ”Chi-Ken”.

Chi-Ken-play

În ”Singularity”, spectatorul îi întâlnește pe Stephan și Alegrius, care contemplă timpul, viața și universul. Doar că ei nu știu ca spațiul în care trăiesc nu este unul obișnuit…

singularity-play

”Spin” dezvăluie ce se află sub orașul Washington D.C.: un mare secret care este ascuns de guvernul american.

spin-play

Cinepub.ro este singurul portal de cinema românesc online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.

Îmi place să citesc, pe scurt. Altfel, sunt Project Manager al acestui blog colectiv cultural, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Nu am pretenții să știu totul despre această lume, iar pasiunea rămâne pasiune. În rest, vă pot scrie și despre bere, și despre Grecia, despre călătorii sau despre familie. Dar azi n-am chef :)

Etichete: ,

« »

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium